Nerde bu resimler yahu.
Yazdırılabilir Görünüm
Nerde bu resimler yahu.
Resimleri niye göremiyorsunuz anlamadım, bilgisayarlarınızı kapatıp tekrar açın, ben görebiliyorum, ayrıca 4-5 bilgisayara da baktık hepsinde resimler görünüyor, eğer yine göremezseniz tekrar yükleyeyim.
İstanbul Nizipliler Derneği yeni yönetiminin ilk kahvaltısı, bazı olumsuz gelişmelerden dolayı yeterince duyurulamadı ama yine de umulanın üstünde bir katılım oldu. Dernek Başkanımın 10 gün önce annesinin vefatı, Müslüm'ün kayınpederinin vefatı benim gelinimin doğumu ile bir hafta ilgilenmek mecburiyetinde kalmam biraz etkiledi ama gelecek bütünleşme çabalarına umut oldu.
Bu kahvaltıyı Başkan Ömer Erdil finanse etti ve bundan sonra da her kahvaltı bir kişinin finansörlüğünde gerçekleşecek. Olaki bazı kahvaltılar değişik mekanlarda da olabilicek. Dürümcü emminin sıcak misafirperverliği övgüye değer ve özellikle ciğer kavurması lezzetliydi. Misafirlerden Zekeriya Beyaz ve Necdet Yaşar ayrı bir renk kattı.Zekeriya Beyaz'ın; Bu gibi dernekleşmelerin hemşeri kaynaşması yanında toplum bilinci oluşması yönünde seminerler düzenlenmesi, ülkenin dış güçlerce istila edilmekte olduğu uyarısı dikkate değerdi. Necdet Yaşar ise bu davete teşekkür ederek kendisine geçen ay verilen Kültür sanat büyük onur ödülünü, yaptığı besteler kadar tanbur'u yüzyıllar öncesi çalınan bestelerdeki ustalığı Allah'ın bir lütfu olarak kendinin de yakalayabilmesinin etken olduğunu tevazu ile açıkladı.
Kahvaltı öncesi yapılan toplantıda da yönetimin hizmet döneminde; öncelikle bir dernek binasının tekrar faaliyete geçirilmesine, yeni öğretim sezonunda en az 100 öğrenciye burs verilebilmesinin hedeflenmesine, Taşbaş dergisini yeniden yayınlamasına, dernek adına bir internet sitesi kurulmasına, eylül ayında Gaziantep şenliğinde çadır tutup yöresel gıdalar satılmasına, yer temini halinde kadın hemşehrilerimize yönelik Kermes ve nizip yemekleri günü düzenlenmesine, taziye ve yardım komitelerinin oluşturulmasına karar verildi.
İstanbul Nizipliler Derneği Başkanı Ömer ERDİL, Mehmet CANKESEN (Dürümcü Emmi) ve personelinin göstermiş olduğu hizmetten dolayı teşekkür ederim.
ya arkadaşlar ..afiyet olsunda...yiye yiye istanbulda kahvaltı komadınız .... ya kıtlık çıkacak arkadaşlar birazda gelin nizipte yapın bu etkinlikleri....şaka bir yana ..güzel faliyetler emeği gecenin eline sağlık
nizipli hemserilerimin bu bulusmalarina hayranim valah ne kadar uzakta olunursa olunsun mutlaka bi araya geliyorlar bu dostluklari görmek cok güzel..
hersey yine harika gözüküyor ben resimdeki kisilerdne cok yenilen dürümlere baktim icim eridi resmen:(
nohut dürümüne 5 aydir hasret kalmisim burda her baktikca icim eriyor :(
ama neyseki yarin nizipten bana nohut dürümü gelicek :)
Hido muradına erdi, dürümleri götürmeye devam ediyor.
Arkadaşlar buradan T.C. savcı, Katip.. bilimum tüm adelet çalışanlarını göreve çağrıyorum... Bu fotoğraflar işkence altında alındı.
Psikolojik olarak; 'Al Ye' dendi bana.. Ben de dayanamadım.
İnsanım işte, nefis taşıyorum.
Burada ağam Müslüm Akpek'e 'Abi valla billa bi daa yapmayacam!..' diye yalvarırken çekildi.
Polen abi de arkadan dürtükledi, 'Söölee.. bir daa suframızı eleştreceen mi?!.. Yiğdikken yığılmayasıca!..
Yide aglın başaa gelsin!.
Mülüm'e de gözleri belertme!.. Saa tarçın da içiririm valla!' dedi.
Eeee bunca baskı ve zulm altında yemeden durumadım ben de!..
Siz olsaydınız durur muydunuz!..:D:D:D
Her şey bir yana ne kadar teşekkür etsem azdır.
Bu kadar profesyonelce bir organizasyon olduğunu bilseydim, hanımı da mahrum bırakmaz... Ne kadar Arabanlı'da olsa onu da bizim cemeate hemhal ederdim.
İstanbul nizipliler derneğinin bugüne kadar yapmış olduğu nkahvaltı vb. çalışmalara katılamamıştım.İlkdefa bu kahvaltıya katıldım, iyiki gelmişim. Herşey çok güzeldi.
Resimleri görmeden inanmam arkadaş.
Mahmut abi, bir kerem sen beni kandırdın.."gelecem" dedin gelmedin.
Beni işkencecilerin içinde yapayanlız bıraktın. (Böyle işkence dostlar başına..:D:D) Herşey bir yana güzel bir zaman aralığıydı.;):)
İkinci mes'ele, bazı biligisayarlar farklı formattaki resimleri desteklemeyebilir. Bunun için çeşitli yazılımlar ve proğramlar dow sitelerinde mevcut...
Bilgisayarın tümünü desteklemesi zor ama bir kaç yama proğramıyla bu sorunu halledebilirsin.
Hemşerilerimizin içinde tanıdıklarımız var, Yılların nişanı düşmüş ve değişmiş bu nedenle tanıyamadığımız olanlar var ayrıca hiç görmediğimiz tanımak istediğimiz hemşerilerimiz var bu nedenle memleketlilerimizin birbirini daha iyi tanımaları için fotoğrafların altına tanıtacak şekilde isimler yazılsa daha iyi olur kanısındayım.Sevgi ve saygılarımla.
Hidayet tam karşımda oturuyordu ve tam 3 (üç) tane dürüm yedi:)
ben görmeden başka yedimi bilmiyorum,ancak dürümler gerçektende güzeldi.
düzenleyenlere,mekanı açanlara,servis hizmeti verenlere ve gelenlere teşekkürler.