bugun Nizipte hala sırdan bir gun işte hiç birsey yok hersey tek duze gidiyor bidigimiz Nizip işte
Yazdırılabilir Görünüm
bugun Nizipte hala sırdan bir gun işte hiç birsey yok hersey tek duze gidiyor bidigimiz Nizip işte
Valla bence bugunlerde Nizipte büyük bir hareketlilik var... ramazan ve bayram hazırlığından dolayı çarşılar bayaa yoğun. allah cümlemize çok versin.
Amin, metal abi. Herkesinde gelecek ramazan bayramini simdiden kutlarim.
BEN ALMANYADA OLDUGUM ICIN NIZIPTE NELER OLDUGUNU BILMIYORUM
bu günlerde yagan yagmurun yolları bozması arabalara zarar verebilir.bundan dolayı beledıyemıszin bir fırsatını bulup yolları onarması lazım bence çünkü daha fazla kazaların olması önlenebilir.ayrıca osmanlı parkı güzel olmuş.belediyemize tesekkürler
bu günde normal bir gündü işte herzamanki gibi umarım her zaman sakin olur her zaman
Kaçak kazıya jandarma engeli
Samandöken köyü civarlarında şüpheli olarak gezen iki kişi jandarma tarafındakn takibe alındı. Daha sonra site alanına site alanında kaçak kazı yaparken, jandarmayı fark ederek kaçmaya kalkışa 39 yaşındaki Mehmet B. ve 29 yaşındaki Habib Z. Jandarma tarafından yakalandılar. Mahkemeye çıkarılan 2 şahıs daha sonra serbest bırakıldı.
meraba arkadaslar .
acaba Nizipteki olayları dısardaki hemserilerimizin Nizipteki olaylardan haberdar olması icin acdıgınız bu bölümde neden Nizipteki olayları yazmıyorsunuzi.K.İ.B.
bugün siteye üye oldum emeği geçenleri kutluyorum
bugün walla calısmaktan yorulduk ama simdi ewdeyim dinleniyorum :)