bütün suç derede...
Yazdırılabilir Görünüm
bütün suç derede...
selde kaybettiklerimiz insanlarimiza ALLAHTAN rahmet diliyorum..Rabbim geride kalanlara sabir versin.ne zor bi durum ...RABBIM kimsenin gözüne göstermesin..
bunu alt yapı ile alakası yok bu allah tan gelen felaket tir bunu ne atl yapı çeker nede dere
Akşam haberlerde sel ganimetlerini arsızca paylaşanlara bakıp görebildiyseniz; başı takkeli ve sakallı ile birçoğu turbanlı kadınları görmüş olmalısınız? Kadınlarda müslüman olmanın asgari şartını Türban olarak gören şekilci zihniyet ve sakal sünnetinin nasıl istismar edildiğini vicdanlı her mümin utançla izlemiş olmalı.Kamil İman ancak gönülde yaşar.
beterin beteri var allah bütün zor durumda olan kardeşlerimize yardım etsin ölenlere allah rahmet eylesin inşallah bir daha böyle olaylar yaşanmaz
en son sel de allahtan denildi ya vallahi benimde bu ülkede yönetici olma hevesim kabardı ...nasıl olsa bu zeki milleti ne olsa allahtan der uyuturum ..helal olsun..
Çarpılacaksınız dikkat edin.
Türkiye'de kurumlarımız en kötü yönleri önleyici hizmetler.yani öncedenn önlem almak.bu sağlıkta da eğitimde de böyle.şimdi kadir topbaş diyor ki: kimse kusura bakmasın gerekeni yapacağız.benim de sormak vatandaşlık hakkım:Bu ülkede bişeylerin düzeltilebilmesi için insanların ölmesi mi gerek?
Bu sorum bütün yetkillere
Vedat sen sor ve sormaya devam et, cevabını sanırım öteki dünyada alacaksın.
ben haberleri pek yakından takip edemiyorum baya kötü bir afet varmış marmara tarafında allah ölenlere rahmet eylesin
yağmacıları en ağır ceza ile cezalandırmalı millet ibret omalı cezalar