biter elbet abim ya öyle demeyin.....
Yazdırılabilir Görünüm
biter elbet abim ya öyle demeyin.....
Şafak Her Nekadar Zengin Olursa Olsun Elbet Birgün İflas Etmeye Mahkümdur''hayırlı teskereler fatih'fazla ot yolbaa:)
kütahya soğuk memleket tamda kar mevsimi şimdi elinde kazma yallaaa kar temizlemeye:D
Ibrahim sen Hic kislalarin otunun bittigini gordunmu :D hec bisey yoksa ordek yuruyusu yaptirirlar :) komando dansi yapmak icin capi kurtarmiyy :)
Şu an tekmil vermesini öğreniyordur.
Çok iyiyim şükürler olsun. Balıkesir'deyim. Herkese selam ederim. Bu mesajı yazdığım anda şafak: 119, başka yok... :))
Vay mehmetcik :)
Allah esirgesin, hadi bakalım
Cepden aradım ulaşamadım sana
fatih dagit iznin olmadimi...
safak saya saya bitermi yaa..
bu arada cikolatan daha duruyormus:D
Abi numaram: 0.266.245 45 64. Sabah 7.30'dan akşam 8.30'a kadar bu numaradayım. Arzu eden arayabilir. Berfin dağıtım izni kullanmadım. Direk birliğime geldim. Artık çikolatayı yaza yeriz. :)
tohoo yaza kadar cikolatami kalir:)
şunun şurasında ne kalmış fatih 119 gün az kalmış bak:P
Cumartesi günü beni ziyarete gelen Fatih Abi'ye ve Yüksel kardeşime (yuksel_fb) sonsuz teşekkürlerimi arz ederim. Gerçekten çok duygulandım. Hatta Fatih Abi'yi karşımda görünce gözlerim doldu. :)
Fatij abim bi tanedir yaaa. Valla tam bir gönül insanı.
Sende nöbette uyuma bakim, biz burda rahat edemiyoruz o zaman :)
subutayım hayırlı tezkereler sana.... Çok çabuk geçiyor sıkma canını oralarda... o günlerin tadını çıkar....
Bak Şafak 12 :D Başka da yok....
Estf sevgili adminim ve fatih kardeşim sizin gönül evinize bizim gibi inasanları almışsınız biz size minnettarız
Valla bende çok dugulandım tıpkı kardeşimi görmüş gibi oldum
İnşallah Mart ayında yine gitmeyi düşünüyorum
Seferlerimiz başlamıştır
fatihe canımız geda Selamlar
Bak balıkesirde kaç tane Nizipli var http://www.nizip.com/vbgooglemapme.php?BALIKESİR
Bitti, aranızdayım artık... Esas askerlik başlamak üzere... ;)
Geçmiş olsun,hoşgeldin.
Yav Nizipte olsak şimdi göz aydınlığına gider bir but'ta biz alırdık.:)
öncelikle gecmiş olsun ,
bence lahmacun yaptırıp cuma namıza na mütakip dağıtsın,ayranı unutmasın ama :)
Hoşbulduk. Koç bahçede duruyor. Yarına halletceğiz inşallah. E tabi komşuda pişer size de düşer... :)
Bir gün komutanın kapısına vurdum tekmeyi girdim içeri. Yeter artık verin tezkeremi dedim... :D
Fatihim hoş geldin tekrar aramıza vatani görevini hayırlısı ile bitirdin sıra başka hizmette
Selamlar
Ne çabuk bitti
Hiç anlamadık. :)
Hoşgeldin Fatih.Ne çabuk bitti ya:)
Hoş bulduk. Ben de anlamadım. Hakkaten zaman çabuk ilerliyor. İlk fırsatta görüşmek üzere...
Hani tekme olayı yalan da sosyal hizmet askeri olduğumuz için komutanların bize işi çok düşüyordu. O yüzden bizimle iyi geçiniyorlardı. Diğer taraftan okumanın faydasını askerde de gördük. Komutanlar genel olarak biz kısa dönem askerlere daha ılımlı yaklaşıyorlardı. Mesela sabahları zaman zaman içtimaya girdiğimizde uzun dönemlere komutan "SIRAYA GEEEEÇ!!" diye nara atarken bize dönüp "Hadi arkadaşlar siz de sıraya geçin lütfen." diyordu...
Yarin bir gun Fatih evlenirse Bele her yerde askerde ben bele ettim sele ettim derse bende diyecemki Yurube Facebook askeri :)
askerdeyken teskereye gün sayıyordu artık evliliğe gün sayacak :)
fatih hoşgeldin gercek askerliğe, bunuda unutmaa Ay akşamdan ışıktır..:)
sen Bireysel emeklilik hakkini Kullandin KanarYam...:)
Git Banka onlerinde maas Kuyruguna gir :)
aa FATIH askerlik ne cabuk bitti ya kisa dönem mi yaptin:)yoksa askerden mi kactin :D
daha dün gittin sanki ya..gecmis olsun hadi bakalim:)