Nizipin Herşeyini özlüyoruz Valla Tek Birşeyi Değil,ah Nerde Nizipteki Günler...
Yazdırılabilir Görünüm
Nizipin Herşeyini özlüyoruz Valla Tek Birşeyi Değil,ah Nerde Nizipteki Günler...
arkadaşlığını insanlıcıllığını ve en güzelli havasınıı :(
evet bencede nohut dürümü ve patlıcan kebabını şöyle yagı kolundan akacak.............vallahi nizip gibi memleket yokkkkk
say say bitmez ki...
Hafta sonları eşdost akraba ile taşbaşa pikniğe gitmekten tut...
akşamları birkça arkadaşla beraber otoyolun kenarında ellerimizde şişelerle(kola şişesi oluyo bunlar:) gece yarısına kadar sohbet etmeyi...
hatta onuda geçtim bizim kapının önünde duran çöp kutusunun belediyenin devamlı anons yapmasına rağman buna aldırış etmeyen vatandaşlarımız tarafından yakılmasını bile özledim...
işte bu kdar çok...
daha gelelide çok olmadı bea... nereden çıktı bu gurbet burukluğu içimde şimdi...
kim açtı bu konuyu bea:(
VALLA DIŞARIYA GİTTİĞİMİZ ZAMAN 50KM YOK KATETSENDE KİMSE SENİ TANIMIYOR
HELE NİZİPTE ADIM BAŞI SLM VERMEK ÇAY İÇ HELE YAW DEMELERİ
HELE O BALKIZDAKİ KEBAP YELLEME
TAŞBAŞA ÇIKMALAR ELİNDE KOLA ŞİŞELERİ NİZİPE BAKARAK EYYYY GİDİ NİZİP SENDEN BIKTIM USANDIM AMA SENSİZ DE OLMUYORRR BEA DEMELERİMİZ YOKKMUUUU
NOHUR DÜRÜMÜ CİĞER DÜRÜMÜ KAVURMA DÜRÜMÜ
HELE NİZİP BALCANINDAN KARNI YARIK YAPINCA YANINADA PİRİNÇ PİLAVI OHHHH MİS GİBİ
BU NİZİP ÖZLENMEZ Mİİİ ARKADAŞLARRRRRRRRRR
Ben de nohut dürümünü ve balcan kebabını......
Benim özlemlerim saymakla bitmez. Şimdi kış ayındayız özlediklerimi sayıyorum. 1. Tandırda oturup televizyon izlemeyi. 2. Şivender kaynatıp şivender yemeyi. 3. Kapıda satılan kavurga yemeyi 4. Radyolarda arkası yarınlrı dinlemeyi. 5. Sabah erkenden sıcak Maş şorbası höpürdeterek içmeyi. 6. Hafta sonları Küncülü dırnaklı ekmek yimeyi. 7. Pazar günleri Sinemaya gitmesini, Tarkan filimlerinde kahramanımız Tarkanı alkışlamayı 8. Bu havanın savığında ellerimi üfleyerek çelik çomak oynamasını 9. Tommikis, Teksas okumasını 10. Bütün bunların içindeki 7.8.9. maddeler suçundan babamdan azar işitip kulaklarımın sündürülmesini çok ama çok özledim :D:D:D:D Sizleri bilmemem ama bunlar benim özlemlerim...
nohut dürümünü ve komşuları
bişeyini aradığım yok.
nohut dürümünü..........
balcan kebabi,nohut dürürmü,kelle paca künefe,sicak ekmek,cayini yav herseyi özlüyoruz,ama ne care sabrediyoruz.burdan herkese sesleniyorum yukaridaki seylerin sizin icin anlami varsa gurbete cikmayin,benden söylemesi,beicok ülkeye gittim nizbin yemegi hic bir yerde yok.
nohut dürümünü lahmacunu havasını suyunu herseyini ozluyorum
Nohut dürümü patlıcan kebabı ve ev ekmeği
nizip herseyiyle her halıyle bence mukemmel ve ötesi 15 yıldır istanbuldayım sadece nizipte olmayı istiyorum
yok ya sadece katmer'ini özlüyom ben aşığım katmere:)
saatin kaci olursa olsun karninizi doyurucak kebabcilari :)
ben sabahları nohut dürümünü öğleyin ise kavurma ve arkadan ciğer şiş ve akşmada lahmacununu özeledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Memlekete gittiğim de desem ki nohut dürümü almak için sıra giriyoruz herkes bana güler ama bu gerceği nizip'e gelince anlıyorlar bazn bazı şeyleri anlatmakla olmuyor onu yaşamak lazım. Bir arkadaş Yeşil nizip i özlediğini söylüyor. niye onun tanını almış ki özlüyor. Tadı alınan şeyler özlenir.HAyatı daha dolu yaşamak ümidi ile
Nohut dürümü.ciger kebabı burnumda tütüyor
son geldiğimde orhan bey bana belediyenin karşı aralığında bir bakır tabakta kelle paça içirdiydi ,ben onu arıyorum buralarda bulamıyommmm,
Yaaaa MENES kod adlı Mahmut abicim, eskiden sen bu tür konulara zıplardır, hayırdır şimdi bişi yazmamışsın ,yoksa beni nizipim toprağına gömün diyen adam sen değilmiydin :))) sen bişisini aramıyon mu nizip'in
selamlar, ,
ilker
nohut dürümü ve sarımsaklı lahmacun :)
tekrar nizipsporu.3 ligde gormek ısterdım ).
ben nizipte olmak ıstemıyorum şasen 1 hafta kal gıt yeter bence cok sıkıcı herseyı guzel lahmacunu kavurması nohut durumu cıger kebabı ınsanları ama ınsan yınede sıkılıyor yav nizip,in sıkıntısınıda arıyor galıba ınsan oglu :D:D:D:D ;)
Attarali meydanının o eski canliligini....
haydi nizip haydi . tam zamanı tam zamanı şimdii ,