[QUOTE=ibrahim;191760]![]()
İbrahim gazeteyi kurtar:)
Yazdırılabilir Görünüm
mahmut abi, 3 dürüm ciğer yedi nazar değecek neresi kaldı :D
mehmet, son anda kurtarıldı :D
Maalesef Ramazan abininde, resim A da görüldüğü gibi dürüme karşı bir zaafı var. :)
Yavaş yavaş boğulacaksın.
Inşalalah orada olacam
Kalleş ibo...hani ikinci fotoyu atmayacaktın :mad:
Üç dürüm olduğu kesin...ama birini ben yedim ikisini ibo yedi...gerçekleri yazsana ibo..burada adamın lokmasını bile sayıyorlar...alacağın olsun...elbet alırım intikamı :))
Ben Arap tavası yemem...Türk tavası varsa gelirim ona göre :)))
Sen bu dürümleri nerde yedin hiç haberimiz yok.
Arkadaşlar Namazı Saha camisinde kılalım.Tarhan böyle hızlı yiyorsa bize bişey kalmaz:)
[QUOTE=mehmet karakaş;191799]Arkadaşlar Namazı Saha camisinde kılalım.Tarhan böyle hızlı yiyorsa bize bişey kalmaz:)
GEÇERKEN BENİ ALMAYI UNUTMA OZAMAN GEÇ KALMAYALIM :)
Tarhan Nizip'temi hiç haberimiz olmadı.
Giieeell TA VA YA geeellll :)
Gelik Ahaaa :)
canli yayin araciligi ile herkesi gördüm..yiyenlere afiyet olsun...ama admin abi sonradan fark ettin snairim canli yayini hemen kapadin. ben ve zeynel izledik sizleri az da olsa::))))))))))))
Canlı yayından haberimiz yoktu.
canlı yayın nizip.com girdikten sonra yukaruda camlı yayın linki var ordan mı izleniyo?
Canlı Yayın - Sohbet ve Radyo
evet nizip.com a girdikten sonra yukaridaki linki tikla zaten cikiyor canli yayin..
gene benim içimi yaktınız olan hep bana oluyor tava gününü yapın ma resimlerini koymayın buraya içimin yağı eri yo
:))))))))))))))))))))))))))))))))))
ben resimlere bakıp su içiyorum.iyi gidiyo valla.gerçi biraz buruk oluyon ama geçiyo
admin abinin kesesine berket... çok güzel olmuştu... katılan herkese bu sıcak ortamı oluşturdukları içinde teşekkürler...