pp kupa Nizip.com takımının dır..:) gerçi daha takım kurulma aşamasında sanırım ama...yınede nipi.com alır kupa yı..
Yazdırılabilir Görünüm
pp kupa Nizip.com takımının dır..:) gerçi daha takım kurulma aşamasında sanırım ama...yınede nipi.com alır kupa yı..
ya arkadaşlar futbola olan merakımız var yani yabancı görmesenız katılabiliriz saygılar
Yahu Alakuş Abi niye herşeyi biz yokken yapıyorsunuz? :'( :)
Hele bekleyin yaz gelsin, havalar ısınsın. Bu arada Admin Abi sen takımın yönetim kurulu başkanısın. Daha ne vazife düşecek? Başkan dediğin bizim Aziz Başkan gibi koltukta puro içer. Ben takımın idari menejerliğine talibim. ;)
başkan genel menejer teknık dırektör var ama hala ortada takım oyuncuları yok..oda olur ınşallah...:)
oyuncu lazımsa ben varım kiminle irtibata geceleım adres lazım yönlendirisenız sevınırim...
güney takımın idari menejeri Nizipli_subutay ona başvurrr...:)
tşk kardeş saolasn hemen muracatı yapalım ozaman okul saatı dısında her maca gelebılırım saolun
Gazeteciler takımı belediyeden teklif aldı maç için haftaya belediye ile yapacağız bu 3 cü maçımız olacak ..
Derviş kur şu takımı :)
ADMİN ABİ BİZİM TAKIM VARDA KARŞIMIZA ÇIKACAK BİR TAKIM DAHA LAZIM DERVİŞ BEY BİZİM EKİP TAMAM 2. BİR NİZİP.COM EKİBİ YOK
az kaldı sayın admın kadro hemen hemen hazır merak etmeyınız....
avcı takımı kurdukmu.sen kaleci ol bence.iyi bi kadro çıkaralım ama sayın admin ve aksoydan ses yuok hala pek sıcak bakmıyolar galiba
bu arada oynuyacak arkadaşlar bıldirsinler mac günü gelıp nıye bizi yazmadınız takıma almadınız dercesıne kırılmaca darılmaca olmasın geniş bir kadro düşünüyoruz şöyle dönüşümlü oynanacak.
malum haftalardır yatıyoruz kalkıpda 60 dkk kımse oynayamaz antrenmansız
sayın admın ve derviş bey sizlerın sayesınde sahaya cıkacagız destek beklıyoruz.
BEN FORVETİM DİMİİ
FENERE ÇAĞIRDILAR GİTMEDİM :)
yolun acık olsun güle güle osman
sen bıze yaramazsın senın gözün yükseklerde
Sponsorumuz ALPES SİGORTA'ya Teşekkür ederiz
Gazeteci arkadaşlar ısrar etmişler,sayın adminimizde bu görevi bize vermiş. Ciddi olarak ilçemizdeki her türlü spor etkinliklerine destek olalım. Belki zamanla Nizip com site üyelerinden çok yetenekli sporcuları ülkemize kazandırabiliriz.
![]()
Evet arkadaşlar SPOR KULÜBÜ olarak futbolla işe başlayalım. Gazeteci arkadaşlarda takımınızı kurun demişler. Bizde kuralım. Cİddi olarak futbolla ilgilenen site üyesi arkadaşlarımız isimlerini buraya yazarlarsa bu hafta içinde takımı oluştururuz. Lütfen ciddi olanlar isim yazsınlar.Dışarıda olan arkadaşlarda yazabilir, bir turnuva biter diğeri başlar.Önemli olan oyuncu kapasitesini yüksek tutmaktır.Dışardaki arkadaşlarda geldiğinde Yaz turnuvası düzenleriz inşallah.
mesela ben oynayabilirim
DERVİŞ DÖRTBUDAK (ortasaha)
Çok güzel olur ben oynayamam ama iyi bir seyirci olabilirim.
taraftar lazım mıı...:)
benide taraf tar lıstesıne ekleyınn...:) forma renk ı ne olacak...
Derviş abi zaten bu aralar rejimdeyim, maç da iyi gelir benide kale hariç bi yere monte et :D
Hareketin başlatıcısı olarak bir an önce takımınızı kurmanız bizleride sevindirecektir. Bu hafta öğretmenler ile yapacağımız maçın ardından diğer haftaya da sizler ile maç yapmak istiyoruz. Anlayacağınız o ki bir hafta içerisinde takımınızı kurunuz. Saygılar-sevgiler....
evet kallecimizThalepinde dediği gibi ilk maçınızı bizim takımımızla yapabilirsiniz gazeteciler takımıyla önümüzdeki hafta cumartesi günü 11 12 sizinle yapabiliriz ilk maçınızı ...
biz bu cumartesi öğretmenlerle haftaya çarşamba günüde Nizip belediyesi ile yapacağız cymartesi günü için sizi yazabiliriz..
evet derviş aga benide yaz
Nizipli_mehmet duymuş atlamış gelmiş bile. Saldıray'ada söylemiş oda yoldaymış. :)
DERVİŞ ABİ BİZİM TAKIM HAZIR İSMİDE NİZİP.COM GENÇLER SIRA SİZİN TAKIMINIZDA SİZDE NİZİP.COM İHTİYARLARMI YAPACAKSINIZ
bak bu rejona ters...
kadroda eksık varmı
niye ters olsun aksoy sende teknık trektör ol ozaman
sayın aksoy gazeteci teknık drektör olmazz...:) hakem olabilir ancakk...:)
yaza benide forvet yaz abi :D ciddi
arkadaşlar anlatamıyorum galiba sayın aksoy bizden çünkü o bir gazeteci sizn takıma falan gelmesi söz konusu olamaz kendisi bizim teknik direktörümüz...
boroboro teşekürler ...
tabi ki seçim olursa ,ben tercihimi Nizip.com dan yana kulanırım.arkadaşlar.
canın sagolsun sayın başkan bizde daha kuvvetlı adaylar var mehmet akpek derviş dörtbudak ömer kısa kasım böler bizde yönetici bitmez yeterkı takım istıkrarlı olsun yeter biz sahada konusuruz artık...
biz sahada konusuruz..admin başkan Nizip.com şampiyon..:)
bence gazeteciler şampiyon olur