:):):):):):):):):):):):):):)
Yazdırılabilir Görünüm
eksik meyve kalmış heralde meyvelerde benden olsun...:)
Firik Pilavı Kuru olurmu sayın seyirciler? Üzerine ya culluk kesilir yada yanına eşki yapılır? Yanılıyorsam biri beni düzeltsin..
tavuk niyetine huzi var zaten :D
Pancar eşkisi bu zamanda olurmu acaba.
Nizipte iftar kaçta okunuyor, gerçi ben seferi olacağım ama.
sayın büyüklerim k bakmayın ben katılamayacagım dersanem var 5 30 da çıkıyoruz cuma günü de 1 saat etüd eklendi k bakmayın
salata benden ...
Biraz farklılık olsun İslim kebabını da bir deneyelim...
Pirinç pilavı ile birlikte yenir ama firik pilavı varken pirinç pilavının yüzüne kimse bakmaz :)
Orhan kardeş firik pilavını ben çok severim o na göre yap haaaa :)
Kasım abi anlamadım Şimdi islim Kebabı bendenmi demek istiyorsun? yoksa ben yanlışmı anladım? :)
cumali neden en kolayini sen sectin:))))))
Gara ocak da kelle pişirtirim dedim ağır olur dedi mehmet abi bende Çorbayı aldım zaten anam yapacak ben değil...:)
:Dsenin komsularin kardasim onlar ben uzak kaldim onlardan:ponlara bisicik olmaz iyi besleniyorlar istersen ögren niye hasta olmadiklarini:D
kelleyi severim ama kurban bayraminda severim sadece:))
hele su mercimekli corba nasil olacak acep..icine zehir koyma haaaa:D:D:D
aksam yine canli yayinmi var... Adminim siz isi büyüttünüz valah:)bizler burdan sadece bakiyoruz:(
YA işte bu aletten bulabilirsem, veririm yayını . Yoksa yıldızların altında biz bize iftarlarız.
cihaz bulunur Admin abi ..Nizipte iftar kacta oluyor...
19:05 de
yalnız aleti bulursak 18:00 gibi başlarız İnş.
Bir bana bu aletten bulsuuuun
İnş. bende orada olmaya çalışacağım benlik bi şey war mı?
30 tane açık ekmek getir
Tamam Abi başka bişey lazıım mı?
Murat Mümkünse Ekmeği 3 çeçit yaptır.
10 tane Açık
10 tane tırnaklı
10 tanede Ramazana özel yapılan küppan ekmeği olsun...
müslüm ammiden kurtulmak imkansız... şuan nizipte bilginiz olsun...
arkadaşlar gelen talep üzerine ben meyve yerine börek getiriyorum bilgilerinize arz ederim :D
bu arada kasım abi islim kebabı ne oluyor hiç duymadımda yemedimde merak ettim :)