mikrop oranını bilmiyorum ama nizip içme suyunun sürekli analizi yapıldığından eminim.çünkü nizip'te su kaynaklı hiç bir sorun yaşanmamıştır.umarım orhan çelik'in de dikkatini çekmiştir senin analizinin.
Yazdırılabilir Görünüm
mikrop oranını bilmiyorum ama nizip içme suyunun sürekli analizi yapıldığından eminim.çünkü nizip'te su kaynaklı hiç bir sorun yaşanmamıştır.umarım orhan çelik'in de dikkatini çekmiştir senin analizinin.
önce sağlık
test edilen suyun içme suyu şebekesindenmi yada numunenin alındıgı evin deposundanmı yada nizipte çoklukla kullanılan baypas olarak kullanılan kuyu ve şebekedenmi alındı bualetlarinizle içmesuyu pompa istasyonunda test yapmayı düşündünüzmü teşekkürler
Ben test yapılırken tesadüfen ordaydım..fotoğraf çekmek zaten bende bir alışlkanlık oluşturdu.doğrusunu isterseniz gelen yorumlardan gayet memnunum.coskun'nun eklediği raporlar gerçekten çok önemli...suyun bir daha test edilmesi veya farklı suların testi diye bir şansım yok.ama ben de birçok şeyi ögrenmiş oldum..katkısı olan herkese teşekkür ediyorum..
Konunun açılması faydalı oldu.
Yani ne oldu sonuç, ben Nizip'e geldiğimde artık tırtırım olmayacakmıyım.