-
Kibarlı Doğal Sağlık Ürünleri Hizmete Girdi
Doğal sağlık ürünleriyle bilinen Dr. Mustafa Eraslan, "KibarlıDoğal Sağlık Ürünleri Satış Mağazası" ile Nizip'te hizmet vermeye başladı.
"Havaya... suya...toprağa...4. cemre insana" sloganı doğrultusunda Nizip'te hizmet vereceklerinibelirten satış temsilcisi Habip Can, Cemre ab-ı hayat, Ozon yağı, Ozon masajkremi, Gündüz gece kremi, Doğal zayıflama seti ve Sigara bırakmaya yardımcı setgibi daha birçok sağlık ürünlerinin bulundurulduğunu ifade etti.
Ödemelerin ister nakit, ister kredi kartı olmak üzere tümürünlerde kredi kartına taksit imkanı verdiklerini vurgulayan Habip Can;"Kibarlı Doğal Sağlık Ürünleri Satış Mağazası olarak, herkesi işyerimizebekliyoruz" diye konuştu.
-
Ikinci el arabalara ilgi
Bu konuda görüşlerini aldığımız galericiler, son günlerde ikinciel oto piyasasında en çok rağbet gören konunun, sıfır otomobil fiyatlarınınoldukça pahalı olmasından kaynaklandığını söyledi.
İkinci el araçların bu nedenle daha çok ilgi görmeye başladığınıbelirten oto galericiler, çok yüksek fiyatlar ödemek istemeyenler, 2. el otomobilleridaha uygun fiyatlarda alabiliyor. Vatandaşlar bize geliyor ya da telefonederek, elimizde iyi durumda olan, ağır kazaya karışmamış ikinci el araç olupolmadığını soruyor. Elimizdeki bu durumda olan araçların satışı hızlandı. Araçlargaleriye satılmak için bırakıldığında kısa sürede müşteri buluyor. Bu yoğuntalep yedeniyle ikinci el otomobil satışlarımız hızlandı" diyerek düşüncelerinibelirttiler.
-
Nizip Tarihinde "Rekor" Öğretmen Ataması
Nizip Milli Eğitim Müdürü Metin Kılıçparlar, Öğretmen adayları'nın herhangi bir internet ortamında "İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü" sitesinden 26 Ocak- 2 ...
www.yavuzelihaber.com/.../nizip-tarihinde-rekor-ogretmen-at...
Kaynak...
-
HABER: Nizip'te Ücretsiz Sinema Günleri Düzenlenecek haberi
Toplum Merkezi Müdürü Ahmet Çiçek, yaptığı açıklamada, Toplum Merkezi'nde her Salı ve Cuma günleri ücretsiz olmak kaydı ile halka açık bir şekilde sinema günleri düzenleyeceklerini belirtti. Çiçek, "Hizmet vermeye başladığımız günden bu güne halka dönük olarak yapmış olduğumuz çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek artık her hafta Salı ve Cumartesi günleri ücretsiz sinema günleri düzenleyeceğiz. Buradaki amacımız hem vatandaşımıza sinema kültürünü aşılamak hem boş zamanlarını geçirmelerini için farklı çalışmalar yapmaktır. Bu nedenle bundan böyle hafta içi Salı günü saat 13.00 ile 14.00 arası Cumartesi günleri ise saat 10.00 ile 12.30 arasında sinema salonumuzda ücretsiz bir şekilde vizyona giren ve özellikle eğitici filmleri izleteceğiz. Eğer bu çalışmamıza talep çok olursa saat ve günleri daha sık hale getirip bu etkinliğimizi sürdüreceğiz" dedi
.
www.haberler.com/nizip-te-ucretsiz-sinema-gunleri-duzenlene...
Kaynak...
-
Milletvekili Şahin'den Açıklama
Suriye'de ordu birliklerinin, gece yarısı Halidiye ağırlıklıolmak üzere Humus'taki sivil yerleşim bölgelerini topçu ateşine tutması sonucuaralarında kadınların ve çocukların da bulunduğu en az 217 kişi hayatını kaybetti,yüzlerce kişi de yaralandı. Muhalifler, ölü sayısını 330'dan fazla olduğunubelirtiyor. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin Cumartesi günüNizip'teydi ve Nizip'teki ziyaretleri sırasında Nizip Radyo Televizyon'a da birziyarette bulundu, ziyaret sırasında Konuyla ilgili bir açıklama yapanMilletvekili Şahin Şunları söyledi: Biz Suriye'ye çok yakın bir bölge olanNizip ilçemizdeyiz, Nizibimiz orta doğunun ortak bir parçası, ben bugün aslındaNizip'te bu konuyla ilgili görüşlerimizi fikirlerimizi açıklarken aynı zamandakendimi Suriye coğrafyasının da bir bireyi olarak görüyorum bundan bir 100 yılöncesine gittiğimizde bu topraklarda bu suni sınırlar söz konusu değildi vebarış huzur ve istikrar vardı. Dün gece gerçekleşen bu söz konusu katliamMevlid Kandili gecesinde meydana gelmesi bizi derinden etkiledi, Suriye halkışunu iyi bilsin ki biz her bakımdan özgür Suriye halkının yanındayız, dedi.
-
Mevlit kandili dualarla kutlandı
Mevlit Kandili dolayısıyla Nizip İlçe Müftülüğü tarafındanHatice-i Kübra Camii'nde özel bir kandil programı düzenlendi.
Mevlit Kandili'ni camide ibadet ederek geçirmek isteyen Nizipli vatandaşlar,akşam namazının ardından Hatice-i Kübra Camii'ne akın etti. Binlerce vatandaşınibadet etmek için koştuğu cami dolunca, birçok kişi caminin önündeki yolaserdikleri seccadelerin üzerinde namaza durdu. camiye akın eden genç yaşlı,kadın erkek binlerce Nizipli, camide yer bulabilmek için birbirileriyleyarıştı.
Nizip İlçe MüftüsüDr. Mustafa Genç, ''Kutsal geceler Allah ile buluşma, ona kalbimizi açma,insan olduğumuzu hatırlama, kendimizle yüzleşme yönünde birfırsat oluşturduğu için çok önemlidir'' diye konuştu.
Mevlit Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, cumayı cumartesiyebağlayan gecenin alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed Mustafa'nındünyaya gelişinin 1441'inci yıl dönümü olduğunu ifade eden Dr. Mustafa Genç,Kardeşlik bağlarının neredeyse ciddi yaralar aldığı bir zaman ve mekanda, hemHz. Muhammed'e hem de birbirimize kardeş olmanın iklim ve ortamlarını yenidenbulmak ve O'nun özlemini çektiği kardeşler topluluğu olmayı yeniden hatırlatmakgerektiğine işaret etti
Müftü Genç'in konuşmalarıyla başlayan programda, çeşitli camilerdengelen 30 hafız, Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulundu, Mevlitten bölümler veilahilerin seslendirildiği program, dualarla sona erdi.
-
Nizipli Mucitten Müthiş Buluş
Fırat Mahallesi Arif Sokak'ta ikamet eden Mehmet Kaplan'ınkendi çabalarıyla yaptığı asansör, görenleri şaşırtıyor.
63 yaşındaki Mehmet Kaplan, düşünerek tasarladığı asansörü,kendi imkanlarıyla yaptığını ve 3 yıldır kullandığını belirtti. Sanat Okulumezunu olduğunu vurgulayan Mehmet Kaplan, daha önceleri 1. katta oturduğunuancak 3. kata taşınmasıyla birlikte merdivenlerden çıkmakta zorlandığınısöyledi.
Bunun üzerine bir asansör yapmaya karar verdiğini ifade edenMehmet Kaplan, kendi yaptığı asansörde şu ana kadar olumsuz bir durumlakarşılaşmadığını belirterek, gerekli bakımını da yine kendisinin yaptığınısözlerine ekledi.
-
Alanyaekhokey Maçında Oyuncular Sopalarla Kavga Etti
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen Salon Hokeyi Erkekler Süper Lig 2'nci Etap Müsabakaları'nın son maçında, Bağlumspor ile Nizip Halk Eğitim'in Oyuncuları hokey sopalarıyla kavga etti. Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen Salon Hokeyi ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kaynak...
-
Hokey maçında kavga...
Bağlumspor ile Nizip Halk Eğitim arasında oynanan son karşılaşmada iki takım oyuncuları arasında bir faul pozisyonunun ardından kavga çıktı. Sporcular arasında yaşanan arbede iki takımın teknik ekibi ve federasyon yetkilileri tarafından güçlükle ...
Haber Vitrini
Kaynak...
-
vekilimize teşekkür eder öalışmalarında başarılar ve rabbimizin yardımını dileriz amma çok güzel bir tablo Ahmet amcayı karşısına lamış maşallah baba ogul ne güzel bir tablo ancak şu Suriye mezalimi için ahmet amcadan bir şiir isteriz
Selamlar
-
Suriye meselesi artık içinden çıkılmaz bir hale geldi, Türkiye'yi tahrik ederek savaşa girmeye zorluyorlar aklı selim olmak lazım.
-
Vay dedem vay, bu asansör için izin aldın mı.
-
Gençlik Spor İl Müdürü, ilçelere tesis atağı başlattı
Araban ilçesinde incelemelerde bulunan Şahan, daha önce de Nizip ve Yavuzeli ilçelerindeki spor tesislerini incelemişti. &n Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, ilçelerde bulunan spor tesislerini yakından incelemeye aldı.
Kaynak...
-
Apartman Merdivenini Çıkmakta Zorlandı, Kendine Asansör Yaptı
Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde emekli işçi 63 yaşındaki Mehmet Kaplan, 3 katlı binanın en üst katındaki dairesine romatizma nedeniyle inip çıkmakta zorlanınca kendisi için asansör yaptı. Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde emekli işçi 63 yaşındaki Mehmet ...
Son Dakika
Kaynak...
-
Zehirlenerek Hayatını Kaybeden Çocukların Sınıflarında Yas Var
Gaziantep'in Nizip ilçesine bağlı Suboyu köyünde geçtiğimiz hafta sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden 3 kardeşin sınıflarında yas vardı. Aynı aileden Fatma, Resul, Müslüm Acar isimli üç kardeşi ölüm uyurdayken ...
Kaynak...
-
Virajı Alamayan Kamyon Yan Yattı
Nizip Caddesinden gelen Adem A. yönetimindeki 27 AP 849 plakalı kamyon Mezarlık kavşağından sola dönerek İpek Yoluna (D400 Karayolu) girmek istedi. Virajı alırken kasada bulunan yük nedeniyle kamyon yan yattı. Kasada bulunan ve ayakkabı yapımında ...
Haber Yurdum
Kaynak...
-
HABER: Nizip'te "Bu Zaman Sabır Zamanı" Adlı Konferans ...
NİZİP'TE 'BU ZAMAN SABIR ZAMANI' ADLI KONFERANS DÜZENLENDİ - Gaziantep'in Nizip ilçesinde ilahiyatçı Nurettin Yıldız tarafından 'Bu zaman sabır ...
www.haberler.com/nizip-te-bu-zaman-sabir-zamani-adli-konfe...
Kaynak...
-
Dini Haberler - Nizip İlçe Müftülüğü Mevlit Kandili Programı
Nizip İlçe Müftülüğü Mevlit Kandili nedeniyle merkez Hatice-i Kübra Camii'nde Kandilin ruhuna uygun manevi bir atmosfer içerisinde görkemli bir program ...
dinihaberler.com/.../nizip-ilce-muftulugu-mevlit-kandili-progr...
Kaynak...
-
Bağlumspor ile Nizip Halk Eğitim hokey takımı kavga etti - DHA ...
ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen Salon Hokeyi Erkekler Süper Lig 2' nci Etap Müsabakaları'nın son maçında, Bağlumspor ile Nizip Halk Eğitim'in ...
www.dha.com.tr/baglumspor-ile-nizip-halk-egitim-hokey-taki...
Kaynak...
-
Çocuk Gelinler Konferansı Nizip Denge Gazetesi Nizip haberleri ...
Seminerde konuşmacı olarak söz alan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suna SertpolatBuradaki amacımız ilçe genelinde geçmiş zamanlarda ...
www.nizipdenge.com/yeni/cocuk-gelinler-konferansi.html
Kaynak...
-
Gaziantep'te polisler kanala uçtu: 5 yaralı
Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde rutin yol kontrolü yapan polis ekibi, 'dur' ihtarına uymayan kaçak sigara ve çay bulunan otomobilin peşine düştü. Kaçan otomobille, polis ekibi arasında film sahnelerini aratmayan kovalamacada iki aracın boş su kanalına ...
Hürriyet
Kaynak...
-
Gaziantep'te "Suya Merhaba Projesi" Toplantısı
Arslanoğlu, GAP Tarımsal Eğitim ve Yapım Projesi Gaziantep Kilis Ofisi tarafından Nizip Ziraat Odası Salonu'nda düzenlenen "Suya Merhaba Projesi" nin tanıtımı amacıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, tarımsal üretimde ...
Son Dakika
Kaynak...
-
Sanayi Esnafı Yeni Camisine Kavuştu / Nizip Denge Gazetesi - Nizip ...
Kaymakam Karadeniz'in Karkamış'taki eylem açıklaması ... Karkamış gümrük kapısında taksiciler, Gümrük Muhafaza Genel Müdürlüğü'nün gümrük kapılarında ...
www.nizipdenge.com/.../sanayi-esnafi-yeni-camisine-kavustu...
Kaynak...
-
Nizip haberleri
Nizip ile ilgili en doğru ve kaliteli son dakika haberler, foto galeriler ve videolar.
www.aktifhaber.com/Nizip-haberleri/
Kaynak...
-
Nizipden Duyurular Etkinlikler Günlük Nizip Vefat Listesi - Sayfa ...
Günlük Nizip Vefat Listesi Nizipden Duyurular Etkinlikler.
www.nizip.com/showthread.php?p=257285
Kaynak...
-
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan ...
Nizip Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Gaziantep İş Kurumu Müdürlüğü'nce çeşitli meslek branşlarında açılan ve toplam 90 kursiyerin alınacağı kurslara 500 kişi müracaat edince merkez yetkilileri kursiyerleri, mülakatla alınmak zorunda kaldı.
Haberciniz
Kaynak...
-
Nizip Nizip Özyıldırım Spor Kulübü nden Kick Boks ta Rekor Başarı ...
Nizip Nizip Özyıldırım Spor Kulübü nden Kick Boks ta Rekor Başarı; 11 Madalya.
www.yesilnizip.com/haber-Nizip_Nizip_Özyıldırım_Spor_Kulü...
Kaynak...
-
HABER Nizipte Yağış haberi
NİZİP'TE YAĞIŞ - Nizip Gıda, Tarım Hayvancılık İlçe Müdürü Ramazan Biricik, 2011 Kasım ayından bugüne kadar ilçeye metre kareye 359 kilo yağış düştüğünü ...
www.haberler.com/nizip-te-yagis-3344339-haberi/
Kaynak...
-
2011 Yılında 445 Bin Tl'lik Küçük Ölçekli Sulama Yatırımı Yapıldı
Nizip Çanakçı, Kumla, Nurdağı Koşkal, Oğuzeli YakacıK, Hatunlu ve Sarıbuğday köylerinde, yerüstü sulama tesislerinde bakım onarım ve tesis geliştirme işlerine toplam 245 bin TL harcama yapıldı. Nizip Kumla'daki işin yüzde 70'den fazlası tamamlanırken, ...
Haber Yurdum
Kaynak...
-
Nizip ilçe müftülüğü mevlid kandili programı
Müftülüğümüz Mevlid Kandili münasebetiyle 03.02.2012 tarihinde, Merkez Hatice -i Kübra Camii'nde, kandilin ruhuna uygun manevi bir atmosfer içerisinde bir ...
www.nizipmuftulugu.gov.tr/?Syf=26&Syz=96499&/...
Kaynak...
-
Nizip Nizip te Çiftçilere Eğitim Toplantısı
Düzenlenen eğitim toplantısına Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Nizip Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürü Ramazan Biricik, Nizip Ziraat Odası Başkanı Sıdık ...
www.yesilnizip.com/haber-Nizip_Nizip_te_Çiftçilere_Eğitim_...
Kaynak...
-
Kaymakam Karadeniz: Kamu ve sivil kuruluşlar Nizip'in ... - Haber EGE
Gaziantep'in Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, gerek kamu kuruluşları gerekse sivil toplum kuruluşlarının koordineli bir şekilde ilçenin kalkınması için ...
www.haberege.com/.../kaymakam-karadeniz-kamu-ve-sivil-ku...
Kaynak...
-
Nizip'te kadın ve genç kızlara saldıran şahsın akıl hastası olduğu ...
Bir haftadan beri Nizip'te kadın ve genç kızlara saldıran şahsın, vampir değil akıl hastası olduğu tesbit edilmiştir. Polis, kadın ve genç kızlara saldıran akıl ...
www.gaziantepsabah.com/nizipte-kadin-ve-genc-kizlara-saldir...
Kaynak...
-
Çalıntı oto müzik çalar sistemleri ele geçirildi / Nizip Denge Gazetesi ...
Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, ilçede bulunan girişimcilere KOSGEB Destekli "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" verecek.
www.nizipdenge.com/.../calinti-oto-muzik-calar-sistemleri-ele-...
Kaynak...
-
Polis, soba zehirlenmelerini önlemek için vatandaşları megafonla ...
Özellikle Nizip'in Suboyu köyünde 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan zehirlenme vakasıyla birlikte, çok sayıda evde de aynı felaket baş gösterdi. Son olarak Cumhuriyet Mahallesi'nde anne ve 4 çocuğunun yaşamını yitirdiği karbonmonoksit zehirlenmesi, ...
Mynet Haber
Kaynak...
-
Nizip, İslahiye, Nurdağı, Araban`dan Haber
Nizip Gıda, Tarım Hayvancılık İlçe Müdürü Ramazan Biricik, 2011 Kasım ayından bugüne kadar ilçeye metre kareye 359 kilo yağış düştüğünü belirtti. Biricik ...
www.anteppress.com/.../Nizip-Islahiye-Nurdagi-Arabandan-H...
Kaynak...
-
Gaziantep'teki Kck Operasyonu
Vatan ve Beydilli mahalleleri ile Nizip ilçesinde, Özel Harekat polislerinin de desteğiyle 10 ayrı adrese eş zamanlı yapılan operasyonda AA, MB, Ö.G., İ.S., MT, MB, RA, HB, RB ve M.Ö. isimli şüphelilerle birlikte 18 yaşının altında olduğu öğrenilen bir ...
Kaynak...
-
KCK'dan gözaltına alınan gençlere talimatlar internetten
Vatan ve Beydilli mahalleleri ile Nizip'te düzenlenen operasyonda AA, MB, Ö.G, İ.S,, MT, MB, RA, HB, RB, M.Ö. isimli şüphelilerle birlikte 18 yaşının altında olduğu öğrenilen bir kişi gözaltına alındı. Mahallelerde örgütlenen ve Sözde Basın Propaganda ...
Kaynak...
-
Nizip ilçesinde yapılan yeni yılın ilk ehliyet sınavına yoğun ilgi ...
İlçe genelinde Yahya Altınbaş Lisesi, Nizip Anadolu Öğretmen Lisesi ve Ticaret Borsası Anadolu Lisesi'nde yapılan Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu (MTSK) yazılı sınavına 710 sürücü adayı katıldı. Giriş belgesi ve kabul edilen onaylı kimlik belgesi olmayan ...
Haberciniz
Kaynak...
-
Nizip'te Yeni Atanan Öğretmenlere Uyum Semineri
Nizip İlçesi'ne ataması yapılan 128 öğretmene verilen uyum seminerinde Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, telekonferans sistemiyle açılış konuşması yaptı. Nizip İlçesi'ne ataması yapılan 128 öğretmene verilen uyum seminerinde Milli Eğitim Bakanı Ömer ...
Haberciniz
Kaynak...