-
alıntı:
"quote" ahmeter demişki:
AHMET ABİYE DUYRULUR: HER TÜRLÜ ŞÖFÖRLUK HİZMETLERİ.ÇİĞKÖFTE İŞLERİ VE BİLİMUM KEBAPÇILIK HİZMETLERİ İTİNA İLE YAPILIR.
ARKADAŞLAR SÖYLEMEDİ AMA ELLERİME SAĞLIK .HERHALDE BEYENMEDİLER.AHMET ABİ ELEMAN LAZIM MI?
ABİ ELLERİM HALA YANİYO. İYİ ACI OLMUŞTU ALLAH ACIYİYEMEYEN ARKADAŞLARA YARDIM ETSİN.İLKER ABİ BU KADAR ACIDAN SONRA SOLUĞU BURSADA ALDI TUTABİLENE AŞK OLSUN:))))
FELSEFE HERHALDE ÇOK BEYENDİKİ GÖBEĞİ KENDİSİNDEN 10 SANİYE ÖNDE GİDİYORDU.:)))))
KÜÇÜK NİZİPLİ ENES BİLE BAYAĞI YEDİ ADMİN ABİ ÇOK ŞEY KAÇIRDIN.
ORHAN KARDEŞ ÇİĞKÖFTE BİTTİ GELMENE GEREK KALMADI HABERİN OLSUN. BİR DAHAKİ TOPLANTIYA ERKEN GEL.
KATILAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER HOŞ BİR GECEYDİ.
ahmetçlğim ellerine sağlık,bizim özel köftecimiz,ş.urfadan gelecek,teşekkür ederim.ayrıca şoförüm de var.sevgiler.
-
SİZLERİ BİR ARADA GÖRMEK BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ İNŞALLAH İKİ AY SONRA İLKAY KARDEŞİMLE BİRLİKTE SİZİ ULUDAĞA BEKLERİZ,İSTERSENİZ KEMALPAŞAYA YALNIZ BU KEZ BİR KOYUN DEVİREŞİM İNŞALLAH.SELAMLAR
-
Koyun mu :))))) Ben bu kelimeye dayanamam işte....Felsefe kardeş gel beni dinle 2 ay sonraki hakkını Burasa’ya devret..Bu fırsat kaçmaz...:))))))
-
ya herkes bana ilkay diyor ama ilkay benim şirketimin adı,
yani ilker’in İL’i Kayar’ın KAY’ı
hani sanki PAN-AM gibi oldu ama,
selamlar,
ilker kayar
alıntı:
"quote" fsoyarik demişki:
SİZLERİ BİR ARADA GÖRMEK BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ İNŞALLAH İKİ AY SONRA İLKAY KARDEŞİMLE BİRLİKTE SİZİ ULUDAĞA BEKLERİZ,İSTERSENİZ KEMALPAŞAYA YALNIZ BU KEZ BİR KOYUN DEVİREŞİM İNŞALLAH.SELAMLAR
-
hepinize esef ediyorum
hele ramazana iki kere esef ediyorum
bir koyunaaa sattın beniiiii
Bu türkü kimindi yav
vermem arkadaş iki ay sonra bendesinz
sonraki ikinci ay bursa yalnız benim düşüncem eskişehir
eskişehirdeki Nizipli bize inek kesecek haberiniz olsun
Bu toplantılarda ayıca değişik mekan olursa daha zevkli olur diyorum
tabiki çoğunluk ne emrederse ben ona uyarım.
-
Birde acele acele Nizip’te organizasyon yapan birileri var.
Ancak hala gözleri buradaki toplantıda
-
felsefe kardaş,inek kesecekseniz,ramazan beyin çiftliğinde inek çok;
-
ÇAĞRILAN YERE ERİNME,
ÇAĞRILMAYAN YERE GÖRÜNME...
ESKİŞEHİR OLURSA HELE BİR DE HAFTASONU OLURSA, İNŞAALLAH BİZE DE YER BULUNUR...
SANALI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜREN BU DEĞERLİ HEMŞERİLERİMİN MUHABBETLERİNİ ALKIŞLIYOR VE DE BELLİ ETMEDEN DE KISKANIYORUM...
SELAMLAR,SAYGILAR...
-
Nizipteki arkadaşlarımız,kardeşlerimiz,abilerimiz
2 ve 4 ay sonraki bursa ve eskişehir organizasyonları için şimdiden uçak biletlerinizi ayırtınız,
pegasus havayolları ile 35 milyondan başlayan fiyatlarlarla uçabilirsiniz (reklamlarda 25 diyor ama inanmayın ben 1 yıl sonrya bile 35 ’ten buldum).
35 git 35 gel toplam 70 kaat hemde bonusa 4 taksitle,
bekleriz efendim, yerlerinizi şimdiden ayırtınız oktayın minibüsünde yerler kısıtlıdır :)
selamlar,
ilker kayar
-
Konun başlığına bakınca kesin dedim kendi kendime....Bunlar kendi resimlerinde çok yemek resimleri yayınlamışlardır diye....Yanılmadığım için çok mesut ve bahtiyar oldum....
-
eeee huzeyfe arkadaşım,
ne demişler
4’ten fazla anteplinin olduğu yerde çiğ köfteolmadan olmaz,
bu bursadada böyle, istanbuldada
selamlar,
ilker
alıntı:
"quote" Huzeyfe demişki:
Konun başlığına bakınca kesin dedim kendi kendime....Bunlar kendi resimlerinde çok yemek resimleri yayınlamışlardır diye....Yanılmadığım için çok mesut ve bahtiyar oldum....
-
SEVGİLİ FELSEFE KARDEŞİM BANA UYAR ,MART AYINDA ESKİŞEHİRDE BULUŞALIM,HEM BAK MUHARREM KARDEŞİMDE GELECEKMİŞ.SELAMLAR
-
Nizipteki arkadaşlarımız,kardeşlerimiz,abilerimiz
2 ve 4 ay sonraki bursa ve eskişehir organizasyonları için şimdiden uçak biletlerinizi ayırtınız,
pegasus havayolları ile 35 milyondan başlayan fiyatlarlarla uçabilirsiniz (reklamlarda 25 diyor ama inanmayın ben 1 yıl sonrya bile 35 ’ten buldum).
35 git 35 gel toplam 70 kaat hemde bonusa 4 taksitle,
bekleriz efendim, yerlerinizi şimdiden ayırtınız oktayın minibüsünde yerler kısıtlıdır :)
-
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR GECE OLDU OKTAY BEY EVİNİ VE GÖNLÜNÜN AÇMIŞTI BİZLERE.OSMANIN GÜLMESİ HALA KULAKLARIMDA ÇİĞ KÖFTE ACIYDI AMA SOHBET ÇOOOOKKKKKK TATLIYDI.YENİ ARKADAŞLAR TANIDIK.ÇOK GÜZEL OLDU.OSMAN YAZI KIRMIZI AMA SANA KIRMIZI KART GÖSTERMEYECEGİM..
-
maho bak eroldan böyle edebi bir cümle çıktı.
Ben artık ölsemde gam yemem.
-
Sevgili Ramazan Abi Ben bunu Saymıyorum beni niye çağırmadınız ben seni o kadar aradım ama ulaşamadım Ben bu çiğ köfteleri Gördüm ya Canım Çiğ Köfte çekti hemde ne biçim Ağlıyorum ya abi yapma bana
Saygılar ve sevgilerle
-
Sevgili Ramazan Abi Ben bunu Saymıyorum beni niye çağırmadınız ben seni o kadar aradım ama ulaşamadım Ben bu çiğ köfteleri Gördüm ya Canım Çiğ Köfte çekti hemde ne biçim Ağlıyorum ya abi yapma bana
Saygılar ve sevgilerle bu arada benim numram değiştiTelsim aynı ama Turkcell bu 0535 469 31 60 görüşürüz abi saygılar.
.
-
Huzeyfe kardeş ordan burdan resim toplamaya benzemez
Bak koskoca Nizip te bir kişi çıkıpta İstanbuldan bağımısız bir iş yapamadı .
Senede bir adamın biri Nizipte yemek tertip ediyordu.Onu bekleyin en iyisi siz..
-
maho maç seyretmeyi bırak spora başla. Yoksa kapıya sığmayacaksı
-
İlker bey yıllarca Nizipten uzak yaşamış ama Nizip i unutmamış kendisine saygılar sunuyorum.ama çiğköfteyi fazla kaçırmasın:)herkese saygılar...
-
estağfurullah hocam, saygılar bizden,
unutmaki
"İnsanlar var birbirinden uzak aynı evlerde.
İnsanlar var birbirine dost tüm ülkelerde.
İnsanlar var birbirini sever SONSUZ EVRENDE"
bizlerde böyleyiz işte, karnımızın doyduğu yerdeyiz , ama gönlümüz kalbimiz sizinle.
kalın sağlıcakla,ufaklıkların gözlerinden öperim, Altınoluk’a bekleriz yazın :)
Selamlar,
İlker KAYAR,
alıntı:
"quote" gökhan kalkan demişki:
İlker bey yıllarca Nizipten uzak yaşamış ama Nizip i unutmamış kendisine saygılar sunuyorum.ama çiğköfteyi fazla kaçırmasın:)herkese saygılar...
-
Mahonun 150 kg olduğu söyleniyor ama
Yinede görüntüye aldanmamak lazım
-
DOĞRUDUR. MAHO 150 KİLOYA DEMİR ATMIŞ.YUKARI ÇIKAR AŞAĞI İNMEZ ŞUANDAKİ HALİYLE
-
işte biz türk milleti ve müslümanlara yakışan bir örnek
-
Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?
Hakemciğim, Osmancığım, Allah kuru iftiradan saklasın! Şimdi ben, kara kara sizi yalancı çıkarmamak için o bahsettiğniz kiloyu nasıl yakalayacağımı düşünüyorum. Yav ben bu kiloları nasıl alacam şimdi?
Eğer inanmazsanın siteye fotoğrafımı ekleyeceğim!
Dediğim gibi Eskişehir olursa gelme şansım olur.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Selamlar, saygılar
Bu arada avatar resmime de bakarsanız iyi olur
Edited by - muharrem on 3/1/2007 11:11:19 PM
-
-
oktay abinin evine gideceğiz de aç mı kalacaağız bunu düzenleyen abilerden allah razı olsun Nizipli abilerimizle tamışmamıza vesile oldular.