Polen2734 Nickli Üyeden Alıntı
Ben avatar falan istemiym.Bu ara Müslüm günlerdir aynı Davutpaşa TİM-2 sitedeki Hayri ustanın balcan kebabını öve öve bitiremiyordu, baskın yapıp ısmarlar herhalde zannı ile Cumartesi öğlen yanına gittim ama bu ikinci seferdir malesef bulamadım(?) Hayri usta da yengemin yeğeniymiş(mızarlı İbrahim kiyanın torunu) Ayaküstü sohbetten sonra değerli dostum Eczacı Erol Nizipli kardeşim yemeği ısmarladı ama şanssızlığım devam ederek balan kebabının kalmadığını esef ve hüsranla öğrenip bir kez daha yıkıldım.Neyse Hayri usta siz bana bırakın dedi ve Davutpaşa Eczanesinde beklemeye başladık, ayrı tabaklarda piyaz ve selata, ayranla bir tepside Kıyma, tavuk ve ciğer kebabı hazırlamıştı.kebapları damak zevkimize uygun olduğu için afiyetle yedik ! Ustanın ellerine Erol Nizipli kardeşimin de kesesine sağlık derken, Müslüm Akpek 2.kez davet!ten kurtuldu (acaba gelenleri radarla takip edip kaçıyormu diye düşünmeye başladım?) ama artık haber vererek zoraki kendimi balcan kebabına davet ettireceğim, kurtuluş yok Müslüm bey kardeşim:)