Yazdırılabilir Görünüm
iyi gezmişsiniz valla orhan abi..
ben bu düşünmeyi çok iyi biliyorum:)
orhan abi yenileceği zaman bu hale geliyor:)
birde yenileceği kendinden küçük olunca hemen cıllımaya satrançta yeni kurallar oluşturmaya başlıyor :D mesala yeme mecburi gibi:p:D
Mehmette kıs kıs güliy o da dikkatten kaçmamalı:D
Lezzetin zevali elemdir.
Şimdi bunların buraya geldiklerinde ne hala geleceklerini tahmin edebiliyorum. Gidip gezip gördüklerine sevindiler döndüklerinde özülecekler. :)
Fatih buralar Bursanın neresi, sanki amazon ormanlarında gibisiniz.
Yeter bu kadar tatil; Hadi dönün artık.:)
Ayrıca Fatih abi,sanada paylaşımların için çok teşekkürler.
Burası mustafa kemal paşa beklerim dostlar gökhan çok haklısın.selamlar
Yanlış hatırlamıyorsam, burası Suuçtu şelalesi olması lazım Fatih abi.Eğer öyleyse baya bir doğası bozulmuş.
Çünkü, benimde gidelim baya bir yıllar oldu; Yinede yanılıyor olabilirim.
Dün görüştük Orhanla, bana bugün için sabah Bursa'ya sana uğrar bir çayını içer devam ederiz demişti...Sabah gelen olmayınca Fsoyarık abiyi aradım sabah 7:30 da çanakkaleye hareket etmişler.
Mahmut avatarında çok yakışmış pardon resmin heh heeee
hacı abi duruşun acayip ya.ne yapsan güldürüyon valla
Tur boyunca bizleri yalnız bırakmayıp ilgi ve alakalarını fazlasıyla gösteren,başta Fatih abime ve diğer tüm dostlara selam olsun...
Uğrayacağım deyip uğramadan tüyenlerede selam olsun!!!!!...
Orhan sen bu özürünü Mahmut Nizip'e geldiğinde her sabah nohut dürümü ısmarlayarak yerine getirebilirsin.
Zatıalilerinizi çok bekledik, gözlerimiz yollarda kaldı.Müskülatınızın ehemniyeti buruk kalbimizi mesrur etmeye yetmedi.Geleceğinizi öğrendiğimiz andan itibaren sevince gar olan kalbimiz ekildiğini anlayınca sanki bir serçe kuşunun yakalandığı anki kalb atışı misali kafesinden çıkacakmış gibi oldu.Düşündük ki; demekki biz doslarımızın kalbinde yer edinememişiz,onlara kendimizi yeteri kadar kabullendirememişiz...Biz zatıalileriniden asla bir özür alacaklı değiliz...Allah' c.c emanet olunuz efendim.:)
Vay vay vayyyyyyyy, edebiyatı mahvettin.
Zat-ı şahanelertinizin agzınından nebaan eden terennümler bizi mestü hayran kıldı istikbaliniz zeval bulmasın efendim.Selamlar
Bu teganni ve hoş sadalarınızı resimdeki yerlerde sarfı nazar edip bizi onurlandırınız efendim
Muhterem üstadım Mahmut abim ; müşkülatımızın ehemmiyeti söz konusu olmasa idi,kesinlikle zatıalinizin malikanesine teşrif edecektik,malum söz konusu Çanakkale vilayetinde yatan şehid ecdadımız olunca,işi kuraya bıraktık ve ok torbasında gelibolu çıkınca sizleri ziyaret edemedik. Yoksa kalbimizde gönlümüzde sizinle idi... :)
Mahmut sizi çig çig yiyecek kaçaklar bana dönünce vukaat tekmilide vermediniz alacagınız olsun.Selamlar
Var kurayı ben çektim amma yaradan öyle takdir etmiş ben Nizibe dönünce niye aramadınız diye sordum Selamlar
Yaradan öylemi takdir etmiş?? Kurayı sen çekmişsin yaradanla ne alakası var. Sabah sabah biraz işi karıştırayım heheee.
Sevgili ammi Bursayamı geçip Nizibe gidelim yoksa Çanakkaleyemi şehitleri ziyaret edelim dediler,Bursaya ,Eskişehire dost ziyareti yapalım oradan Nizibe geçelim yok buraya kadar geldik şehitlerimizi ziyaret edelim dostlara söz verdik ayıp olur yok oraya yok buraya deyince kura çekelim dediler kurayı bana çektirdiler kurada Çanakkale şehitligi çıktı bende onun için dedim biz kurayı çektik yaradanda öyle takdir etmiş dememiz ondan ammi
yani sen şimdi karışmam amma karıştırırım diyorsun öylemi heheheeeeeee.Selamlar