ALLAH mekanýný cennet eylesin ailesine sabýr versin yýllardýr durmayan bu kan allah a dua edip durmasý için yalvarmak lazým yetiþtir büyüt sonra da ölüsü gelsin zor mesele
Yazdýrýlabilir Görünüm
ALLAH mekanýný cennet eylesin ailesine sabýr versin yýllardýr durmayan bu kan allah a dua edip durmasý için yalvarmak lazým yetiþtir büyüt sonra da ölüsü gelsin zor mesele
Kürt,Türk Arap olmasýnýn ne önemi var,önemli olan insan olmasý deðil mi.
Allah rahmet eylesin.. yapanlarýn allah belasýný versin..
Müslüm abi Kürt kelimesini sizler kulanarak ayrým yapýyorsunuz ondan sonra bölücülük var diyoruz....
açýk açýk ýrkçýlýk yapýyorsunuz...dikkatinizi çekerim
Sinir krizi geçirerek bayýlan Þehidin dayýsý Mustafa Kaz ambulansla Nizip Devlet Hastanesine kaldýrýldý. Þehidin 80 yaþýndaki Dedesi Mehmet Kaz ise sürekli ...
yesilnizip.com/haber-Nizip_Nizip_Þehidine_Aðlýyor-990005.ht
Kaynak...
Bu cennet vatanda dili dini milliyeti ne olursa olsun hep beraber huzur içinde kardeþce yaþamak varken bu olaylar niye. bunu yapanlarýn insanlýkla,kardeþlikle barýþla ilgisi olmayan hasta ruhlu,yolunu kaybetmiþ yaratýklar olduðu bilinen bir gerçek. dýþ odaklý bu bölücü harekat ve mensuplarý er geç bu halktan hak ettiklerinin karþýlýðýný alacaklardýr. galiçyada,Yemende,Arabistanda,Korede ve Kýbrýsta binlerce þehit veren bu millet kendi öz yurdu Anadoluda birliði bütünlüðü ve devleti uðruna seve seve þehitler verecektir. ve tabiki verilen her þehidin kaný hesabýda sorulacaktýr.
![]()
Nizip sehidini ugurladi
Nizip'te Şehit Asker Mehmet Kaz gözyaşları içinde toprağa verildi.
From:turklernet
Views:0
0ratings
Time:05:32More inNews & Politics
[Ame]http://www.youtube.com/watch?v=huRrqZwf3c0&feature=youtube_gdata[/Ame]
BAKAN ÞAHÝN, NÝZÝP'LÝ ÞEHÝTÝN EVÝNÝ ZÝYARET ETTÝ - Bakan Þahin, Diyarbakýr'ýn Silvan ilçesi kýrsalýnda PKK'lý teröristlerce çýkan çatýþmada þehit olan ...
www.haberler.com/bakan-sahin-nizip-li-sehitin-evini-ziyaret-e...
Kaynak...
Nizipli Þehidimiz Mehmet Kaz ve diðer tüm þehitlerimizin anýsýna düzenlenmiþtir.Þehidim Vatan sana emanetti,senden kalanlarda bizlere emanet.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=9XrThuc2JTE&feature=player_embedded"]Åžehidim vatan sana emanetti,senden kalanlarda bizlere emanet..wmv - YouTube[/ame]
Çýkmýyor video .
videonun üzerindeki arama butonuna þehidim vatan sana emanetti yaz ve týkla