aaaaaaaaaa, allah acil şifalar versin. Allah sevenlerine ve ailesine bağışlasın inşallah.
rahatsızlığı neydi admin abimizin. ne operasyonu geçirdi.
selamlar,
Yazdırılabilir Görünüm
aaaaaaaaaa, allah acil şifalar versin. Allah sevenlerine ve ailesine bağışlasın inşallah.
rahatsızlığı neydi admin abimizin. ne operasyonu geçirdi.
selamlar,
Rabbim dertlerini imtihanlarına kefaret eylesin...günahları affolsun inşallah...inşallah tez zamanda şifasına kavuşup işinin başına dönebilir..
Allah'tan bi mani çıkmazsa bugün taburcu olacak hastaneden...
Çok şükür sevgili Adminimiz taburcu olmuş rabbim saglık sihhat ve afiyet ihsan etsin kendileri ile bir görüşmem oldu
Abi bundan sonra bana Lahmacun ayran ciger kebabı yasak HER GÜN BİR VEYA BİR KAÇ ÜYE DÜKKANA GELİP BENİM HAKKIMI YİYEBİLİR ÖZELLİKLE BUNU YAZIN ÜYE KARDEİŞERİM SIRASI İLE GELİP HER GÜN HAKLARINI ALSINLAR ZİRA BEN KUL HAKKINDAN ÇOK KORKARIM DEDİ
ÜYELERE İLANEN DUYRULUR
Rabbim böyle güzel insanı başımızdan eksik etmesin
SELAMLAR
Admin'e geçmiş olsun allah acil şifalar versin en kısa sürede kendisini aramızda görürüz
sayın adminimize acil şifalar diler ramazan yüzü hürmetine seglıgına kavuşması için dua ederiz güngören nizipliler dernegi
CENABI ALLAHTAN acil sifalar diler bir an evvel sagligina kavusmasini temenni ederim
cok gecmis olsun.rabbim acil sifa versin.
Yürekten şifa mesajlarınız için teşekkür ediyorum.
Rabbim sizleride sevdiklerinize bağışlasın.
Çok geçmiş olsun.
Durumun nasıl ?
Ne gibi bir operasyon geçirdin ?
Şimdi nasıl operasyon geçirdigini yazsa Koca Admine abi defolu olmuş dersiniz.
selamlar
en azından bir anjio olmuştur.
Admin abi,geçmiş olsun.Allah şifa versin inşallah
Allah razı olsun.
Cumartesi gecesi iftardan sonra göğsümdeki ağrı şidddetlenince gece 01:00 de acile gittim. Hiçbir kriz belirtisi olmamasına rağmen, gecenin geç saatinde tam tekmil nöbetlerinin başında bulunan doktorların dikkati ve şüphesi üzerine G.Antep devlet hastanesine sevkedildim. Ekg'min çekilmesi, Uzman doktor ve ekibinin toplanıp beni hazırlamaları çok kısa bir zamanda oldu. Yapılan anjiyoda bir damarımın %100 tıkanmış olduğu ve krizin henüz başladığı belli oldu. Balonla açılan damar içerisine bir stent yerleştirildi. 2 gün yoğun bakımda, 1 gün müşahedede kaldıktan sonra aileme çocuklarıma sizlere kavuştum. Şimdi kısa zamanlarada işime gidip geliyor ve öğleden sonraları evimde istirahat ediyorum.
Her iki hastanedeki ekiplere, ambulansla yetiştirenlere, yüce devletime ve siz değerli dostlarıma minnnettarım.
Dualarınızı eksik etmeyiniz.
Ama abi dikkat et kendine. Allah yardım etmiş önceden hastaneye gitmişsin.
Acı az ye balcan kebabını, ciğer kavurmasını :)
Cümle Ümmeti Muhammed'e Allah acil şifalar versin.
Allah acil şifalar versin
gaçmiş olsun kardeş...
gecmis olsun
Mehmet abi Ruyamda gordum..
Hayrola insallah..
Sen siteyi birakiyorsun, Siteyi bir kac sozde nizip Sevdalisi menfaatciler ele geciriyor ve fitne fesat tohumlari atiyorlar dostlarin arasina ve siteyi kendi menfaatleri dogrultusunda kullaniyorlar... :(
Gercekten, site bir yana kisilik olaraktanda yoneticilik ve idarecilik yapabilecek kapasitedesin.Allah Sana Uzun Omur versin, Bizi NAMERD'e muhtac ettirmesin... Aminnn
hayırlısını versin, öyle çokta ömre gerek yok.
kardeşim acil şifalar diliyorum.
gecmiş olsun ,acil şifalar dilerim ,,,
Admin daha iyilesmedi mi?
yeni öğrendim,geçmiş olsun der bir an önce sağlığınıza tam kavuşmanızı dilerim...