Teşekkürler şükrü can
Yazdırılabilir Görünüm
Teşekkürler şükrü can
şükrü konuyu açtıgın için çok teşşekür ederim bende birkaç şey eklemek istiyorm
fatih sultan mahallesi de aynı kokuyu çekmekte kokunun kaynagı otoyol kavşagında bulunan atık su toplama havuzu bu havuz yılladan beri nizipe agır koku yaymakta nizip kanalizazyon suyu orada toplanıp daha sonra pompa aracılıgıyla çaya basılıyor bu işlem sırasında koku oldukça agırlaşıyor buna bir çözüm bulunmasını istiyoruz.
sayın adminim ben adam olanı muatab alırım gerisi boş
2. Dönem ilk çalıştay toplantısı 1 Ekim 2010 Cuma günü yapılacaktır.![]()
2. Dönem ilk çalıştay toplantısının, 1 Ekim 2010 Cuma günü saat:14:00 da Nizip Ticaret Borsası ev sahipliğinde toplanması ve konu başlığı olarak İlçemizdeki Çevre sorunları ve hava kirliliği alınmasına karar verilmiştir.
Çalıştay üyeleri dışındaki sivil toplum kuruluşlarının katkılarına da açık olup, yukarıda belirtilen konuda katkı sunmak isteyenlerin sunum yapacakları doküman ile birlikte en az iki gün önceden Çalıştay Genel Sekreterliği’ne başvurmaları halinde katkılarının alınması hususunda fikir birliğine varılmıştır.
NOT: Metin ilanı, T.C. NİZİP KAYMAKAMLIĞI - Resmi Web Sitesi'nden alınmıştır.
insallah bu calismalar ise yarar
Hala bu konuda bir qelisme yokmu ya?????
arkadaşlar havalar ısınmaya başladı kapılar pencereler açıldı ve
nizip yine kokmaya başladı.
ilçe tarım mı ilgileniyor bununla?
Ya bi çözemediler şu koku işini ne zor işmiş.
Koku işini çözmesseniz Nizibe gelmem yorum.
Mevcut halde nizip'e gelmiycem desen daha doğru olur.
Çünkü yıllardır halımız aynı.
Vallahi coşkun Nizibe dönme kararı aldım ben.Okullar kapanınca gelmeyi düşünüyorum...Bunları duyunca acaba hata mı yapıyorum diye soruyorum kendi kendime.
Nizip bunu hak ediyor sebebi ise bana necilik her ev her insan bir dilekçe ile başvursa ses geli banane bütün problem burada bana ne
Selamlar
Bencede vurdumduymazlık var