Cok Degerlý Ogretmeným Nazan Kurt Hanýmefendýye
Alýntý:
crocus Nickli Üyeden Alýntý
caným öðrencim mesajýný kýzým okudu ne kadar duygulandým anlatamam hatta aðladým ama kim olduðunu çýkartamadým.Ben þuan mersinde yaþýyorum siz öðrencilerimi ben de hiç unutmadým.buralara gelirsen mutlaka beklerim çok öpüyorum yanaklarýndan.NAZAN KURT
Caným ogretmenim bende sizin ogrenciniz Ahmet SERIN 1973 Cumhuriyet ilkokulu mezunu ( Annem ) igneci Asya hatýrlamanýz icin. Bende Sizi en derin saygýlarýmla ve hurmetlerimle selamlýyorum ve en derin saygýlarýmý sunuyorum. Sanki daha dün ayrýlmýsýz gibi hislerle hep sevginiz sýcak ve disiplinli ilginizle bizi hayata en iyi bir sekilde hazýrladýgýnýz için size cok seyler borclu oldugumuzu hissediyorum . Kendimi hayatta egitim acýsýndan cok sanslý addediyorum ogrenciniz olmamý benim hayatýmdaki en buyuk kazanýmlarýmdan biri olarak görüyorum. Su an istanbulda oturuyorum ve 1987 de ODTU den mezun olduktan sonra uzun sure çalýstýgým VESTEL den Teknik Koordinatör olarak emekli oldum. Su an yurt dýsýnda Ýnsaat ve Elektrik taahhut isleri yapýyorum.
Bu mesaj cnnt tarafýndan Yönetime bildirildi
cnnt tarafindan bildiriliyor.
Nedeni:
Alýntý:
bende müjgan hocanýn öðrencisiyim unutulmaz bir öðretmendi keþke iletiþim kurabileceðimiz bir adresi olsaydý
Konu: HOCALARIMIZ
Forum: Okul Arkadaþlarý Burada
Bildirilen moderatorler: ibrahim, esera79, Kasým Böler, Tarhan, Orhan Çelik
Tarafindan gonderildi: cerenn
Orijinal Metin:
Alýntý:
cumhuriyet Ýlköðretýmde MÜJGAN KILIÇPARLAR vardý çok iyi bir hocaydý ya.. þimdi sanýrým emekli oldu