-
way be helal olsun nızıpte de ınsanlarımız beyın olarak degısıo ya bu gercekten guzel bır olay bu anları aslında hıc unutmamamız gerekıo bence bu yazıların bıle fotografını cekıp o anlık bısey yapmalıyız nızıpte ha sasırıorum cunku cok gerı kalmıs bır yer nızıp ınsanlarımız akıllarını kullanmaya baslaamıslar batılı goruslere saygı gostermeye baslamısar gusell gercekten konumuzun adını tasıyan o an adlı konumuzun gercegı ntv ekranlarında her hafta goruntulenıo cok muazzam we gercekten ınsanı buyuleyen fotograflar gosterılıo ıste onları ızleyıp bızde ole bıseyler cıkaralım bu yarısta bende warım ınsallah guzel resımler ortaya cıkarırız herkese selamlar....
-
Yarışma çok çetin geçeceğe benziyor .................
-
Gerçekten sokakta fotoğrafa meyilli kimi görsem bu konuyu konuşur olduk, bakalım çekilen fotoğraflarda bu ilgiye layık olacakmı ? Jüri için yardımcı olacak arkadaşların isimleri belli olmaya başladı. İbrahim hocamda gelince Milli eğitimlede istişare edip buradan açıklarız. .
Unutmadan şimdiden iki firmada plaket haricinde bu yarışmaya sponsor oldular, yani mütevazi birkaç ödül verip kendi branşlarındaki bu etkinliye destek olacaklar. Onuda bilahare açıklarım. Tabi amacımız Nizip’de amatör etkinlikleri hareketlendirmek, insanımızı biraz daha yararlı butür faaliyetlere yönlendirmektir. Bu yöndeki mesajlarınız için teşekkür ederim. Fotoğraflar için hep merakla bekliyoruz ama Dünya çapında fotoğraflar beklemeyelim. Netice Nizip’de O an’ı yakalatmaya çalışıyoruz ve gelen fotoğraflarada desteklerinizi bekliyoruz..
-
Nizip’te ’’O an’’ isim olarak gayet anlamlı. Bu ilk fotoğraf yarışmamızda küçük detaylar üzerinde durmayalım. Bu işe ön ayak olan biz arkadaşların şevkini kırmayın ki başka etkinliklerede gücümüz çerçevesinde yardımcı olalım..
İsteyen arkadaşlar fotoğraf göndermeye başlayabilir ve son haftaya kadar değiştirebilir. Zaman uzun olsada çekilen fotoğraflarınızın izleyici gözüylede değerlendirilmesinde fayda var. .
Kolay gelsin :).
-
selamlarrrrrrrrrrrrrrrr konuyu okumadan selam yazdım cünkü uzun zamandır yoktum işler yogun napayım.neyse ben kaçiyom.
-
Abi fotolar tam olarak nereye eklenecek şuraya bir linkini atıverde bir kaç tane çektim. Atayım ama daha sonra silme gibi bir şansım varmı! Yoksa eklediğin resim ile girmek zorundamısın!
-
Fotoğraflarıresimler kısmındakiEtkinlikler/ "fNorm" Yarışma (O An) kategorisine ekleyebilirsin. Her yarışmacı sadece bir tane fotoğrafla katılabilir ama gönderdiğin fotoğrafı değiştirme hakkın son haftaya kadar var. Merakla bekliyoruz.
-
<table cellspacing="1" cellpadding="1" width="200" align="left" border="1"
<tbody
<tr
<td "fSubTitle" Kuslarin efendisi http://www.Nizip.com/themes/rc3_CO-Kiwipro/new[/IMG]
"fSmall" (466 x 650 - 136,07 kb)
http://www.Nizip.com/files/pictures/11/66/20070216144345_5856_1_sm.JPG[/img] </td
<td "fSubTitle" Palyaço’;dan Baskan’;a çiçek
http://www.Nizip.com/files/pictures/11/66/20070212104534_5856_1_sm.JPG[/img] </td
</tr
<tr
<td "fSmall" Gönderen: "fSmall" Thalep "fSmall" Tarih: 16.02.2007 </td
<td "fSmall" Gönderen: "fSmall" Thalep "fSmall" Tarih: 12.02.2007 </td
</tr
</tbody
</table
Talip içimizde en hızlımız çıktı ve açıkçası "Kuşların efendisi" fotoğrafı fena değil. Bakalım daha neler gelecek
-
Teşekkürler abi gerçekten "Kuşların Efendisi" adlı fotoğrafımı bende çok beğendim. O fotoğrafı fotolara yorumların yapıldığı bir siteye yükledim ve bir dünya eleştiri aldı. Havuzda duran bayrağın yerinin orası olmadığı daha yükseklere konması gerektiği belirtildi eleştirilerde. Sende bu konuda bir yorum yapar mısın? Saygılar.....
-
Sitede bir karikatür gördüm çok hoşuma gitti. "Haberg" ile "İ.Şimşek" ikilemi. Haberg kızıyor "Hiç kimse Nizip’i benden güzel çekemez" diye. Bence ne haberg ne de İbrahim abi Nizip’i benden güzel çekemez..
-
Yarışma daha devam ediyor ve bu konuda iddialı çok arkadaş var. Fotoğrafı çekmek için fikirleri hazır. Uygun zamanı ve açıyı bekliyorlar. Bakalım neler çıkacak....
-
çalışma güzel başlatan orhan kardeşe teşekkürler..
-
Thalep o fotoğraf üzerinde biraz daha çalışmak lazım. Bende çekmek isterim ama şimdi benim fikrim dersin :) Sen birkaç açı daha çekde birlikte karar verip, diğeri ile yer değiştirelim :)
-
-
Yorumlarınız için teşekkürler. Tamamen bir çalışma değil tamamen "o an". Gördüm, döndüm, bastım ve çektim. Kuışların efendisinin yaklaşık 10 fotoğrafını çektim. Ama en hoşuma giden bu oldu. Asıl bomba yakında geliyor. Tam o havuzda kirli bir kaç legen falan yıkayan bir genç. Bakalım buna ne diyeceksiniz.
-
Bu yarışmada ilk tetiğe ben bastığım için ne mutlu bana bu yarışmayı kazanmasam bile eminim etkilerimden dolayı plaket alırım. "Şaka şaka" :D Fotoğraf sevdalılara selamlar.
-
<table cellspacing="1" cellpadding="6" width="100%" align="center" border="0"
<tbody
</tbody
</table
Tam "O An" olmadıysada henüz vakit varken ve de uzun zamandır çekmek istediğim bu kareyi sizlerle paylaşayım istedim. Bu yaşlı amca hayatını Okan parkında gece gündüz leblebi satarak kazanıyor. Son derece mağdur.. Fakat yıkılmamış hala ayakta durmaya çalışıyor. Tam bir tarihi çınar misali.
-
Yani çok fırsat kolluyorum ama bir türlü o anı yakalayamıyorum. Arkadaşların bahsettiği gibi renk uyumu, resmin açısı gibi ince şeyler yerine mana itibari ile mesaj verecek resimler daha güzel olur diyorum.
-
Anlasılan o ki bazı yarışmacılar renk ve uyumda oranı yakalamakta zorlanacak ki mana aramak istiyorlar. Emme velakin bence fotoğrafta renk ve uyum olmadıktan sonra anlamıda olmaz.
-
Leblebici çok güzel bir tema emme velakin adamın objektife poz vermesi fotoğrafın "kurgu" olmasına nedn olmuş. "O an" dediğin habersiz bir anlık bir olaydır. "Sohbetten sonra çekilecek bir fotoğraf değildir".
-
Kardeş ne kadar çok bilgin var sana gıpta ediyorum. Gel bir çayımızı iç te biraz ders ver. Belki dediklerini yakalarız.
-
Selam ben Denge Gazetesinden Mehmet. Siteye bende az önce bir resim yükledim. Yorumlamanız dileğiyle. Fotoğraf konusunda bende Thalep’e destek veriyorum öyle olması gerek.
http://www.Nizip.com/files/pictures/11/66/20070219091657_6196_1_sm.JPG[/img]
-
Yarışma her geçen gün kızışmaya başladı. Bakalım bu işin sonu ne olacak :D Her geçen gün daha da zevkli bir hal alıyor. http://h.1asphost.com/Nizipdenge/talo.jpg[/IMG]
-
Selam Admin Abi. Bu yarışmaya aslında bol bol fotoğraf yükleyelim. Ratinge göre en sonunda karar verelim. Ne dersin iyi olmaz mı abi. Çünkü bende çok fotoğraf var. Kararsız kaldım valla. Hem bu başlıkta ilginç fotoların birikmesinde çok iyi olur.
-
Arkadaşlar cep telefonumla harika bir fotograf çekmiştim ama telim su geçirince o harika fotografta gitti.Ama inanıyorum ki çokk beğenecektinizdi..
-
"fSubTitle" Metin Özmen Camii http://www.Nizip.com/themes/rc3_CO-Kiwipro/new[/IMG]
"fSmall" (768 x 1024 - 106,26 kb)
http://www.Nizip.com/files/pictures/11/66/20070219115025_3041_1_sm.JPG[/img]
"fSmall" Gönderen: "fSmall" metal "fSmall" Tarih: 19.02.2007Şimdilik favorim bu bakalım daha neler gelecek .
-
Selam Admin abi bir spor fotoğrafı ekledim ama göremiyorum neden. Bir bakarsan sevinirim abi ya
-
-
üstadlarım gönderilen fotolarda ekleme çıkarma gibi bir şeyler yapılacak mı???
yoksa orjinal fotoğraflar mı yani eldeğmemiş düzeltilmemiş mi???.
-
Hocam siteye gönderilen fotoğraflardan yarışmaya girilecek olan resim son güne kadar değiştirilebilir,
ama sormak istediğiniz şey fotomontaj olayı ise elbette fotomontaj kesinlikle olmayacak.
-
Fotoğraflara her türlü PS müdahalesi serbesttir. PS zaten fotoğrafçılığın gereğidir. Orjinden öte asıl konuyu yansıtıp yansıtmadığıda kişinin sorunudur.
-
Talip Ps müdahalesi derken hafif renk düzenlemeleri olabilir. Bu kriterler yarışmanın başlangıcında belirtildi. Yani digital manipülasyonlar olamaz, yeni objeler eklenemez, fakat küçük çıkartmalar yapılabilir.
-
Tabiki sadece renk düzenlemesi abi. Öyle farklı birşey zaten yapılamaz yapılsa bile illa ki anlaşılır. Ama renk düzenlemesi serbest.
-
Etkinlikleriniz çok güzel sizleri kutlamamak elde değil Hepinize başarılar dilerim. Orhan sana ayrıca selamlar Bil bakalım tanıdınmı.
-
Bağkur şefi Bilal Demirci deme sakın
.
-
Orhan abi sana helel olsun iyi bildin
-
Taşbaş’tan bir görüntü attım. İnşallah hoşunuza gider. Benim çok hoşuma gitti. İyi seyirler.
-
alıntı:
"quote" demirci327 demişki:
Orhan abi sana helel olsun iyi bildin
İyi tutmuş valla
-
Keşke birazda fotolara bakma ve eleştirme yada değerlendirme zahmetinde bulunsanız ne güzel olacak :D
-
http://www.Nizip.com/files/pictures/11/66/20070223190841_417_1.JPG[/img]
Bu fotografı Nizip Belediyesinde bulunduğum bir anda çektim. Görünen dam, Belediye Düğün salonunun damıdır. Bir kısım güvercinler miskin miskin yatarken, bir kısmı sol altta (arka planda) havada uçuşmaktadır..