Ya kuzunun parasını ben vereceğim, gerisini siz halledin ben anlamam yerden saatten günden.
Yazdırılabilir Görünüm
Ya kuzunun parasını ben vereceğim, gerisini siz halledin ben anlamam yerden saatten günden.
Oldu...Taa Bursalardan kalkıp iki şiş kebap yiyeceğiz diye yarım kuzu parası yol masrafı yapalım, sırf beraber olalım dostları ziyaret edelim diye...Sonra da sen; parasını ben vereyim gerisini siz halledin de çık işin içinden...Bu pazartasine kadar bir tarih ve gün belirlediniz belirlediniz,belirlemesseniz daha da gelmem bilginiz olsun...Ha bu kimsenin umurunda değil mi ? Benim de hiç değil :(
Benim de.
Kuzu dedin mi kan akmalı....
kanı parmaklamalı ve anla sürmeli...
kebap dedin mi duman tütmeli..mangal yanmalı...
dost dedin mi halay olmalı davul zurna olmalı...
yer dedin mi orman ormalı..şeşale olmalı...nefis hava olmalı
bi de köz de kaçak çayın tadına sigara eşliginde varılmalı..
amaç bu işte...
istanbulun köhne duvarları arasında yok oktayın mekanı yok bilmem nire..
bozar bu havayı....
1 ekim cumartesi..hatta pazarı da katalım..
çadır kurak kamp kurak...
Kemal paşa muhitinde
bititirelim bu işi...fazla uzuatmaya gerek yok...
evet diyen kaydını yaptırsın.. :)
Aman be kanka hemen de kızıyorsun, sen gel kendi ellerimle yedireceğim sana kuzunun şeyini neydi ya o, şeyyy dalağını.
ammi menesi kızdırma bak etrafında mürüt kalmaz
ramazan çok dogru söylüyor İstanbulda bina içine sıkışacagız ben kemalpaşaya gelin sizi misafir edelim daga çıkar keyfimize bakarız demek istedigimde buydu hem menese buraya gelmek daha kolay olur belki ilkerde gelir
Yinede siz bilirsiniz İstanbulda takılacak mekane gitmek kemalpaşaya gitmekten daha zor istanbulda mesire yerine gidene kadar ctesi pazar burada geçirebiliriz yok zor olur derseniz c.tesi ikindi üzeri çıksanız meneside alır akşam yanımızda olursunuz
sabah namazı Oktay usta kavurmayı yapar kavurmamızı yeriz oradanda SU UÇTU şelalesine gider kebabımızı kuzumuzu kuşbaşı yapar yeriz
Selamlar
Bana uyar.
1-Ramazan TARHAN
2-Müslüm AKPEK
3-Fatih SOYARIK
Başka yokmu gelen....gerekirse 3 kişi ile gene yaparız..pes etmek yok..
Mahoda gelecek yoksa kuzuyu unutun.
ammi siz istanbuldan gelirken mahoyu alırsınız gelmezmi o gönül insanıdır selamlar
8-9 Ekim Tarihlerinde boşum, Abdulkadirle birlikte benim programı bu gün inceledik ve en müsait zaman bu tarihlerde.
Ok.. Müslüm ammiye takılacağım.
Birlikte baktık..
Müslüm amminin yoğun proğramından ancak boş olan zaman aralığı "8-9 Ekim'e denk geliyor.."
Hadi millet cevap verin tamam mı?
Yemiyoruz...Senin kuzun bize lazım değil.
Sonunda kurtulduk:D
Galiba bu iş yatar...:(
Adaş adımızı batırdın be!
Bu kaçıncı cayma!
Caymadım ya nerden çıkardınız, tarihide verdim, yerde belli ama kimsenin kıçını kaldırıp gelmeye niyeti yok ki.
Yer M.Kemal Paşa Yani Bursa
Tarih 8-9 EKİM daha ne yazalım anlamadım ki.
Tabi tabi milletin oraya gitmeyeceğini bildiğin için atıyorsun bol keseden....Zaten iştahımızda kaçtı yenmez bu saatten sonra.
Ben gideceğim kardeşim gelen gelir gelmeyen gelmez.
ammi sen oktayla bir görüş ramazanlada bir görüş menesi hidoyu ve gelmek isteyeni al getir ben hazırım burası istanbuldan daha kolay ve daha iyi
tatlıda hazır selamlar
Tamam Fatih gün belli yer belli gelen gelir gelmeyen yalanıp durur.
Hadi görek bakalım.
Agam tarki tam ve net yazıp ayrı bir konu açalım istersen yalnız oktay usta ile görüşelim
selamlar
Fatih bu kankam dediğim Maho beni çokm kızdırdı kimseye ihtiyacım yok kuzuyu bile ben keserim gelen gelir.
Gelen gelsin Ramazan yetmezse bir kuzuda Maho keser:D
Sen gel kesecem ben sana bir şey...
Söz mü.
Gel sen gel.
buluşma tarihini ve yerini yazıp konuyu ana sayfaya atalım mı? ne dersiniz?
Bu müzakere çok sürdü.
Açlıktan karnımzı ağrımaya başladı.
ne yiyeceksek gelsin.
yalnız yeri tam netleştirin uludgamı çıkacagız Kemalpaşayamı geleceksiniz tam karar verin neye karar verirseniz ben hazırım
selamlar