Nizip ilçesinde 2, 5 ay önce başlayan Antep fıstığı hasadı sona erdi.5 milyon ağacın bulunduğu Nizip'te, bu yıl 15 bin ton kadar Antep fıstığının erken hasat edildiği bildirildi.
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
Nizip ilçesinde 2, 5 ay önce başlayan Antep fıstığı hasadı sona erdi.5 milyon ağacın bulunduğu Nizip'te, bu yıl 15 bin ton kadar Antep fıstığının erken hasat edildiği bildirildi.
Devami...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde, 400 kilo bozuk et imha edildi. Nizip Belediyesine ait mezbahada kesilen büyükbaş ...
Devami...
Nizip ilçesinde 2, 5 ay önce başlayan Antep fıstığı hasadı sona erdi.5 milyon ağacın bulunduğu Nizip'te, bu yıl 15 bin ton kadar Antep fıstığının erken hasat edildiği bildirildi. Nizip ilçesinde 2, 5 ay önce başlayan Antep fıstığı hasadı sona erdi. ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kaynak...
NİZİP'TE FISTIK HASADI SONA ERDİ - Nizip ilçesinde 2, 5 ay önce başlayan Antep fıstığı hasadı sona erdi.5 milyon ağacın bulunduğu Nizip'te, ...
www.sondakika.com/haber-nizip-te-fistik-hasadi-sona-erdi-30...
Kaynak...
21.09.2011 Günü İlimiz Binevler Mahallesi'nde bulunan bir alış veriş mağazası içerisinde müşteki bayana ait askıda bulunan çantası içerisindeki 30 TL. ve kredi kartlarının çalınması olayı ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Gaziantep Cumhuriyet Savcılğının talimatları ile yapılan çalışmalarda;
Hırsızın kredi kartının şifresini çantanın içerisinden bularak aynı gün zaman kaybetmeden değişik işyerlerinden toplam 1.000 TL. lik alış veriş yaptığı ve bir başka bankaya ait kredi kartından ATM cihazından 1.000 TL çektiği anlaşılmış, banka güvenlik kamera kayıtları incelendiğinde olayın şüphelisi belirlenerek 11.10.2011 günü ekiplerimizce yakalanmıştır.
Yakalanan şüpheli "İşyerinden Hırsızlık" suçundan adli mercilere sevk edilmiştir.
Kaynak...
Emniyet Müdürlüğümüz Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğimiz koordinesinde, Şahinbey Belediyesinin de katkılarıyla hazırlamış olduğumuz GÖNÜLLER VADİDE BULUŞUYOR projesi Emniyet Müdürümüz Sayın Süleyman OĞUZ, Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet TAHMAZOĞLU ve 860 çocuğun katılımıyla Şahinbey Parkında düzenlenen etkinlikle başladı.
Burada bir açıklama yapan Emniyet Müdürümüz Sayın Süleyman Oğuz "Şahinbey ilçesinde özellikle yakın civar il ve köylerimizden göçle gelerek ikamet eden vatandaşların çocuklarını, öncelikli olarak kentli kimliği ile bütünleştirmek, tarihi ve kültürel değerlerim ize sahip çıkarak benimsemelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Milli birlik ve beraberliğe katkıda bulunmak ve özellikle okulların kapanması nedeniyle sokaklarda dolaşarak çeşitli suç odakları, hedefi haline gelme ihtimali olan öğrencilere sahip çıkmak istiyoruz. Yoğun geçen bir eğitim öğretim sırasında öğrencileri bir nebze olsun dinlendirmek ve eğlendirmek amacıyla Şahinbey Belediye Başkanlığı ile ortak olarak 'Gönüller vadide buluşuyor' adlı projeyi hayata geçirdik. Proje kapsamında Şahinbey ilçemizde tespit ettiğimiz 860 çocuk ve aileleri personellerimiz refakatinde buraya getirdik" diye konuştu.
Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu yaptığı açıklamada ise projeye gereken desteği vermeye çalıştıklarını ifade ederek, "Burada çocuklarımızın kente uyum sağlayabilmeleri için farklı etkinliklerle onlara bu süreçte yardımcı olmaya çalışıyoruz. Projeyi hazırlayan Toplum Destekli Polislerimize de teşekkür ediyorum" dedi.
Etkinlik Emniyet Müdürümüz Sayın Süleyman OĞUZ Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet TAHMAZOĞLU'nun öğrencilerle birlikte çektirmiş olduğu hatıra fotoğrafı ve yapılan ikramlarla sona erdi.
Kaynak...
5 milyon ağacın bulunduğu Nizip'te, bu yıl 15 bin ton kadar Antep fıstığının erken hasat edildiği bildirildi. Nizip Ziraat Odası Başkanı Sıddık Durmaz, Türkiye'deki Antep fıstığı üretiminin yüzde 45'inin Nizip'te yapıldığını, Antep fıstığı üretiminin ...
Kaynak...
Edinilen bilgiye göre, Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi'nde 4 ayrı işyerine eş zamanlı operasyon düzenledi. ...
www.telgraf.net/nizipte-korsan-cd-operasyonu-haberi-3521.ht...
Kaynak...
Dating in Nizip gözde bekar, Dating in Nizip bölgesinin gözde bekarları ile tanış, Dating in Nizip bölgesinde flört et.
twoo.com/dating-in-nizip/
Kaynak...
Emniyet Müdürlüğümüz Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğimiz koordinesinde, Şahinbey Belediyesinin de katkılarıyla hazırlamış olduğumuz GÖNÜLLER VADİDE BULUŞUYOR projesi Emniyet Müdürümüz Sayın Süleyman OĞUZ, Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet TAHMAZOĞLU ve 860 çocuğun katılımıyla Şahinbey Parkında düzenlenen etkinlikle başladı.
Burada bir açıklama yapan Emniyet Müdürümüz Sayın Süleyman Oğuz "Şahinbey ilçesinde özellikle yakın civar il ve köylerimizden göçle gelerek ikamet eden vatandaşların çocuklarını, öncelikli olarak kentli kimliği ile bütünleştirmek, tarihi ve kültürel değerlerimize sahip çıkarak benimsemelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Milli birlik ve beraberliğe katkıda bulunmak ve özellikle okulların kapanması nedeniyle sokaklarda dolaşarak çeşitli suç odaklarının, hedefi haline gelme ihtimali olan öğrencilere sahip çıkmak istiyoruz. Yoğun geçen bir eğitim öğretim sırasında öğrencileri bir nebze olsun dinlendirmek ve eğlendirmek amacıyla Şahinbey Belediye Başkanlığı ile ortak olarak 'Gönüller vadide buluşuyor' adlı projeyi hayata geçirdik. Proje kapsamında Şahinbey ilçemizde tespit ettiğimiz 860 çocuk ve aileleri personellerimiz refakatinde buraya getirdik" diye konuştu.
Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu yaptığı açıklamada ise projeye gereken desteği vermeye çalıştıklarını ifade ederek, "Burada çocuklarımızın kente uyum sağlayabilmeleri için farklı etkinliklerle yardımcı olmaya çalışıyoruz. Projeyi hazırlayan Toplum Destekli Polislerimize de teşekkür ediyorum" dedi.
Etkinlik Emniyet Müdürümüz Sayın Süleyman OĞUZ, Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet TAHMAZOĞLU'nun öğrencilerle birlikte çektirmiş olduğu hatıra fotoğrafı ve yapılan ikramlarla sona erdi.
Kaynak...
Başkan Asım Güzelbey: "Mevcut müzelerle birlikte 2011 yılının sonuna kadar kentimizdeki müze sayısı yenileriyle 10'a ulaşmış olacak" dedi.
www.kirpihaber.com/.../zeugmanin-turizm-basarisi-h31822.ht...
Kaynak...
Zeugma'nın turizm başarısı. Başkan Asım Güzelbey: "Mevcut müzelerle birlikte 2011 yılının sonuna kadar kentimizdeki müze sayısı yenileriyle 10'a ulaşmış ...
www.birgazeteoku.com/manset/zeugmanin-turizm-basarisi
Kaynak...
Gaziantep Zeugma Çiçekçilik. ... Zeugma Çiçekçilik. Gaziantep Zeugma Çiçekçilik. Facebook Button, Facebook! Twitter Button, Twitter! Linkedin Button, Linkedin ...
www.antepdugun.com/index.php?option=com...id...
Kaynak...
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın yaptığı Zeugma Mozaik Müzesinin kentin turizm potansiyelini ...
www.sabah.com.tr/Turizm/2011/.../zeugmanin-turizm-basarisi
Kaynak...
Sevil Çelik - Gaziantep'in Nizip ilçesindeki Zeugma Antik Kenti'nde 1992 yılında bulunan ve 1998 yılında büyük bir bölümü çalınan "Dianysos-Ariadne'nin Düğünü" mozaiği bulunamıyor. Sevil Çelik - Gaziantep'in Nizip ilçesindeki Zeugma Antik Kenti'nde ...
Kaynak...
Zeugma Mozaik Müzesi Gaziantepin Turizm Potansiyelini Artıracak - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, açılışını Başbakan Recep Tayyip ...
www.haber3.com/zeugma-mozaik-muzesi-gaziantepin-turizm-...
Kaynak...
Büyükşehir Belediyemiz tarafından tamamlanarak Kültür Bakanlığı'na devri gerçekleştirilen Zeugma Mozaik Müzesi'nin açılması ile Gaziantep'te turizm potansiyeli artacaktır. Mevcut müzelerle birlikte 2011 yılının sonuna kadar kentimizdeki müze sayısı ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »![]()
Haberler
Kaynak...
Zeugma Mozaik Müzesi ZEUGMA MOZAİK MÜZESİ zeugma mozaik müzesi Zeugma Mozaik Muzesi ZEUGMA MOZAİK MUZESİ haberizeugma mozaik müzesi.
www.basin724.com/zeugma-mozaik-muzesi-haberi/
Kaynak...
ZEUGMA MOZAİK MÜZESİ - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nın 1. bileşimi Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda yapıldı.
www.haberler.com/zeugma-mozaik-muzesi-3050636-haberi/
Kaynak...
ZEUGMA PLS.KİM.İÇ VE, Gaziantep ili BATIKENT MAH.ALİ İHSAN GÖĞÜŞ CAD. NO:117 ŞEHİTKAMİL adresinde bulunmaktadır. Firma Kimya / Kozmetik ...
firma.turkbusinesscenter.com/zeugma-pls-kim-ic-21148
Kaynak...
... Tedavi Merkezide tedavi gören çocuklarımızın yaptığı el sanatları, resim, bakır işleme ve mozaiklerden oluşan "Sokaktan Sanata Sanattan Hayata" sergisi Zeugma Müzesinde açıldığından bu yana yerli ve yabancı ziyaretçilerinin ilgi odağı oldu. ...
Gaziantephaberler.com
Kaynak...
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Dionysos villası salonunun taban mozaiği olan ve üzerinde üçlü örgü bordürü ile çevrili dikdörtgen panoda Dionysos ve Ariadne'nin düğünün resmedildiği mozaik, Zeugma bekçisinin eski eser kaçakçılarının bir figürlü ...
HABERTURK
Kaynak...
Edinilen bilgiye göre, kaza, D400 yolu üzeri (İpek yolu) Zeugma Müzesi önünde meydana geldi. Burada kimliği belirlenemeyen bir şahıs yolun karşısına geçmeye çalışırken Mezarlık Kavşağı istikametinden Turgut Özal Kavşağı istikametine giden ve plakası ...
Haber X
Kaynak...
Gaziantep Nizip'teki Zeugma Antik Kenti'nden büyük bir bölümü çalınan "Dianysos-Ariadne'nin Düğünü" mozaiği bulunamıyor. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Dionysos villası salonunun taban mozaiği olan ve üzerinde üçlü örgü bordürü ile çevrili ...
Kaynak...
Gaziantep'in Nizip ilçesindeki Zeugma Antik Kenti'nde 1992 yılında bulunan ve 1998 yılında büyük bir bölümü çalınan ''Dianysos-Ariadne'nin Düğünü'' mozaiği bulunamıyor. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Dionysos villası salonunun taban mozaiği olan ...
Kaynak...
Serbest bırakıldı. Nizip'teki bir iş hanında el yapımı bomba düzeneği bulunmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest ...
www.nizipdenge.com/yeni/serbest-birakildi.html
Kaynak...
Bir dönem çok yaygın olarak benimsenmiş ve uygulamaya konmuş, aşık olmanın olmazsa olmazı, ağaçlara çizilen kalpler vardır hani. Gördüğüm zaman içimin ...
anfaengerwriter.blogspot.com/.../kugulu-park-taki-o-agac.htm...
Kaynak...
MOTOSİKLET KAZASI; 2 YARALI Nizip'te kızını motosikleti ile okula götüren bir baba ve karşı yönden gelen bir başka motosikletle çarpıştı. Kazada kız öğrenci ...
www.nizipdenge.com/yeni/motosiklet-kazasi--yarali.html
Kaynak...
Tren Otomobili Biçti: 1 Ölü, 2 Yaralı Zeugma Antik Kenti.
www.nizip.com/showthread.php?p=250760
Kaynak...
Daha önce hiçbir yerde sergilenmeyen eserlerin sunulduğu ve geçtiğimiz ay hizmete açılan Zeugma Mozaik Müzesi gezisi çok yararlı geçti. Daha önce hiçbir okulun gitmediği müzeye bütün öğrencilerimizi götürerek bir ilki yaşattık."
Kaynak...
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, kadınayönelik şiddete karşı yeni önlemler getiren yasa tasarısının başlıklarıkonusunda bir açıklama yaptı. Gizlilik maddesini güçlendirdiklerini kaydedenBakan Şahin, çünkü özellikle sığınma evleri ile ilgili süreçte çocuğun okuladresinden anneye ulaşma gibi farklı yöntemlerle kadına ulaşma ve kadını oradataciz etmeye ve şiddet uygulama mekanizmalarını devam ettirmeye çalışan birçokvaka gördük" dedi. Gizlilik denilen o maddeyi güçlendiriyoruz ve orada yaşananolaylara göre tedbirlerimizi alıyoruz" diye konuşan Bakan Fatma Şahin şunlarıbelirtti.
Gerekirse eğer çalışıyorsa, tayin talebi varsa, o şehirdenuzaklaşması gerekiyorsa onu hızlandırıyoruz. Fiziksel koruma ile birlikte eğerorada isim değiştirme veya farklı bir ihtiyaç varsa buna mahkeme kararıylakarar veriliyor ve Sağlık Bakanlığı bünyesinde gerekli tedbirleri alıyoruz.
Şu andaki mevcut durumda mahkeme kararı çıkıyor aile mahkemesi hâkimiuzaklaştırma veriyor.
Kolluk kuvvetinin yalnızca gözetleme hakkı var. Şimdiyaptığımız müdahale ile kolluk kuvvetinin yetkisini arttırıyoruz gözetimgerekirse mahkeme kararına uymuyorsa tutuklama şeklinde gerekli tedbiri alacakyasal altyapıyı güçlendiriyoruz. Artık bilgi ve teknolojiyi kullanacağız.Teknik takip kısmının işte elektronik kelepçe diye çıkan kısım yasal altyapıdaşu anda güçlendirilmiş şekilde duruyor. Devlet mahkeme kararıyla uzaklaştırmaverdi fakat erkek buna uymuyorsa kolluk kuvvetinin gücünü arttırırken bir taraftanteknolojiyi kullanacağız.
Yalnızca evde değil, caddede de gitse kadının yerini tespitedecek ve sinyalizasyona bastığı zaman, hemen adresini bulup kontrol edecek birteknik takibi getiriyoruz. Bir de bunun dışında şiddeti gerçekleştirenlerintelefonlarının dinlenmesi de söz konusu olacak. Bir can tehlikesi varsa, biryaşam hakkıyla ilgili bir sıkıntı varsa, gereken neyse orada da yapılmasıgerekiyor.
![]()
Nizip Belediyesi Toplantı Salonu'nda saat 14.00'te yapılanNikâh Töreni'nde damadın nikâh şahitliğini Nizip Radyo Televizyon YönetimKurulu Başkanı Osman Alpaslan, gelinin nikâh şahitliğini ise Gelinin dayısıMehmet Bulut oldu.
Katılımın büyük olduğu Nikâh Töreni'nde Abekir Turan veSongül Kaycı çiftinin nikâhını kıyan Başkan Hacı Fevzi Akdoğan, genç çiftlerebir ömür boyu mutluluklar diledi. Nizip Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilenNikâh Töreni'nde zaman zaman esprili anlar yaşandı.
Nikâh Cüzdanını gelin adayı Songül Kaycı' ya teslim edenBaşkan Akdoğan; "Bir ömür boyu birliktelik için imzalarını atan Abekir veSongül Turan çiftine, Yüce Rabbimden bir ömür boyu mutlu olmalarını diliyor, busaadetin her iki aileye de hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu
Nizip Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapılan törenin hemenardından Baba evinde Dini Nikâh kıyıldı. Nizip Müftüsü Dr. Mustafa Gençtarafından kıyılan Nikâhın şahitleri ise İşadamları Mehmet Kafakıran ve Metin Korkmazoldu.
![]()
Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden tayini Adıyaman'ınTut İlçesi'ne çıkan Mahmut Kurt için, dün akşam bir "Veda Yemeği" düzenlendi.
![]()
Nizip Kaymakamlığı tarafından İkinci Bahar Restaurantı'ndaverilen Veda Yemeği'ne Kaymakam Yaşar Karadeniz, Belediye Başkanı Hacı FevziAkdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Çağrı Demiröz, İlçe Müftüsü MustafaGenç, İl Genel Meclis Üyeleri Galip İnal, Ahmet Kılıç, Sıddık Durmaz ve DaireAmirleri katıldı.
Veda Yemeği'nde bir konuşma yapan Kaymakam Yaşar Karadeniz,Nizip'in çalışkan Milli Eğitim Müdürü'nü yeni görevine uğurlamak üzere bir"Veda Yemeği" düzenlediklerini söyledi. Kaymakam Karadeniz; "9 yıldır Eğitim, Sosyalve Sportif alanlarda güzel hizmetleri olan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt'a yapmışolduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Burada yaptığımız tören temsilibir tören, çünkü buradaki veda kalıcı bir veda değil, Mahmut Kurt fikirleriyleyine bizimle olacaktır" dedi.
Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ise, Nizip Milli EğitimMüdürü Mahmut Kurt ile birlikte eğitim konusunda Nizip'te devrim niteliğindehizmetler yapıldığını kaydetti. "Bizler eğitim konusundaki bütünsıkıntılarımızı, Mahmut Kurt ile birlikte aştık" diye konuşan Başkan Akdoğan,geçmiş dönemlerdeki eğitimde yaşanan sorunları da dile getirdi.
Başkan Akdoğan konuşmasında, "Şimdi geriye dönüp bakacakolursak, eğitimde ne kadar ilerlediğimizi görmek mümkün. Ben bu güzelçalışmaların hayata geçmesinde emeği olan Nizip Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtve çalışma arkadaşları başta olmak üzere, herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Daha sonra söz alan Mahmut Kurt ise, Nizip'te eğitimalanında elde edilen başarıların ve yapılan hizmetlerin hep ekip halinde yapıldığınınaltını çizdi. "Destek olmadan, hizmet olmaz" diye konuşan Mahmut Kurt; "Nizipilçesinde yapılan her hizmette, bizlere hep destek verildiğini gördüm.Çalışmalarımız boyunca bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürederim" dedi.
Yapılan konuşmalar sonrası günün anısına Kaymakam Yaşar Karadeniztarafından, Nizip Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt'a, bir Dizüstü Bilgisayarhediye edildi.
![]()
Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonası'nda, başarıüstüne başarı kazanan Yusuf Kocaman, Avrupa Şampiyonu oldu. Altın Madalyakazanan Yusuf Kocaman'ın, başarısı Nizip'te de yankı buldu.
![]()
Avrupa Şampiyonu Kocamanı ağırlayarak elde ettiği başarıdandolayı tebrik Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz; "Milli Sporcumuz, 6-2 kazandığımüsabakanın ardından elde etmiş olduğu başarı sayesinde şampiyonluğun entepesine çıkmayı başarmıştır" dedi. Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Spor Kulübüsporcularımızdan Yusuf Kocaman, bu şampiyonada Türkiye'yive Gaziantep'ive Nizip'i en güzel şekilde temsil etmiştir. Ben elde edilen başarıdan dolayısporcumuzu ona destek olan ailesini ve başarıda emeği geçenleri tebrik ediyorum"dedi.
Yapılankonuşmaların ardından Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz tarafından YusufKocaman'a, altın takdim edildi.
Düzenlenentoplantıda Kaymakam Karadeniz'in yanı sıra, Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Kantar,İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Çağrı Demiröz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü ÖmerFaruk Yakar, Halk Eğitimi Merkezi Müdüresi Suna Sertpolat, Antrönör Ali Gören,Yusuf Kocaman'ın Babası Ahmet Kocaman ve Dayısı Abdurrahman Açıkgöz de hazırbulundu.
![]()
Nizip Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Nizip İlçegenelinde hizmet veren fırınlarda "Gazete ve Eksik Gramaj" denetimi yaptı.Yapılan denetimlerde kansorejen madde taşıdığı gerekçesiyle yasak olan 1 tongazete kâğıdı ve eksik olduğu tespit edilen eksik gramajlı ekmeklere el koyanNizip Belediyesi Zabıta ekipleri, iş yerleri hakkında yasal işlemde bulundu.
Konu ile ilgili açıklama yapan Zabıta Müdürü Reslan Yalçın,yapılan denetimlerde yasak olmasına rağmen fırınlarda bulunan yaklaşık 1 tongazete kâğıdı ve eksik gramajlı ekmek tespiti yaptıklarını ifade etti.
Halkın sağlığını ön planda tutarak yapılan denetimlerin hergün sürdürüleceğini hatırlatan Zabıta Müdürü Yalçın, ancak İlçe halkımızın dabu konuda duyarlı olmasını istiyor, şüphe hissettikleri fırınları, "Alo 153 Zabıta"yı arayarak ihbarda bulunmalarını bekliyorum" dedi.
![]()
Sayın Müdürümü daha iyi yerlerde görmek istiyoruz.
Müdür bey'e yeni hayatında başarılar.
Tamam işte evladım hayatına yeni bir yerde devam edecek bu yeni hayat demek değilmi, senin kalbin fesat:D
Yok yani.. yeni hayat falan deyince...:p ;)