Amcama söyledim.. dalak ,ciğer bilimum yiyecek ne varsa olacak..adam eti hariç ;)
Yazdırılabilir Görünüm
Amcama söyledim.. dalak ,ciğer bilimum yiyecek ne varsa olacak..adam eti hariç ;)
Tamam o zaman bu iş oldu...Mayısın 5. de saat kaçta nerede toplanıyoruz...:)
Babamla bi konuşayım..;)
Kanka sen saat kaçta geleceksin ve neyle.
Abi ben sabah nasip olursa idobüsle gelirim...sabah 8,30 da binsem 10,30 da kabataşdayım...Oradan eminönüne giderim 1 gibi oradan çıksam 2 de sendeyim uyarmı...
Daha erken gelemezmisin ben o saate kadar açlıktan ölürüm.
ben biraz yan çizecem galiba...5.de toplantıya çağırıyorlar.işim çıkti gibi :)
Nedense hiç şaşırmadım:D
[QUOTE=müslüm akpek;261356]Daha erken gelemezmisin ben o saate kadar açlıktan ölürüm.[/QUOT
Hele o zaman bir gelsin bakalım olmassa önce sana uğrar sonra oraya giderim.:p
Bana uğrarsan zaten bi daha ayrılmazsın cemaati de unut, senibizim tarikatın dürüm zikirine alacağım heheeeee
Ben herhangi bir tarikat ve cemaate mensup değilim...Süleymaniye vakfıda cemaat veya tarikat da değil...Orası "Süleymaniye vakfı din ve fıtraf araştırmaları merkezi" Orada şıh yok,efendi hazretleri yok...
Tamam yorum,inşaallah geleceğiz cumartesi günü:)
Şimdi internetten biletimi aldım...05.05.2012 saat 09,30 Mudanyadan Kabataşa....06.05.2012saat 14,00 Kabataşdan Bursaya dönüş.Gidiş geliş 21 TL :)
21 tl beleş vallaha
Evlat senin emmi aradı hafta sonu düvende yokmuş.
Ben de 20 mayısta yola çıkacağım biletleri şimdiden alayım o zaman.
Şaka demiyorum,idobüsün internet sitesine gir bak istersen...
Tamam kanka bu tiyo çok işe yarayacak.
Sende gelecek misin.
Bende bekliyorum sizleri bakin yemegede yer birakin mahmut bu sana özel olsun izle
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=GijYqvleSUc"]durumcu emmi durumcuemmi - YouTube[/ame]
Rüstem pişman olmayasın sonra :D
Basimin ustunde yeriniz var abim soframizda kalbimizde dostlarimiza genistir ALLAH'in izniyle
beni bekelyin ben de istanbula gelcem...önümüzdeki hafta...
Abilerim caninizin ozel istedigi bir sey varsa yazin siz rahat olun
Cumartesi akşam Rüstem ağam bizi yemeğe bekliy.
Habriniz ola
Cumartesi öğleni de Oktay Kardeşimden istediğinizi yiyebilrisiniz ben üztleniyorum.
Ayrıca Akşam anadoluya sizi ben geçirebilirim.
Akşam Menesi misafir edebilrim
pazar sabahı da dernek veriy.
o yazar sadece ...hiçbiri gerçekleşmez.. :)