asl?nda açık ama?belki bekçi biryerlerde oldugu için,veya unutulmu?tur.geregi iletilecek,nas?l gerçekten ta?ba? görülme?e de?er bir yerdir
Yazdırılabilir Görünüm
asl?nda açık ama?belki bekçi biryerlerde oldugu için,veya unutulmu?tur.geregi iletilecek,nas?l gerçekten ta?ba? görülme?e de?er bir yerdir
TA?BA? ,her zaman ziyaretçilerimizin emrine hazır vaziyet te?burada tüm çal??malar güzel bir ?ekilde dizay?n edilmi?tir.
Nizip yard?m sevenler derne?i ?iknik i?ini yaparsa ?çle bi açık art?rma da yap?labilir hani ufakta ta olsa derne?e yuard?m olur ve üç be? ki?iye yard?m maksatl? bi?iler olur gün renklenir
asl?nda öyle de?il de,dayan??ma,tan?tma ve tan??ma gayesi ile böyle bi?ey yapaca??z.ba??? konusunu ba?ka etkinliklerde yapar?z.tesekkürler
TA?BA? ta düzenlenecek olan davette,Belediye Ba?kan? H.Fevzi AKDO?AN dan,ev sahipli?i yap?lacak,bu konuda ba?kan?n çok ho?una gitti?i gibi,birde eksikli?i his edilen,yol asfalt?,çöp kutular?,mescit ve ek piknik masalar? ilk f?rsata daha da düzenli olarak yap?lacakt?r.
gündeme getirdi?imiz ta?ba? ta piknik yap?lmas? çal??mas?na ,bel.ba?kan?m?zdan s?cak ve güzel cevap ald?k.bu konuda düzenlenecek olan ?LK BAHAR P?KN???NE ,ba?kan AKDO?AN ev sahipli?i yapacak.ba?kana tesekkürler
[u]Helal be Ahmet abi en sonunda kopard?n be............ Valla bravo..........</u
zaman?n?da ayarlad???n?zda bildirirseniz sevinirim ilkbaharda ben biraz gelemem gibi ama zamana göre kendimi ayarlar?m gelmeye çal??ir?m bu arada ahmet abi ellerine sa?l?k gene yapt?n yapaca??n? ne diyalim helal olsun....
Açt???m piknik konusu sonunda netli?e kavu?mu?.Ahmet bey senin çabalarınla olaca?? belli idi.Ayr?ca forumlara giremiyorum daha do?rusu bilgisayarın ba??na dahi oturam?yorum,i?im çok yo?un bu aralar.hepinizi çok özledim,ileriki zamanlarda bo? zaman bulursam yine sizlerle beraber olaca??m in?allah.Ayr?ca site yöneticisine de sevgi ve sayg?lar?m? sunar?m vesselam..
bügün arkada?larla birlikte ta?ba? a pikni?e gidiyoruz.tabi ki,bir kaç arkada?,,,
Ahmet abi herkese gönlümüz açık herkes gelsin hatta yusuf bile gelsin. .
Ahmet Bey form arkada?ların? ça??rmadan kebaplar bo?az?n?zdan nas?l geçti...
Afiyet olsun..............
al?nt?:
"quote" oya demi? ki:
Ahmet Bey form arkada?ların? ça??rmadan kebaplar bo?az?n?zdan nas?l geçti...
Afiyet olsun..............
valla çok ay?p oldu çoook :)
Arkada?lar Ahmet Bey söz verdi ama bizi hava muhalefetinden dolay? pikni?e götüremedi....
sevgili dostlar,
sizsiz hiç bir?ey bogaz?mdan geçmez ki,sizsiz bana lokma haram olsun.ama yinede ufak bir ön çal??ma için ta?ba? a gidecektik ama?hava mühalefeti bize engel oldu.............sevgi ile,,,
evet,dostlar genel kurulda yeniden ba?kanl??a seçilirsek ta?ba? a pikni?e o zaman h?zland?r?r?z.selamlar
Ta?ba? gerçekten harika olmu?, bu y?l piknik yeri olarak Belk?s Mesire alan? ve Ta?ba?, Karpuzatan'? sollayacak gibi....
Ta?ba? ta büfe var m??Ben gitti?imde göremedim.Baz? ihtiyaçların kar??lanmas? için büfe yap?lmal?
Ta?ba?? o kadar balland?rm??s?n?z ki, yaz?n Nizip'e geldi?imde ilk i?im Ta?ba?'ta mangal yapmak olacak.
ta?ba? tam bir orman ve sahre yeri olmu?
<p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" <strong style="mso-bidi-font-weight: normal" "FONT-SIZE: 22pt; COLOR: green" Ta?ba? m? Belgrat orman?m? fark göremedim.Ne güzel manzaras? var öyle.<o:p </o:p [/b].
<p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" <strong style="mso-bidi-font-weight: normal" "FONT-SIZE: 22pt; COLOR: green" Belediyenin yapm?? oldu?u düzenleme de çok güzel olmu? <o:p </o:p [/b].
TA?BA? HAKETT??? POPÜLEL??E KAVU?ACAK N?Z?P COM SAYES?NDE
buyrun arkada?lar birlikte ta?ba?? tan?tal?m ve insanlar?m?z? buraya te?vik edelim.neden dülük baba orman? gibi ilgi görmesin
Nizip Belediyesi Ta?ba?'ta bir ?enlik düzenlese
ta?ba? çok güzel düzenlenmi? ancak orada bir çocuk park? eksikli?i hissettim.sizce yan?ld?mm?
evet,dostlar ilk bahar da ?enlik düzenliyoruz.merak etmeyin.sevgiler
Ta?ba??n resimlerini site de yay?nlasayd?n?z görme imkan?m?z olurdu.
Ta?ba? ba?l? ba??na bir derya olmu? ufak tefek eksiklikler var oda bahar mevsimine kadar belediye taraf?ndan düzenlenecektir eminim.Dün ta?ba?a gittim , yol öncelikli yap?lmas? gereken bir çal??ma
Sevgili Admin yine size i? dü?tü ta?ba??n resimlerini forma atars?n iyi olur.Bir resim yetmez..
Digital makina ile çekilmi? resimleri sizde atabilirsiniz. Bir gazetecigözüyle bak?p çekmek farkl? olur abi. Resimleri bekliyoruz.
http://www.Nizip.com/pic_show.asp?picid=486&type=1 http://www.Nizip.com/pic_show.asp?picid=485&type=1
yerinde görmek daha iyi olmaz m?? kendimizi resimlerle avutmuyal?m co?kun karde?im 2 tane resim atm?? ama birde yerinde görsek.
Te?ekkürler Co?kun Bey uzaktanda olsa ta?ba?? resimlerden gördük sayende ta?ba??n güzelle?tirilmesinde eme?i geçenlere tesekkürler..
Sevgili Royem "yerinde görmek daha iyi olmaz m?? kendimizi resimlerle avutmuyal?m co?kun karde?im 2 tane resim atm?? ama birde yerinde görsek" demi?sin
?aka m? yap?yorsun yoksa Ta?ba?''taki piknik meselesine at?fta m? bulunuyorsun. Yoksa s?rf maksad?n görmekse Ta?ba? çok uzak de?il..........
Ta?ba? haketti?i güzelli?i yakalam??...
co?kun karde? tesekkürler foto?raflar için
Belediye Ba?kan?m?z Ta?ba?? süper düzenleme yapm??..
tabi ki,ta?ba? harika olmu?,görmeni tavsiye ederim
yak?nda ta?ba? adl? bir gazete ,çıkabilir.
Evet ilk defa dün o?lumla beraber güzel havay? de?erlendirmek için ta?ba?a çıkt?m.. Te?ekkürler ba?kan, Fakat ?ehri gören tarafada biraz masa at?lsa çok daha iyi bir manzara seyrine müsait olur. Orada a?aç yok ama olsun.. Ben sadece ?ehri seyir amac?yla söyledim. En az?ndan pikni?i arka tarafta yap?p, keyif çay?n? ?ehri seyrederek içmek isteyenlerimiz olur.
Ya ben ?ey diyecektim ?öyle ta?ba??m?z?n tam tepesine kocaman bir Türk bayra?? dikilse nas?l güzel olurdu demi? her defas?nda dü?ününce bile büyük bir haz duyuyorum..
siz ne dersiniz ?öyle Nizip'in her taraf?ndan görünecek bir bayrak....