[TINYPIC]16atc7o&s=3[/TINYPIC]
Yazdırılabilir Görünüm
[TINYPIC]16atc7o&s=3[/TINYPIC]
söğülmede var mıydı ,?
acaba
gidenlere afiyet olsun
Bu videoları ne zaman çektiniz be.
Az sonrada bendeki Eyüp ve Feshane resimlerini atacağım siteye.
Sade o mu ben Fatih'inde kesin geleceğini düşünüyordum.
İşte Eyüp Sultan ve Feshane resimleri,
![]()
Eyüp sultanın meydanı herkes burada iftarını açmış daha sonra gelenlerde Eyüp sultanı ziyaret ediyorlar izdihamdan herkes omuz omuza dolaşıyor
![]()
Meydandaki su fıskiyeleri
![]()
![]()
![]()
Eyüp sultanın içinde ve çevresinde o kadar çok aytır ve mezar varki anlatamam, bunlardan bir kaçı
![]()
![]()
Eyüp Sultan Caminin Kadınlar kısmına girişi.
![]()
![]()
İç avludaki şadırvan
![]()
Buraya gelip adak adayanlardan artık o kadar bıktıki insanlar bunun üzerine diyanet bu yazıyı yazdı
![]()
Eyüp Sultanın Hayatı
![]()
![]()
İç avludaki yaşı bilinmeyen içi boşalmış çınar ağacı, şu an korumada
![]()
![]()
Akşemsettinin Türbesi
![]()
Eyüp Sultanı gezenler yavaş yavaş dışarı çıkıyor, birbirimizi kaybetmemek için ufak kapıda buluşuyoruz.
![]()
İşte esas Eyüp Sultanın mezarı burada.
![]()
Caminin kitabesi.
![]()
Caminin ana cemaat kapısı.
![]()
![]()
![]()
Burası Eyp Sultan Camisinin arka kapısı burada büyük bir aş evi ve adak kesme kurban kesme yerleri var, bu aş evinde sürekli hazır yemek bulunur,İstanbula gelipte aç kalanların uğrak yeridir.
![]()
![]()
![]()
![]()
Mahmut vaaz veriyor
![]()
Mahmut Çilkız, Ramazan Tarhan ve Admin Mahmet Akif, adminin üşüyünce üzerindekini yeni aldık.
![]()
Eyüp'ün Feshaneye giden arka sokaklarındaki dükkanlar, ne ararsan var.
![]()
![]()
Ben bu deri üzerine yazılan ayetlere hayran kaldım
![]()
![]()
![]()
Ve feshane'ye gelebildik,
![]()
Esas Eski Feshane binası burası içerisi panayır gibi ne istersen var
![]()
Feshane çevresine bir çok oyun ve dinlenme alanları yapmışlar , bu adamda bilgisayar oyunu gibi bir araba similasyonunda oynuyor
![]()
Feshane nin ana girişi
![]()
Feshanenin içi
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin çok sevdiği değerli makinasına bir çanta alacağım diye tutturdu, tabi ucuza buldu ondan 50 tane çantaya bakıp tezgahtarı iyice uyuz ettikten sonra aldı bir tane çanta 10TL
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu arada bizde Mahmudun fıkralarını dinliyoruz.
![]()
![]()
![]()
En yakışıklı kim çıkmış allahaşkına söyleyin.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Artık pilleri bitti Medine fukarası gibi çöküp kaldılar.
![]()
Bu çerçeveli hat yazıları dua ve ayetlere hepimiz hayran kaldık.
![]()
Resim çekeceğiz diye kapıyı tıkadık arkadakilere bakarmısınız.
![]()
![]()
![]()
Bu zat Osmanlı dönemindeki Sadabat Kayıklarının birini işletiyor, kayığa biniyorsunuz size Haliç gezisi yaptırıyor.
![]()
![]()
Artık dolaşmaktan ayaklarımız ağrıyınca bir çay bahçesine oturup serinlikte çaylarımızı içtik.
![]()
Adminin kafasıda bana benzeyecek fazla kalmadı en fazla 2 sene.
![]()
![]()
![]()
Bu zat kimse bilmiyoruz ama kendisini Nasrettin Hoca sanıyor, İstanbulda çok meşhur herkes onunla resim çektiriyordu bizde çektirdik.
![]()
Yerdeki çocuklu vatandaş aniden kareye girdi kim olduğunu bilmiyoruz.
![]()
Orda olmayı cok ısterdım gercekten kaza mdan sonra sızlerı goremedım ve degerlı abılerımı cok ozledım :(
merak edıyorum aklınıza hıc geldım mı acaba :)
Tüh hırkayıda ben alsaydım keşke.
Mahmut istanbullular seni açıktamı koydu gecenin 3 de.selamlar
Ben bilseydim lüle taşı tesbihi sizin peşinizi bırakmazdım.
Gerçekten balcanı unuttuk, Oktay iç etti ama yazdık kenara en sonunda yiyeceğiz balcanı.
x-ray den bile geçirdim o balcanı.
Kıymetini bilin
hemde uçak görmüş balcan o
Bişey olmasın diye kucağımda götürdüm ben onu
Ben dokundum bile bu mübareklere.
Admin balcanı getirdi sonra lokantada otururken karşı dükkanda aynı balcanı görünce şok oldu.
Biz zaten Güngörenin adını değiştireceğiz, Nizipgören yapacağız. Nizipte ne çıkarsa ertesi günü Güngörende bulabilirsiniz o yüzden Nizip balcanını admin dükkanlarda görünce şaşırdı.
Sen ramazandan sonra şu balcan mevsimi bitmeden yedir şu balcan kebaplarını da artık 2009 İstanbul sezonunu kapatalım.
Evet..Bir patlıcan kebebı sözü vardı n'oldu Müslüm abi?..
Tamam ya bindiniz tepeme, yiyeceksiniz balcanı merak etmeyin.
Yedirmeyeceksen kıvırma topla cemaati getir Bursaya ben yedireyim.
Sen sıranı savdın.
Ben her zaman demişimdir Müslüm abi 'adam gibi adam' bir söz verdiyse mutlak yerine getirir... Ya Rabbi!.. içimdeki bu patlıcan kebabı aşkı ne böyle?.. sabah sabah karnım acıktı ondan mı yoksa??!!..:)
Sırası yok abim, zaten ben İstanbula gel git derken 50,60 lira harcıyorum, ne farkeder yol parası yapacağıma burada size balcan kebabı yaparım.
Balcan aşkı diye bir başlık aç Abdulkadir.
Adminimizin bu anlayışına ve inceliğine teşekkür ederim. Ama o kadar güzel bir ortam oluşmuştu ki.. o muhabbete bir türlü doyamıyoruz .. hele bir de yemeklere tekrar tekrar balınca, coşuyoz işte, ne yapalım??..:)
Görüyormusun şıhım her zaman konuyu kendi sulandırırdı bu sefer bize gol attı.Yani ortada yattı uçta bulundu.
Sen boşver şimdi keşke eve lahmacun götürseydin, çocukların canı çekmiştir.