toros işini görür mü ? ben de 5 tane var.. :)
Yazdırılabilir Görünüm
toros işini görür mü ? ben de 5 tane var.. :)
bu sene o takvimde nizipdeyim bakayım nasıl geçiyor bu toplantılar:) gidecektim ama kuzu,koyun oldu,dedim yetmez baktım deve oldu bari ben de katılayıım arkadaşlar tek başına yorulmasınlar deveyi yerken:) admin' de bahceyi talana izin vermişken katılayım bariiii:)
Ben de gelirim:D
Program nerde yapılacak sayın admin
Yaklasik 2 yil oldu ve ben yine gelemeyecem.. Kurban Bayraminda Bayramlasmaya gelirim insallah :)
E artık gelinde görüşmediğimiz kardeşlerimizle hasret giderelim. Deveden büyük fil var ama onu kesemeyiz:D
Hakketen dürümü yerken düşünmüyoruz gariban hayvanları, bundan sonra düşünelim bir daha koyun kuzu falan kesmeyelim:D
Benim gelmem kesin gibi..
Eee.. artık kesersiniz artık, bir fil veya balina..:D:D:D:D
İhale üstüme kaldı tamam pes ediyorum, siz gelin yeterki ben size ne isterseniz keseceğim.
kısmet değilmiş... sanırım bu yıl ben katılamam sizlere şimdiden afiyet olsun....
Maşallah cemaat kesiyor yine..
orhan abinin bir tanıdığı vardı hayvan hakları savunucusu o duymasın sonra hayvanları kesiyorlar diye size cıngar çıkarır.. :) :)
Gün yaklaşıyor..Gün kesin mi?!..
Gelenler gelmeyenler..
Yer falan bilgisi Plase..;)
menüde pissik köftesi var
kim gelirse o kadar ekmeği kırar, yoğurur önüne korum :D
yanında ayran,
bibere batırır batırır yersiniz.
Yoksa culluk,kuzu, koyun, deve diye beklerseniz buda geçmez elinize haberiniz olsun :D
Sayı belli değil, ancak bu kadar hazırlık olur.
9 gün var orada olacagım mehmet abi bize düşen ne olursa burdayız
Maho gelecek mi.
maho kim ??
eger isterseniz sayın vekilimizide getirebilirim
Mustafa Maho namı değer Mahmud kendisi Bursa'da yaşar, bir oturuşta bir kuzuyu yer, o yüzden gelip gelmeyeceğini bilmemiz lazım, yemekleri ona göre hazırlayacağız.
Vekilimizi de getirirsen çok sevinirim, kendisiyle tanışmak isteriz. Ama biraz sıkıştırırız ona göre:D
Götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
Ben adminime kavuştum.. Allah sevenlerle berabermiş..;):)
gelen biiiir
benim yerime babam gelse olur mu:))))))) nizipte şu an...pisik köftesine hiç dayanamaz benim gibi :) bide o pisik köftesi değil pisik umacı:)))))))
ben bu sene ki partiyi kaçırmam dört gözle bekliyorum:) ramazan ayına kadara buradayım :) gitmeyeceğim memlekete bu buluşma kaçmasın diye