Heyttttttttttt noluyo üleynnnn.Ben yokken arkamdan ne atıp tutuyorsunuz.Hepiniz gelin.yanlız o Handan gelmesin.:)
Yazdırılabilir Görünüm
Heyttttttttttt noluyo üleynnnn.Ben yokken arkamdan ne atıp tutuyorsunuz.Hepiniz gelin.yanlız o Handan gelmesin.:)
ooooooo bak hele 3 gün ançeketliyle takıldı mertlik öğrendi:))))))))))) aferin işte böyle gelişmeye açık ol :)))))))))))))
müslüm abi bir ara görüşelimde bir kaç tane fahri ançeketli şilti yaptırıp bu kıskanç gruba yolluyalım...biraz heveslerini alsınlar...kendileri ançeketli olamadılar bu ayrıcalığı yaşayamadılar diye hasetlerinden çatlayacaklar yoksa...sevinsin garipler birazcık:)))))):D
yav bu enikçi meselesine neden bu kadar kafayı taktınız ki ne ? :D
sizin komşunuz kınçeketlilerde sizin gibi, onlarda manıkçı olması lazım, yani kısaca siz tek değilsiniz , onlarda size benzer.
:D
Sağlıcakla
Bu enik meselesi kıskançlık yüzünden çıkarılmış bir hakeyedir, inanmayın.
Asıl Ançeket'lilere (Akçakent'lilere) eşeği semerli derlerdi, çünkü bir tek bizim eşeklerimizde semer olurdu, diğerleri takamazdı.
YORUUUM , ENİK - MANIK MESELESİNİN ASLI .
ANÇAKET - KINÇAKET ARASINDAKİ BİR MESELEDEN ÇIKMIŞTIR.
ONUN İÇİN BU ANÇAKET İN ENİK MESELESİ GÜNDEME GELDİĞİNDE HER ZAMAN KINÇAKET DE GÜNDEME GELİR.
SANIRIM SİZ SADECE ANÇAKET KISMINI DUYMUŞSUNUZ VE KENDİ HALİNİZE GÜLÜYORSUNUZ, AMA SADECE SİZ DEĞİLSİNİZ DEDİĞİM GİBİ KINÇAKETLİLERDE VAR, BİR TENE KINÇAKETLİ BULUNDA SORUN, BAKIN BENİM DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ, ONDAN SONRA YORUM DOĞRU YANLIŞ ANLAŞILIR : -) :confused:
SEMER MESELESİNE GELİNCE DOĞRUDUR, BU ANÇAKETLİLERE NİZİP'DE HERKES EŞŞEĞİ SEMERLİ DER. :) MÜSLÜM AMMİYİ TEYİD EDERİM.