Siyasiler ne yaps?n?
Yazdırılabilir Görünüm
Siyasiler ne yaps?n?
Bence deKarkam??'a sahip çık?lmas? laz?m. Bu konudatüm yetkililerden yard?mc? olmaların? diliyorum...
ahmet umarım en kısa zamn da açıklamalrını yaparsın.sabırsızlıkla bekliyoruz...
oya nın da dediği gibi sınır kapısı olmasına rağmen bu derece geri kalması sadece siyasilere,baştakilere yüklemek yanlış olur halkında çok büyük eksiği olduğunu untmamak lazım.zaten şu an onların yerine bu konuyu bizim düşünmemizden belli olmuyor mu?
ahmet abi pardon özür dilerim saygısızlık ettim galiba size karşı hemen yazayım derken bazıhitapları eksik kullanmışımumarım anlayışla karşılarsınız.tekrar ÖZÜR
bu konu unutuldu gitti,ama yeniden canlandırmak gerekir..ne dersiniz?
siyasilerin karkamışa yeteri kadar ilgi göstermediği kanaatindeyim
Slm herkese karkamista ailece dogmus ama yillardir gurbette yasayan bir karkamisli olarak cocuklugumdan beri göremedigim karkamisin sorunlarini duymak inanin beni cok üzdü.
Ama bütün bunlarin sorumlulari siyasilermi?
ne zaman birlikte hareket ettik ne zaman yeter artik dedik her gelene eyvallah dedik affettik oldugumuz yerde saydik birazda asil suclu biz degilmiyiz bütün türkiyede aynisi degilmi acaba 500 kl kömüre oy verenlerin vijdanlari ne alemde.
hepinize basari ve sabir dilerim tekrar yazismak üzre hoscakalin. sadeceben/almanya