Abi bu yazıları mahmutun yazdığına inanmam
niye yazsın ki.
yazdıran veya yazan başkası
ben mahmuta kendini kullandırdığı için krıldım.
Yazdırılabilir Görünüm
Abi bu yazıları mahmutun yazdığına inanmam
niye yazsın ki.
yazdıran veya yazan başkası
ben mahmuta kendini kullandırdığı için krıldım.
Ya müslümanlar.. nedir bu ya?.. Biribirinizi neden üzüyosunuz?!.
Madem bu yazını dün 18:38'de yazdın da akşam niçin beni saat 20:00 arayıp asabımı bozdun bre aklı evvel. Bir kere ben Bursadayım benim ne işim olur İstanbuldaki açılan,açılacak,çalışan dernekle.Ben 2007 yılından beri bu siteye üyeyim defalarca bir araya geldik az çok biribirimizin ne olduğunu da biliyoruz.Güngörende bir dernek var orta halli niziplilerin sürekli uğradığı cenazelerinde, düğünlerinde,iyi günlerinde ve kötü günlerinde hemşerilerinin yanında olan bir başkan var.O dernek için terini akıtan ve fedakarca çalışan Müslüm ÖĞÜT gibi birisi var.Yine siteden takip ettiğimiz kadarıyla da zengin Niziplilerin gelip oyun oynadığı yeyip içtiği ve gariban hemşerilerimizin pek uğramadığı uğrasa bile belkide yüz bulamadığı diğer bir dernek var ve neredeyse haciz gelecekti.Tüm bunların hepsini yine bu siteden takip ettik yoksa biz gelip gözümüzle görmedik.Kaçıncı defadır da Güngörende kahvaltı veriliyor ne hikmetse resimlerde yoksun bunu da yine siteden görüyoruz.Şimdi gelelim esas konuya birincisi benim aklım bana gerektiği kadar yetiyor ve kimseden bu konuda akıl almaya hiç ihtiyacım yok, bu yazıları yazan delikanlıda benim ve sonuna kadar da arkasındayım.İkincisi benim kişilik sorunum yok ağzından çıkana dikkat et.Evet biraz fazla şakacı olabilirim ama en azından senin gibi saçmalamıyorum.Üçüncüsü dernek mi kurarsın eskisine başkanmı olursun hiçç umurumda da değil.Seninle olan arkadaşlığımız da bu andan itibaren sona ermiştir inancım gereği küs kalamam ama senin katıldığın Nizip.Com toplantısına asla katılmam,senin bulunduğun dernek kahvaltısına asla iştirak etmem,hasbel kader karşılaşırsakta bulunduğun yeri terkederim.Burası bir forum sitesi ise bundan sonra ne benim konularıma cevap yaz nede yazılarıma müdahele et.Vereceğin bir cevap varsada ne özelden yaz nede asla cebimden beni arama.Sanada kim benim cep telefonumu verdiyse de teessüf ederim.Daha fazla da kabalaşmak istemiyorum. Allahın selameti başına olsun.:mad:
Not: bu yazıma müdahele eden veya silen olursa onunlada selamımız biter.
Şimdi herkes Güngören derneğine
Kadıköy derneğini rakip gibi düşünüyor.
Böyle değil.
Anadolu yakasında oturanların bir derneğe ihtiyacı var.
Burdaki insanların eskiden bir derneği vardı.
Güngören derneğinin çalışmalarını hepimiz görüyoruz.
Bir sorunumuz olmaz.
Yanlış anlaşılmalar ve alakası olmayanların
alakası olmadığı konularda yazılar yazması sebebiyle
bir eleştiri ve isteklerimizi dile getirdik.
Menes Mahmutla konuşmamda
bu konuda bilgi sahibimisin diye sorum.
O da bana ikilik çıkaracak
bir konuşma yaptı.
Kızdım tabi.
Ama bilerek konuşursak daha iyi olur.
Şahsıma yapılan hakaretleri de
hala yapmaya devam ediyor.
O yüzden yaptıkları için hiç bir şey demiyor.
kendimizi alakadar eden
Birinci derecede bildiğimiz bir konu ise
yorum yazalım.
Dernek gibi ciddi bir durumda
Konuşma
için konuşma yapmasak daha iyi olur
kanaatindeyim de
Ama mahmut hala işin ciddiyetinden uzak.
Nizip'linin genlerinde var bu anında parlar, ama kalbi kadife gibidir, Mahmut'da, Osman'da aslında yumuşacık kadife gibi kalbe sahip, bu tartışmaların asıl sebebi, hep dediğim gibi Nizip'in hepsi ağa, sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa, misali, bu yapıyı bir türlü bozamıyoruz.
Bence artık birlik ve beraberlik zamanı, İstanbul'da şamar oğlanına döndük, gelen vuruyor giden vuruyor, Nizip'li bir kere Güngörende deli Ahmet'in olayında birlik olmuştu, inanın Güngören minibüs hattında kimse kalmamıştı herkes satıp kaçmıştı.
Bizlerin artık birbirimize destek olarak yerel yönetimlere birer temsilci verebilmemiz lazım, yoksa biz büyük şehirlerde hala ezilmeye devam ederiz. Bakın Sivas'lılara , bakın Erzincan'lılara, bakın Kastamonu'lulara kurdukları dernekler vasıtasıyla hiçbir hemşerilerini ezdirmiyorlar.
Artık bırakalım kavgaları zaman birlik beraberlik zamanıdır.
Osman, kimseyi töhmet altında bırakma, şu öğreten ve yazdıran kimse açıkla da herkes bilsin? Mahmut bu yazıyı yazamayacak kadar olaylardan bihaber veya yeteneksiz bir mi? O yorumda espiri ağırlıklı her zamanki masum sataşmayı birden etrikalarla husumete dönüştürdün, bizler duz ekmeğiz, bazen gülüp geçmeliyiz!?
Arkadaşlar sizler gibi münevver insanlar topluma buradan mesaj vermesi lazım
Türkiyede çok az olan bir birlik beraberlik ve kardeşlik yolundayız
Lütfen birimiz yanlış yazarsa digeri erdemligin en kamil noktası olan susmayı tercih etsin
Zira en güzel cevap susmatır
Haddimiz olmadan nasihat vari konuştuk
Sabır Hani Bursada Ramazan tarhanın koyununu yiyecektik
Bütün kardeşlerime gönül dolusu selamlar
21.02.2010 tarihinde saat 10.00 da Çanak Restaurant da İstanbul Nizipliler Derneğinin Genel Kurulu na herkes davetlidir.
Adres: Acıbadem Cad. No:115 Kadıköy (PTT Yanı)
Balıkesir ve yöresinde bir çok Nizipli olmasına ragmen biz bunu başaramadık bizler sizi imrenerek izliyoruz. Etkinlikleirinize özeniyoruz. Ve lütfen bütünün parçalara ayrılmış şekli değil bütünü tamamlayan parca olun.
Nizipliler derneği genel kurul toplantısına katılamadım.Ancak yeni seçilen yönetim kadrosunda yedek üye olarak bulunduğumu katılan bir arkadaştan öğrenmiş bulunuyorum.
Yeni seçilen yönetime ve Nizip'li hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun.:)
Yeni yönetim listesi hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
Ayrı bir konu açılırsa daha iyi olur kanatindeyim.
seçim ne zaman oldu başkan kim yönetimde kimler var bilen arkadaşlar buraya listeyi atabilirlerse
iyi olur
Bu konuyu klitleyelim yeni konu açıldı.