O zaman okullar kapanınca Mahmut abi, Zeynel, ben ve diğer arkadaşları bir pikniğe götür,cezanı çek, milleti gaza getirdin sen gelmedin...Olmaz öyle ben sabah kötüydüm falan...:p
Yazdırılabilir Görünüm
Valla es kaza beni, tüm yorgunluğuma rağmen Gaziantepliler Pikniğine götürdüler..
Tek kelimeyle fiyasko!!..
Şile yakınlarında oldu.. Herkes bir masa tututu oturdu, biz ayakta kaldık, Allah'tan şiltemizi getirmiştik.
Ömer Lök'ün oğlu iki şarkı tıngırdattı, ardından 'Tavlâ Turnuvası' düzenlediler (adam başı 5 tl karşılığında )o da akşama kadar sürdü.. Antebizi hissedirecek ne bir kültür alışverişi.. Kimse kimseyi tanımıyor...
Ne bir top oynu, ne bir ip atlama.. kebaplarını yiyen romenlerin atlarına bindi o da paralı.. ne bir tanıştırma ..
Bi de kimse kusura bakmasın.. Antebin kodomanları için özel yer ayrılmış onlar da havasını atıp durdu..
Tek kelimeyle; "Ben bölye organizasyon düzenleyenin??.." dedim...:(:(:(
Bilin şu Güngören Nizipliler Derneğinin kıymetini...Bu arada Dürümcü emmi'de şu söz verdiği dernek binasını aldırsın veya alsın...Çünkü söz ağızdan bir kere çıkıyor.
Gözünü seveyim bizim derneğin..:)
Valla ağlayacağım..
Derneğim benim.. Gaziantepliler Derneği rezil etti günümü..
Esara özür diliyorum, daha önce ismen tanımadığım ve dernek otobüs yollamıyor katılamayız yazından dolayı tanıyamadım.Ama gerçekten seni akan minik dereye basmak için gayret eden pinkiğin assolisti azman hanımın salvolarını harika şekilde boşa çıkarıp ısrarla kovalayıp intikamını iyi aldın, tebrikler.Bu ara o sudaki gayretkeş çabalarında bizi de bayağı ıslattın? Hanımla mücadeleni takdir ve kahkahalarla izledik.
Valla Nizip com toplanısı daha canlı ve güzel.Selamlar
Fotoğraflar bu kadar mı, daha fazlasını yükleyin kardeşimmmmmm.Bir şeyi merak ettim bu bizim davulcular Nizip'ten mi geliyorlar, yoksa İstanbul'damı ikamet ediyorlar.Eğer istanbulda ikamet ediyorlarsa o zaman başka işlerde yapıyorlardır.
muşlu hacı kamerasından