-
Valla ilk defa beni birisi destekledi çok ?a??rd?m. Ama benim akl?ma gelmeyen bir çok olumsuzlu?u gerçekten de dile getirmi?. Siz hala Nizip'in çok de?i?ti?ini iddia ediyorsunuz ama hala Nizip'te neler yap?ld??? hakk?nda bir ?ey yazm?yorsunuz. Sadece sürekli "Nizip çok de?i?ti" Ahmet abi açm?? oldu?un bir topicde sorun cevapl?yal?m demi?sin. Bende soruyorum. Nizip'e yap?lan yat?r?mlar nelerdir! Nizip Belediye Bütçesinin durumu nedir! Nizip Belediyesinin ?imdiye kadar yapm?? oldu?u yat?r?mların toplam? kaç YTL'dir! Gazetecisin ve kesinlikle bunlar? takip ediyor ve toplant? ve meclislere kat?l?yorsundur. Açıklaman? istiyorum. Halil karde?im gerçektende benim dahi akl?ma gelmeyen noktalara de?inmi?. O tarif etti?i bölgede benim iki kuzenim kaza yapt?. Bir araban?n alt?nda kald? ve ikiside ölümden döndüler. Ama hala orada on y?llar geçmesine ra?men ne bir çal??ma ne de bir ba?ar? var. Bu konunun art?k "Nizip'te neler yap?ld?" sorusu ba?l???yla devam etmesini forum üyelerinin huzuruna sunuyorum. Bakal?m neler anlatabilecek yada uydurmaya çal??acak yada gerçeklerin fark?na varabilecekmisiniz! Siz açıklama getirin bende bir çok açıklamalara de?inecek imzamda da bahsetti?im gibi gördüklerinize ?a??racaks?n?z. Sayg?lar... (Defalarca okudum sayg?z?l?k yok) Teyit edilmi?tir.
Lover_Halil'e de çok tesekkür ederim. Oda kral?n ç?plak oldu?unu görebildi.
-
sevgili haberg,dü?üncelerine dedi?im bi?ey yok,sadece Nizip e haks?zl?k olmas?n ve yabanc? bir insan Nizip i farkl? tan?mas?n gayesi ile cevap yazm??t?m.ancak siz farkl? konulara hep de?iniyorsunuz.?imdi sana yazd?klar?m? iyi oku?
Nizip te,neler oldu demi?in ?ilk önce hayal? ,faliyetler kesildi?bunlar,hayali i?çi çal??t?rma,yak?t alma,ihale mafyas?,imar mafyas?,kaçak in??at,belediyenin kimin yöneti?i devir bitti,ahpap -çavu?-yanda? ve h?rs?zlart temizlendi,her ay belediye kap?s?nda,gider ve gelir tablosunun as?ld??? bir belediye,gece-gündüz çal??an bir temizlik birimi,hep i? ba??nda olan bir imar te?kilat?,36.yeni arac?n al?nd??? bir belediye,Nizip giri?inde ?ehir görünümün oldu?u bir Nizip,yeni davar pazar?,t?r garaj?,büyük parklar,mesire yerleri,yeniden kazan?lan yem ye?il bir Nizip,ALLAH tan korkan ve vijdan sahibi bir belediye yönetimi,yak?nda duble yol çal??mas?na ba?lanacak olan bir Nizip,semt pazarlar?,camii ve okullara düzenleme yaparak güzel görünüm kazanan bir Nizip,her gün akan suyu ile,gece gündüz çal??an bir belediye?daha sayim mi?
Dostum,bak sana bir gerçek söyleyim,mecburetimde yok ama?bilmende yarar görüyorum,ben do?dum,do?al? kendim,DEVR?MC? yani SOLCU bir insan?m,AK PARTi ye oy vermedim,vermemde,ama bu bir gerçek ki,?imdiki belediye süper çalışıyor.buna inan man? isterim..........
yine merak eti?in varsa yaz cevapl?m?ben yazmaktan geri ad?m atmam.....herkes beni öyle tan?r.
sende güzel ?eyler yaz sanada sayg? duyum.olmaz m??ben seni anlamasam hiç kimse anlamaz?selamlar.biz yinede herkesi seviyoruz.sevgi ile kal............
-
"quote" ahmetaksoy demi? ki:
Dostum,bak sana bir gerçek söyleyim,mecburetimde yok ama?bilmende yarar görüyorum,ben do?dum,do?al? kendim,DEVR?MC? yani SOLCU bir insan?m,AK PARTi ye oy vermedim,vermemde,ama bu bir gerçek ki,?imdiki belediye süper çalışıyor.buna inan man? isterim..........
-
burada NIZIP IN iyiligi icin tartisiyoruz arkadaslar ama NIZIP TE bence ne yapilacaksa önce arastirilmali ondan sonra yapilmali ALT gecit ALT yapi KALDIRIMLAR bunlarin cogunu begenmiyoruz dogru imkanimiz oldugu kadar yapiliyor ama ELEKTIRIK kablolarini yer altindan geciren projenin sahibi kimse HIC bilgisi olmayan birisiymis ben gördum cok yanlis bir calisma kaldirimlarin kenari kazilip KABLOLAR altina GÖMULDU böyle olmaz ,önce yer altina boru yerlestirilir sonra kablolar cekilir icini ARIZA cikinca KOLAYLIKLA KABLO DEGISE BILIR bunlari elestirekim dogrusunu yapalim yada yapsinlar AMA DEVLET YAPSIN MILET YATSIN YOK öyle daha yazacak cok sey var ama ben az yazmayi tercih ediyorum selamlar