bazilari akp sempatizani görünce kirmizi görmüs boga gibi saldiriyor
laflarina dikkat edip konusmuyorlar
bir beklenti icinde degiliz ALLAHA sükür belediyeden
olmadikda olmayacagizda
Yazdırılabilir Görünüm
bazilari akp sempatizani görünce kirmizi görmüs boga gibi saldiriyor
laflarina dikkat edip konusmuyorlar
bir beklenti icinde degiliz ALLAHA sükür belediyeden
olmadikda olmayacagizda
sn polen ******lilk bize dusmez, kelimelerinize dikkat ederseniz yasca buyuk sayip saygi gosterdigim sahsinizla tartismaya girmek zorunda kalmam...
sn,mahmut abi anlaşılan her konuyu siyasete getirmekle cok kararlısın? benim yazmış olduğum yorumda akp savunacak yorum yazmadığımın kanatindeyim, eger' ki siz öyle anlıyorsanız sizin bakış açınıza birşey diyemem ama yazmış olduğun yorumda bende size aynı üslüple yaklaşsaydım nasıl olurdu sizce? ya sizin seviyenize düşecektim yada saygısızlık yapmış olacaktım degilmi? yani konuyu nerelere getirmek istiyorsun cok iyi anlıyorum ama o tuzaklara artık kimseler düşmez zaman kaybından başka birşey elde edemezsiniz edemiyeceksinizde,,anlamışsındır beni mahmut abi saygılarla....
bence cok önemli bi konuya deginmissin FETHI BEY,
öncelikle sunu söylemek istiyorum herkes kendi cocuguna sahip cikmali büyüklerden cok cocuklar mezarlikta ve ne pislik varsa hersey orda olmaz böyle bütün musluklarin baslari cekilmis cicekler agaclar koparilmis tuglalari tasla vurup kirilmis bi sekilde her defasinda görüyorum önce cocuklara sahip cikilsin ve daha sonra bakim yapilsin .
baska memleketlerden gelen insanlar gercekten mezarliga girdiginde ne halde oldugunu gördüklerinde eminimki neler diyorlardir oyuzden bi caresine bakilmali.
gerçekten mezarlıkta olagan dışı bi durum gözükmüyor,herkes kendi ailesine ait mezara sahip çıksa olay bitecek
çözülüyor
Nasil cozuluyor belediye mi konuyla ilqileniyor???
Insallah en yakinda zamanda memleketemize yakisir bir seklide duzeltilir.
bence mezarlık eski halınden katkat guzel