![]()
Ben hocayı perşembe günü M.K Paşaya ziyarete geldim hastanede yoktu.Meğerse adam İstanbulda malı götürüyormuş.
Yazdırılabilir Görünüm
Mahmut sen bize daha yakınsın üşeniyorsun buraya gelmeye.
Kardeşim, gel Cuma günü tavayı ye Cumartesi günü sesini çıkarma diyorsun, ne yani beş yüz km yolu bir tava için mi gelecem.Haksızmıyım millet.
Ya ne kadar aç gözlüsün, azıcık sabret, balcanıda 15 gün sonra yiyek heheeee
Tamam Mahmut ağlama, biz veririz yol parasını allah allahhhhh.
"Mahmıt abi sırf seni görmek için Bursa' ya gelecem..." dersem yalan söylemiş olurum.. Amacım Balcan kebabı yimek!..:):)
Dönermi öf ya ağzımın suyu aktı, ama sakın eski otogarın oradaki üçkağıtçıları deme, başka yerde yeriz.
Hepinize Afiyet olsun.. İyi eğlenceler...
Müslüm Akpek
Mahmut Küçük
Osman Demir
Fatih Soyarık
Ramazan Tarhan
Emrah Tarhan
Ahmet Er
Zeynel Küçük
....
Başka yokmu gelen..Son iki gün...sayı lazım bana
Kaplıcadan erken döndüm, inşallah tavaya ben de katılacağım:)
İskender yemiştik eski otogarın orada meşhurmuş efendiler, ulan bir iskender 16 TL olurmu yahu, hesabı öderken adama bu parayı helal etmiyorum size dedim.
Müslüm abi cuma namazına bir plan yapta hep birlikte namazı orada kılalım,
Mahmut abi tavaya gelmene çok sevindim..Var mı başka Ayran fıkrası :)) bak özel istiyorum ona göre..Namzadenin hemen yanında büyük Güneşli merkez camisi var..namazı orda kılabilirsiniz..ama tava 7 de o zamana kadar ikindi namazı da var.. :) Müslüm abi cumayı kılar ama ikindiyi bilemem :))
Müslüm abiyi tanıyamaışsınız.. O sizin gibi "göstere göstere" namaz kılmıyo.. :)
Kaldı bir gün gelecek olanlar belli oldumu, Mahmut başta geliyor, onun için ayrıca bir tava yapılacak, yoksa bize birşey kalmaz.
Neden bu sitede benim adım çok yemek yiyene çıktıki anlamadım şimdi.
Aynaya bak anlarsın heh heeee
Seni yarın saat kaçta alacağım iskeleden.