alıntı:
guruguru :
Insanların Birbirlerini Bu Kadar Eleştirmesini Sevmiyorum.burda önemli Konulara Bakmak Istiyorum.saygılar.
iyi de guruguruguru kardeşim ; ne diye bu kısma cevap yazmışsın..?
Yazdırılabilir Görünüm
alıntı:
guruguru :
Insanların Birbirlerini Bu Kadar Eleştirmesini Sevmiyorum.burda önemli Konulara Bakmak Istiyorum.saygılar.
iyi de guruguruguru kardeşim ; ne diye bu kısma cevap yazmışsın..?
sevgili huzeyfe sen bakimde her konuya el atmışın........BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO...?
iNAN HARiKASIN....
Sevigli CAN ' ım hani belki admin ağabeyimin gözüne girerim, bir moderatörlük yardımcılığı koparırım hesabı...
işte bundan dolayı siteyi sokak sokak geziyorum...
kent konseyi fikri çok harika lütfen lafta kalmasın
evet sevgili arkadaşım size hakverim.
alıntı:
Huzeyfe :
Sevigli CAN ' ım hani belki admin ağabeyimin gözüne girerim, bir moderatörlük yardımcılığı koparırım hesabı...
işte bundan dolayı siteyi sokak sokak geziyorum....
KARDEŞ ÇOK GEZME KÜRDÜĞÜM OLURSUN KARIŞMAM HA....
alıntı:
Huzeyfe :
işte bundan dolayı siteyi sokak sokak geziyorum....
KARDEŞ ÇOK GEZME KÜRDÜĞÜM OLURSUN KARIŞMAM HA....İHTİYAR HALİMLE SENİNLE UĞRAŞMIŞ DELMI YANİİİ??..
Bu Arada Sayın Aksoy Yanındayım....sen Harikasın .bazı Fikirlerinde Harika...
Cok guzeL Bir fikir , değerLendirmek gerek .
2 yıl önce nerdeyse 3 yıl olacak, kent konseyi çalışmaları olmuş şu anda durum nedir acaba???
Gaziantep'in kent Konseyi internet sitesi...
http://gaziantepkentkonseyi.org/
Slogan ''ORTAK HEDEF GAZİANTEP'E HİZMET''
Nizip'te olmadığım için bu oluşuma katılamıyorum,ancak siz Ahmet Aksoy kardeşime başarılar diliyorum.Elimizden gelen birşey olursa seve seve yaparım.Esen kalın.
mustafa kardeş kuralım demekle kurulmuyor gorüyorsun. Bu işin lokomotifliğini STK'lar yapmalı.
Proje hayata geçirilirse çok faydalı olacağını düşünüyorum.
Hele şu sıkıntılı günlerde böyle bir oluşum halkı bir bütün olarak biraraya getirebilir, çok katılımlı mahalle, köy vb. toplantıları yapılabilir.
Daha çok şey yapılabilir ama bizde kollektif ruh olmadığı için projenin kısa vadede hayata geçirilmesi zor gibi.