guzel ve kolay turden yemeklere ornek patates kızartması ve kebap çeşitleri
Yazdırılabilir Görünüm
guzel ve kolay turden yemeklere ornek patates kızartması ve kebap çeşitleri
sahanda yumurta dometes peynir ekmek dürümü
hıc fark etmez ama patetes kızartmasını çok sewerım
mıksam domates el yakıyor fıyatından dolayı nerde domates peynır durumu yıyeceksın
Muharrem abimin haklı olduğu noktalar var misal obezite tam olmasada birz fazla kiom var mehmet kardeş sendede var biraz fazlalık ama yinede onları seviyorum yani bağımlılık yapmış diyebilirim asla sebze yemeklrini ağzıma vuramam misal
yaz geldi ya balcan ucular biraz ozaman fırına balcan vericeksin gelip onu evde soyacaksın söğürme yapııp yiceksin
Afiyet olsun kardeş ilginç bir damak zevkin var
nede olsa Nizipliyiktamayorum ağzımızın tadını biliyoruz
yazın o sıcakta patlıcam yemeyı hıc sevmıyorum ama mecburen yıyoruz
Bizde Nizipliyiz ama aynı damak zevkini paylaşmıyoruz demek ki belirli ir ölçüsü yokmuş bunun Nizipliyim diye balcan yiyecem böyle saçma mantık yoktur
ozaman bir belediyeden ilan yapalım da yılmaz korkmaz gelirse ona balcan vermesinler çünkü sevmiyor deriz ( işin şakası==))
Kardeş senin balcanı çok yediğin belli
En sevdigim cigköfte :p
yılmaz haklısın
herkesi bir gün patlıcan yemege davet ediyorum
Kardeş bende herkesi bir gün ciddi olmaya davet ediyorum ben patata diye bir şey yok kastettiğin patates ise ben onuda yemem
Güzel kardeşim ne demek istedin anlamadım
patlıcan dediysem sade patlıcan degilki patlıca nın kebabını yapacam size hemde kendi ellerim le
Kendi elin ile yapar kendi ağzın ile yersin kardeş afiyet olsun
bu aifyet te n senin de agzına bir iki sokum koyarız merak etme sen ac bırakmam ben
Ne kadarda çok düşünürmüş beni ayyyy canım kardeşim sağol ben şimdi makarna yedimde geldim
sen onunla doymazsın ben bilirim ben senin karnını doyururum
Sen beni nerden tanıyorsunda neyle doyup neyle doymuyacağımı biliyorsun seni çözücem az kaldı
Yani tanıdığımız birisin benide tanıyorsun ben senin kim olduğunu biliyorumda emin değilim
yok yaw daha seninle tanısmak kısmet olmadı tanıdıgım bir kaç kişi var sadece sitede ama kısmetse yakında tanısırız
Kısmet kardeş kim öle kim kala
İstersen sanada bir dürüm salsın MEHMET ısparta ediğin kaç aatlik yol ki?
altı üstü bin km bişeydir degilmi yılmaz kardeş
tamam yılmaz nedır kı ısparta Nizip arasa 925 km nedır kı sen yollarsın yollayacagın zaman ben sana adresı verırım :D :D
ohhhhhhhhhh gelsin dürümler kebablar sadece bana özel geliyor ağzım sulandı luffffffffffffffffffffffffflllllllllllllllllllpppppppppppppp
Sanada alırız kardeş neden olmasın ki?
göre konu yemek konusu haaaa, yemekten başka hersey yazılmış :D:D
neyse bende en çok patlıcan kebabını severim, mangalda ya da fırında farketmez davet eden olursa teşrif ederim :D:D