-
otobanlarda fazla dolaşmayalımda ,
haaaa bu arada yeni geldim memleketten,
çiğ köftesinden, katmerinden,içli köftesinden,yuvalamasından,patlıcan kebabından,lahmacunundan tıka basaaaaaaaaa doydum arkadaş,
oraya gelene kadar 1 hafta sulu yemek yiyecem bursada,
selamlar,
ilker
alıntı:
"quote" Tarhan demişki:
<p align="justify" İlker kardeş büyük bir memnuniyetle seni de listeye aldık.Bu arada çigköfteden sonra katmeri de menüye kattık....Herkesin mutabık kalması durumunda gece yarısı oktayın minübüsü ile Güzel bir istanbul turu da yapabiliriz.Biz bunu hep yaparız...:))))))))...
-
Yalnız
Nizip.com toplantısını ilk önce bursada yaptık abi
resimler ve yazılar dedilidir.
yaz gelsin yine yapacağız
sizi oralarda yalnız bırakmayız.
Edited by - felsefefe on 12.02.2007 05:52:25
-
SEVGİLİ İLKAY BENİM KASTIM NİZİP COM’CULARIN BU İŞİ ORGANİZE EDEMEMESİ DEĞİL.BENİM KASTIM BURSADAKİ NİZİPLİLERİ BİR ARAYA GETİRİP BÖYLE BİR ORGANİZEYİ YAPMAK ÇOK ZORDUR DİYORUM.BENİM ASIL ANLATMAK İSTEDİĞİMŞU. BÜTÜN NİZİPLİLERİN BİR ARAYA GELDİĞİ BİR ORGANİZEYİ YAPMAK YOKSA ÜÇ BEŞ TANE TUZU KURUYLA DERNEKTE HOŞ BİR AKŞAM GEÇİRİP ONDAN SONRA KİMSE KİMSEYİ ARAYIP SORMADIKTAN SONRA NE ANLAMI KALIR DEMEK İSTİYORUM.(DERNEĞE GELEN NİZİPLİ SAYISI KAÇ SONRA ORASI NİZİPLELER DEĞİL GAZİANTEPLİLER DERNEĞİ ÜYE SAYISI KAÇ GELEN KAÇ KİŞİ TOPARLANALIM DİYORUM HAKSIZMIYIM.)M,KÜÇÜK.
-
Sevgili ilker ve küçük mahmut kardeşim benim iki tane ciddi manada hastam vardı.Hem hanım ameliyat oldu hemde çocuk hasta,çok özür dilerim görüşüp İsanbula gidemediğimiz için.
AYRICA TÜM İSTANBULDAKİ KARDEŞLERİMDENDE ÖZÜR DİLERİM. SELAMLAR
-
hala bir davet alamadım.ses verin ses?
-
bende teklif gelmediğine göre bende ,oktay cankesen beye ,misafir olurum..
şaka şaKA,TÜM KARDAŞLARIM BAŞTACI,
-
SEVGİLİ FSOYARİK KARDEŞİM HASTALARINA GEÇMİŞ OLSUN ALLAH (C.C) ACİL ŞİFALAR VERSİN.M.KÜÇÜK.
-
tabiki inşallah gelicegiz teşekkür ederizanteplioğulları
-
ramazan abi bizim firmanın ismi ANTEPLİOĞULLARI TATLI BAKLAVAbizebenzer isimler oldugu için yazdım özür dilerim sitede reklamımız var zaten internet sitemiz yapım aşamasında. inşallah davetinize içabet edicegiz saygılar ismail kaplan
-
Küçük mahmut kardeşim teşekkür ederim.Tanışmak ümüdi ile,selamlar.SEVGİLİ İSTAMBULLU DOSTLARADA AFİYET OLSUN ,HEWRKESE BOL BOL SELAMLAR
-
<p align="justify" Yarın saat 21:00 den önce gelenler Antep sofrası Bağcılar şubemize yanıma gelsin.Evi bilmeyenler de yanıma gelsin.Birlikte eve gideriz.Güzel bir gece olacak inşaallah..Tüm yazan kardeşlerimize teşekkür ediyorum.Aksoy da her zaman baş tacı davetlimizdir.Yarın yolu İstanbula düşen herkese kapımız açıktır...
-
Bu arada Fatih abi büyük geçmiş olsun..Hastalarınıza acil şifalar diliyorum.Sizi aramızda görmek isterdik ama başka sefere inşaallah.....
Edited by - oktay.cankesen on 2/16/2007 4:50:57 PM
-
alıntı:
"quote" oktay.cankesen demişki:
<p align="justify" Yarın saat 21:00 den önce gelenler Antep sofrası Bağcılar şubemize yanıma gelsin.Evi bilmeyenler de yanıma gelsin.Birlikte eve gideriz.Güzel bir gece olacak inşaallah..Tüm yazan kardeşlerimize teşekkür ediyorum.Aksoy da her zaman baş tacı davetlimizdir.Yarın yolu İstanbula düşen herkese kapımız açıktır...
oktay bey,
sizin eviniz bizim evimizdir.ALLAH razı olsun.çok teşekkür ederim.saygılar.
-
ahmet abi seninde aramızda olmanı çok isterdik seninleistanbulda geçirdiginiz güzel günler aklıma geldi şimdi sabahlara kadar ne güzel sohbet etmiştik
-
Eyvallah oktay kardeş,İnşallah başka bir zamana.Arkadaşların hepsine ayrı ayrı selamlar .
-
Herkese selamlarımızı iletin lütfen. Gönül beraber olmak isterdi ama bu seferlik kısmet değilmiş. Bir dahaki sefere İnşaallah
-
sevgili dostlar,oktay bey,tarhan ve felsefe,
ben admin e bağlıyım.yoksa araba hazır durumda,gelmek için can atiyorum.ama admin gelmeyince bende gelemedim.hepinizi çok seviyorum.saygılar.
sevgili haci oktay bey,iş ve evindeki hürmeti ,unutmamız mümkün değil siz hep bizim baştacısınız.yüreğiniz hep büyük,inancınız dop dolu bir ağabeyimizsiniz.
sevgi ve sayğı ile,mühabetle kalın.bütün canlara selamlar.
-
gelmek için canım gidi?ama ne eyleyeyim,yoldaş bulamadım.sevgiler
-
İYİ OLUR BİRLİKTE BEREKET OLUR
VAY VAY NE GÜNLERDİR ŞİMDİ O GÜNLER ....
BEN SEVERSEMDESTAN
KIZARSAM KATLİYAM OLUR.
cCcülkücücCc http://www.Nizip.com/themes/Nizip_kiwi/icons/icon_go_up[/IMG] .
-
SLM BEN KONYADA CALISIYORUM KONYADADA NİZİPLİ VE ANTEPLİ COK BURDADA BÖYLE BİR BULUSMA OLSA COK İYİ OLUR
-
ÖNCELİKLE HERKEZE SLM BU EN SON BULUŞMA VAKTİ BELLİ Mİ YA NERDE NE ZMAN OLACAK..