Yapılan işleri takdir edip yanlış varsa doğrusunu göstermek veya doğrusunu yapmak lazım....
Helal olsun bu işleri başaran kişilere şu veya bu şekilde Türkçeyi başkalarına öğretiyorlar Aynısını yapabilen var mı???
Yazdırılabilir Görünüm
Yapılan işleri takdir edip yanlış varsa doğrusunu göstermek veya doğrusunu yapmak lazım....
Helal olsun bu işleri başaran kişilere şu veya bu şekilde Türkçeyi başkalarına öğretiyorlar Aynısını yapabilen var mı???
Bazı insanlar günlük yaşar ve görüntü inancına uygunsa mutlu bir amigodur.Ama kimi insanlarda geniş düşünür, evladının hatta torununun geleceğini düşünerek yaşar. Kimilerinin kapasitesi belli ve dışına çıkmasını beklemek abesle iştigaldir. Ben iddia ediyorum, Dünya'da açılan bu okullar ABD ve CIA destekli misyonerlik okullarıdır. Israrla söylüyorum bu okullarda eğitim dili tamamen Türkçe olmazsa zamanla öğrendikleri türkçe unutulur gider. Bu okullarda yetişecek o bahtsız ama dahi ülke çocukları, tahsil hayatlarının sonunda ingilizce eğitimi nedeniyle, bizim ülkemizdeki yarı aydınlar misali kendi ülkesini beğenmeyip büyük ihtimalle ABD'ne koşacaklar, yüzyıllarca ülkelerinin geri kalmasına sebep olacaklar.