Eğitim bir yeri kalkındırır. Üniversite ye yeni bölümler kazandırılabilir. Özellikle 4 yıllık fak. Fen lisesi de kazandırılabilir.
Yazdırılabilir Görünüm
Eğitim bir yeri kalkındırır. Üniversite ye yeni bölümler kazandırılabilir. Özellikle 4 yıllık fak. Fen lisesi de kazandırılabilir.
İnanç turizmi kardeşim,inanç turizmi.Benim gönlümden geçen bu.Bugün İstanbul'daki sahabe makamları ne kadar insanın akınına uğruyor bir bilseniz ağzınız açık kalır.Bir de sahabe mezarları var.Onları saymıyorum.Oralar da birçok insanın akınına uğruyor.Özellikle dini bayram ve günlerimizde iğne atsanız yere düşmez.İnsanlar oluk oluk akmakta o mübarek makamlara.Bir de bizim Osmanlı arşivlerinde bile kayıtlarda ismi geçen Hasanül Medeni hazretlerinin mezarına bakıyorumda mahzun mahzun orada bekliyor.Kendisine selam verecek insanları bekliyor.Ama ne hikmetse kimse selam vermiyor.Herkes habersiz bir şekilde mezarın yanından geçip gitmekte.Şimdi sayın Nizipli hemşerilerim size sesleniyorum.Bu büyük insana,bu sahabe dostuna yapılan revamıdır?Yazık ki bize ne yazık.Daha kendi değerlerimize bile sahip çıkamıyoruz.Atmışız bir köşeye arayanı soranı yok.
Neyse sevgili Nizipli hemşehrilerim başınızı çok ağrıttım.Hakkınızı helal edin.
(Bu arada Leylek Cami Osmanlı arşivlerinde vakıf eseri olarak geçmektedir.)
cayin temizlenmesi o kirli ve mikrop sacan suyunnereden kaynaklandigini bulup geregini yapmalidir belediye biz balik tutardik o cayin kkenarinda ciy kofte yogururduk. fabrikanin kirli suyunu akitssin caya buna bir dur diyen olmuyormu nerede belediye 2:kilisenin bakim ve onarimi bahcesindeki gece kondularin yikilmasi 3:eski birecik yolunun imara kapatilmasi guzelim verimli topraklar elden gidiyor yarin torunlar hesap soracaklar beton yigini olmasin . 4:dasbasin ve hoyuk tepelerine buyuk turk bayragi konulmasi 5:zabitanin cekinmeden gorev yapmasi belediyenin kanununu uygulasin yetr.6:firinlarin pastahanelerin gida satilan her yerin denetlenmesi temizlik 7:yollarin asfatlanmasi durdu sogut istanbul
arkadaşlar bence gaziantep belediye başkanı asım güzelbeyin izinde gidilmeli, öncelikle gamek diye bir sistem yapılmalı insanlar eğitilmeli sonra devam gelir insanlar kendiler zaten proje üretir bir halk eğitim merkezi yapılmış ta nerde şahsen ben gece getmem mesela halk eğitim merkezi şehir icinde olmalı ..