güzel afiş şimdiden gülmeye başladım bol şans
Yazdırılabilir Görünüm
güzel afiş şimdiden gülmeye başladım bol şans
Sn.Ağbalığa bakmak yetiyor zaten gülmek için :) O isterse güldürüyor isterse hüzünlendiriyor. P.tesi oyunmu başlıyor ? Nerede sahne alacak ? yoksa bilet satışımı ?
Gösteri başlıyor
PAZARTESİ-SALI-ÇARŞAMBA günleri günde 4 seans GÖSTERİ vardır
sevgili admin,
akşam çalışmalara birlikte girdik,oyun süper.gerçekten içimizden birilerinin böyle çalışma yapması çok sevindirici dir.kutlarım.
Dün akşam bütün dernek yönetiminin katılımıyla bir prova aldık. Oldukça keyifli geçen provada, ben bir türlü konsantre olamadım. Neden mi?; Çünkü karşımda yıllardır tiyatro oyunlarına Nizip'te organizatörlük yapan sayın Ahmet Aksoy; Gözlerini bir saniye bile üzerimden ayırmadı. prova bittikten sonra beni büyük bir şevkle alkışladığı ana kadar beğenmediğini zannettim. Ama sağolsun sadece eksikleri tamamlamak amacıyla çok dikkatli olduğunu beyan etti...
Allah'a şükür bütün organizasyon tam takır yolunda gidiyor. Allah bütün yürekli dostlardan, hayrı ve sanatı sevenlerden razı olsun. Tabi bütün iyilerden de... Saygıyla
by SİNGLE, ben bu anlamı bilemedim.sevgili azzap bu konu nedir?
bu isim nerden geliyor.bir bilgi versen fena olmaz.by SİNGLE....
ınsallah gıdıp ızlemek sansı buluruz nızıp.cım tam uye kadrosuyla belkı orada olur bellı mı olur
Olabilir sonuçta çocuklar için ama ben kesinlikle gidicem ve baştan sona her yönü ile izlicem
Sevgili Musa Hocam, sizin kaleminize ve Mehmet Beyin yeteneğine diyecek yok. İmkanlar yeter düzeyde olsa daha neler yaparsınız...
Umarım bu gösteri amacına ulaşır. Ellerinize sağlık.
HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN
Bütün dostlara hürmetler...!Bize olan inancınız ve dilekleriniz itici güç oluyor.Bu projemizde "her şey çocuklar için" sloganını seçtik.Tiyatro ve sahne aşkımız ,bir de derneğimizin ulvi gayesiyle birleşince ortaya anlamlı bir oyun çıkıyor.Bu proje de emek veren o kadar çok ki..Başta sayın başkanlar,s.ahmet hocam,aksoy,derviş,ibrahim olmak üzere,gençlerden faruk,hasan,emrah deniz ve pek çok insan özveri ile çalışıyorlar.harıl harıl bir faaliyet var.Şimdiden bir çok okulumuz seanslarını rezerve ettiler.İnşallah,3 gün boyunca neşeli,eğlenceli,düşündürücü ve faydalı bir ürün çıkar.Allah destek olan her kesten razı olsun!
başarılar ağbalık ve musa hocam
Yarın Ahmet Aksoy bey gerekli birimlerle irtabata geçerek tiyatroya ilginin artması konusunda girişimlerde bulunacaktır. Bu arada afiş ve bilet işlemleri tamamlandı yarın gerekli görülen noktalara ve tüm okullara duyurular yapılacaktır. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Bizde teşekkür edriz abicim toplumsal faaliyetlere her zaman destek verir ve elimizden geleni yaparız
sayin savcı seni de değerlendir meyi düşünüyoruz.
Olur abi neden olmasın sen iste yeter elimizden ne gelirse baş tacısın sen dünde böyledi bugünde böyle yarında böyle olacak
çok kibarsın sayin savcım .teşekkürler
İnsandaki en büyük güzellik karşısındaki güzelliği görmektir o senin güzelliğin
provalar dernek merkezinde devam ediyor.
P.tesi günü başlayacak olan oyunumuz son sürat hazırlanmakta. Hasan KARA, E.Deniz DİKBAŞ, Ö.Faruk DÜZSOY ve İsa Avcı hocanın bir an bile beni yanlız bırakmadığı provalar, gece geç saatlere kadar devam etmekte. Arkadaşların dersanelerini, işlerini bırakıp bana destek olmaya gelmesi gerçekten çok onur verici bir durum. Allah razı olsun. Ama ben herkesten tam destek almak istiyorum. Ben bu memeleketin insanıyım ve bu memleket için çabalıyorum. Siz de benim yanım da olduğunuzu gösterin. Allah hepinizden razı olsun.
ahmet abi hayırdır 3 gündür kayıpsın.dernekte tiyatro faaliyetleri var sen hala ortada yoksun.
ha burdayim canum.benim
Yav bırak allahını seversen yav kayıpsın sen çorba morba ayakkabı haa ettin sen bizi yav amada yaptın ha
yarın gösterimiz başlıyor.sabah yapılacak seanslarımız organize eksikliği nedeniyle yapılmayacak.ama öğleden sonra 14.00 ve 15.00 daki seanslarımız doldu.küçükler kadar büyüklerinde keyif valabileceği bir oyunumuz var.Herkese açık davet veriyoruz.Çocuklarınızı ,yeğenlerinizi alın gelin.Bekliyoruz..
MUSA HOCAM ÇALIŞMALARINIZIN DEVAMINI DİLER BU SOSYAL ETKİNLİKLERİ BİZE YAŞATTIĞINIZ İÇİN ÇOK TŞK EDERİM
Musa hocam tebrik edilmiyecek bir insanmı ki
tebrik ve alkış tüm tiyatro ekibimizin ve de dernek yönetiminindir.sağolun.bu günkü seansalarımıza gelince;salon iki saat arayla tıklım tıklım doldu.Bunca küçük kardeşlerimizi belki ilk defa salonda gördük.Oyun baştan sona neşe ve keyifle izlendi.tam programladığımız gibi oldu.İnanın oyun sonrası ağbalıkın çağırmasıyla sahneye çıktığımızda ,o küçücük ellerin alkışlarını unutamam.Sizleri seviyoruz çocuklar ve sizler için ne pahasına olursa oyunlar yazmağa devam edeceğiz.Ağbalık,Emrah,hasan,faruk ve diğer genç arkadaşlar harika bir iş çıkardınız.
Bir tebrikte Seyit hocam için.Organizasyonu canla başla yaptı ve hala devam ediyor.ellerin dert görmesin.Derviş aksoy ve alakuş sürekli hazırdılar,sorunları hemen çözdüler;onlara da alkış...Adminim ,gönderdiğin lahmacunlar için sağol,oyunu izlemeye de bakleriz.
tek kelime ile bravoooooooooooooo
AĞAM SAĞOLUN SİZİ KUTLUYORUM ÇALIŞALARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.SİZİ KUTLARIM.
HEP YANIZDAYIZ.?
bende orada olup oyunu izleyi çok isterdim.ama ben izleyemiyorsam başkalarına izletelim ben 100 adet bilet alıp katkıda bulummak istiyorum emegi geçenleri de buradan kutluyorum.hesap nosu bildirir seniz sevinirim
Bu tür etkinlikleri yapanlara destek vermek zorunda olduğumuzu hissediyorum,elimizden gelen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu buradan söylemek istiyorum..
Nizip'liye tekrar tiyatro sevgisini aşılıyorsunuz. Teşekkür ederim. Sn.Ağbalık'ın performansı daha ilk günden ses getirdi. Tebrikler
KATKILARINDAN DOLAYI HERKESE TŞKLER. DEVAMINI BEKLERİZ KÜLTÜREL FAALİYETLER NİZİP İÇİN FAYDALIDIR
destek olmak isteyen arkadaşlar,çevrelerinde bulunan okullarda okuyan çocuklarımızı yönlendirmeleri yeterli olacaktır.Zira hala bazı okullarda katılım gevşekliği vardır.Tabii,sadece okullarda değil,sokakta ,çarşıda bulabildiğimiz küçük dostlarımız bir bilet ya da 1 YTl hediye edip oyun seanslarımıza yönlendirebilirsiniz.Şimdiye kadar 3 seans gerçekleştirdik.İnşallah yarın 4 seans birden yaparak bir rekor kıracağız.
Oyunu izleyen öğrenci kardeşlerimizden memnun olmayana rastlamadık.Demekki iyi yoldayız.haydi hayırlısı.Devam..
Finali büyüklere yapmayı düşünmüyormusunuz ? Ücreti artırarak iyi bir gelirde elde edilir. Destek vermeye hazır kardeşlerimiz olduğunu görüyorum. Derneğe fayda getirecek bu finali lütfen yapın.Ve daha çok fakir çocuğa yardım şansınız olur.
Sevgili Nizipliler duyarlı davranacaktır eminim.
evet bluue kardeş,böyle bir düşüncemiz var.hele şu çocukların programı bitsin.Dernek yönetimi ile oturur ,gün ve programın kapsamı konusunda bir karar veririz.Ayrıca bu oyunu Birecik 'e de taşımak istiyoruz.Bu konu ile ilgili Seyitahmet başkan gerekli temasları yürütüyor.Desteklerinizle daha güzel etkinlikler olur.Her şey cocuklarımız için!
BLUUE Kardeş Derneğimiz Kültürel Faaliyetlerinden sorumlu İSA AVCI Bey zannedersem farklı bir oyunla FİNAL yapmak istiyor. Bu oyun gelecek hafta içinde sahnelenecektir.Ayrıca Seyitahmet Başkanımızda tüm yapılan faaliyetler için bir slayt gösteri hazırlığı aşamasında. Bunlardan başka derneğimiz almış olduğu bazı kararların ve projelerinde ilk uygulaması yine aynı gün salonda yapılacaktır. Sizide ayrıca duyarlılığınızdan ötürü tebrik ederiz.