O hafta da bana uymazdı ben de G.Antep e gidiciydim yaa.
Yazdırılabilir Görünüm
agam şidi size ne yapmak lazım biliymisiniz hani fransada bir adres sormuştum ya hani bana nasıl tarif etmiştiya işte ondan tutugva
Cümleten I love you..:D Pazar günü şenlik ateşini yakacağız desenize..:D:D:D:D
Haci bu hareketi tekrar yapacak ve bu sefer kayıda alacağız cümle alem görsün diye.
Al babam... :D:D:D:D
Maho ben en iyisi bir minibüs daha alayım:D
Babam bilir..:o:o:o Bilmediği 5 vakit namaz diyecem ama:eek:, onu da biliyor..;):cool::eek:
Amma onuda şeytenlar koymuyor:p:D
Sabah namazını Köy içi merkez camiisinde kılacağım. Herkesten önce ben orda olacağım. ;)
Sağolasın kuzen
Hışşşşt, kuzen , amma yaptın haaa, Vedat akkaş hocamız , M.K.Paşa dönüşünde CHP nin minibüsünde Hido nun derecelerini artırmıştı ya ondan senin oğlanın makamı yücedir, bilmez misin ? haci hocalara nereye ne zaman hangi vasıta ile gideceği sorulmazmış, onlar gözlerini açar kapar istediklere gidermiş, siz nasıl baba oğulsunuz ben anlamadım, sen evladının meziyetlerini bilmiy misin yorum ?? :confused::D
Güngören köyiçindeki cami bittimi:)
Yalnız iki karpuz gördüm 3 üncü karpuz ammicanın göbegimi acaba?
listeye beni de ekleyin..ben de geliyorum..
Listeyi oluşturalım herkes alta ismini yazsın lütfen..
1) MÜSLÜM AKPEK
2) MUSTAFA BALCI
3) MEHMET AKIN
4) XXHİDAYET
5) MURAT ÇOŞKUN ( NAM-I DİYAR HACİ MIRAT )
6) VEDAT AKKAŞ ( EMMİ ONU YOLDAN ALACAK )
7)
8)
9)
10) XX
BU LİSTEYİ GÜNCEL TUTMAK İÇİN ,BUNU MÜSLÜM'ÜN AÇTIĞI KONU BAŞLIĞININ İÇERİSİNE ALSAK DAHA İYİ OLMAZ MI ACABA ?
HERKES KOLAYCA GÖRSÜN VE ADINI YAZSIN , ZİRA BU LİSTEMİZ ARALARDA KAYNADI GİTTİ.
Listeyi oluşturalım herkes alta ismini yazsın lütfen..
1) MÜSLÜM AKPEK
2) MUSTAFA BALCI
3) MEHMET AKIN
4) XXHİDAYET
5) MURAT ÇOŞKUN ( NAM-I DİYAR HACİ MIRAT )
6) VEDAT AKKAŞ ( EMMİ ONU YOLDAN ALACAK )
7)HACI
8)MAHMUT ÇİLKIZ
9)
10) XX
BU LİSTEYİ GÜNCEL TUTMAK İÇİN ,BUNU MÜSLÜM'ÜN AÇTIĞI KONU BAŞLIĞININ İÇERİSİNE ALSAK DAHA İYİ OLMAZ MI ACABA ?
HERKES KOLAYCA GÖRSÜN VE ADINI YAZSIN , ZİRA BU LİSTEMİZ ARALARDA KAYNADI GİTTİ.[/