yürüyüşten önce herkes kendi evindeki ve akrabalarını cevresini duzeltse git gide duzelir dunya
Yazdırılabilir Görünüm
yürüyüşten önce herkes kendi evindeki ve akrabalarını cevresini duzeltse git gide duzelir dunya
şansımdan cuma günü benim eleman işten kaçtı,katılamadım yürüyüşe.belliki çok güzel geçmiş.
evimiz düzgün Elhamdulillah !
Sadece doğaya çıkıldı, Nizip'de ne kadar güzel alanlar var onların görülmesi istendi.
Ortada protesto falan yok ! yürüyüş deyince milletin aklına ne geliyor anlamadımki
Konuyu iyi okuyun lütfen
videoyu ilk mesaja ekledim
İstanbul'a döndük, özellikle yürüyüş için İstanbul'dan Nizip'e gittim, bu çok önemli bir etkinlikti ve Nizip için bir ilkti, devamı gelecek inşallah.
Nizip'te esnaflar ve hiç tanımadığım insanlarla yaptığım sohbetlerde inanın şaşırdım, bazı Nizip'lilerin hala Akevler mozaiklerinden haberi yok, hatta Akevlerde konuştuğum bazı çocukların burunlarının dibindeki eserlerden haberleri yoktu, onlara elimden geldiği kadar bölgeyi gösterdim hepsi şaşırdı, ve çok hoşlarına gitti, özellikle bu çocukların gazete haber, TV izleme gibi bir alışkanlıkları olmadığını öğrendim,(Diziler hariç) dünyadan bi haber yaşıyorlar.
Nizip'te iletişimin bir eksiklik olduğu, ortaya çıkıyor, bu konuda NİÇET olarak bazı çalışmalar yapmamız gerektiğine inanıyorum.
Video çekimini izledim, bir şey dikkatimi çekti, içimizde birtek admin Mehmet Akif eşofmanla yürüyüş kıyafetiyle gelmişti ama diğerleri, normal elbiselerle, buda ilk olmasından kaynaklandı, bundan sonraki yürüyüşlere, kıyafetlerin nasıl olması gerektiğinide belirtelim ayrıca bundan sonraki yürüyüşlere ben NİÇED amblemli şapka yaptıracağım herkese dağıtalım.
Niçed çalışıyor,çalışacak ve Nizip için hayırlı olacak her projede yer alacak.
1.doğa yürüyüşü ile gelenekselleşecek hamle gerçekleşmiş.
Resimlerden gördüğüm adarı ile gayet başarılı bir çalışma olmuş,tüm emeği geçenlerin eline yüreğine sağlık.
Harika bir parkur,görmeyi çok isterdim.
Katılmak ve sizlerle paylaşmak çok zevkli olacaktı,bir diğerine inşallah diyelim.
Vedat yürüyüşe katılan bazı Nizip'liler bu yoldan ilk defa geçmişler hatta Nizip'te böyle bir yolun varlığından bile haberleri yok, görünce şok oldular, bu güzelliklerden herkesin haberi olsun, o yolu yürüyüş parkuru haline çevirip, Nizip'liler için güzel bir alan ortaya çıkaracağız.
spor temiz hava yeşil ...bu gibi aktivitelere ihtiyacımız var...sayın mehmet karakaş bi dahaki yürüyüşe bir gün önceden haber verirsen koşarak gelirim:::)))