Ulan ramazan bir kuzudur gidiyor ama ortada bir şey yok...milleti yemliyorsun sonrada kendin götürüyorsun... Bu Ağustos Nizip'e gelmek farz oldu... Mehmet Akif şahitsin bak ben gelecem bunlar da ya iki kuzu yada bikir kesecekler...
Yazdırılabilir Görünüm
Ulan ramazan bir kuzudur gidiyor ama ortada bir şey yok...milleti yemliyorsun sonrada kendin götürüyorsun... Bu Ağustos Nizip'e gelmek farz oldu... Mehmet Akif şahitsin bak ben gelecem bunlar da ya iki kuzu yada bikir kesecekler...
8 Ağustos (cumartesi) bence de uygun bir gün.
Subutay'ın vur çakır önerisi için önce gençlerin birbirlerine moh kara küttük çağırması (güreş ve diğer oyunlara meydan okuması) gerekir.
Nizip.com'un dernekleşmesi fikrine sıcak bakıp, ciddi şekilde tartışarak pratiğe dönüştürmek elzemdir, derim.
Benim için en uygunu agustosun ilk haftası olabilir
nizip olsun gaziantep olsun memleketimiz yörenin saygın illeri arasındadır tüm hemşerimi candan kutlarım saglılarla kalmalarını dilerim yalova gaziantepliler dernegi adına saygılar sunarım
8 Ağustos ilan edilebilir.çoğunluk bu tarihi benimsedi gibi..şimdi hazırlık zamanı..ciddi cddi teklif ve öneriler bekliyoruz..yer mekan ve işleyiş..hadi hayırlı olsun...
İnsanın içine oturuyor henüz daha iki elin parmağıyken Akif abinin bahçesinde ilk toplantıya katılıp sonrasında o güzel ortama bir daha katılamamak. :(
hemşerim bu duyarlılığınız için teşekkür ederim elbette katılmak istiyorum yani fıstık zamanı olsunda ne zaman olursa gelirim birde sizden ricam site olarak bir duyuru yapsanız 1975-1976 nizip lisesi mezunu arkadaşlarında bir araya gelmesi yönünde bir duyuru yaparsanız memnun olurum saygılar sunar hizmetlerinizin ve başarılarınızın devamını dilerim esat tutar
Helal sana menes abiii!...:):)
Ramazan ne keseceğiz karar verdinmi.
tarih nizip comun degerli buyuklerı ne derse odur saygı duyarım her tarıh uyar bana .
Kuzu olursa ben gelmem, bir daha söyleyeyim
sana gel diyen oldu mu ?
yav ben gelmesem olurmu ? ne derler ? Kuzu olursa ben gelmem
kuzu teklifimi geri çekiyorum...
Sevgili Adminim GEÇMİŞE MAZİ YENMİŞE KUZU DERLER
Gelin busene kurbanları çogaltalım harfene usulü yapalım 50 tl benden çalışır 3-5 tane koyun keselim şişe saplasın herkes kendi pişirip kendi yesin .selamlar
Kuzu haricinde ne olursa yerim :)
Onun içinde bir koyun alırız biz arkadaşlarla, siz karışmayın oradan. Misafir ne bulursa onu yer kardeşim.
Tamam ya kuzudan vazgeçtik, koyun keseriz Oktayda gelirse tamam, bu sene nizip.com buluşması olay olmalı, basın bile bundan bahsetmeli.
Valla güzel olcak gibi..:):):)
Acilen yer bulmak lazım. Su deposunun oraya masa götürüp getirmek zor oluyor. Fakat Belkız tesisleri bu iş için uygun gibi. Daha olmadı bizim bahçe bu iş için biçilmiş kaftandır. Gelin orada yapalım.
Saygıdeğer nizip'li dostlarım benim için zaman ve mekan hiç önemli değil...sadece dostlarımızı çoğaltacak ortam olsun.....bu arada size sanat müziği ziyafetide benden olabilir.
inş. geçen seneki gibi olmaz :)
Bana uyar.Ne düşüyorsa emrinizdeyim.
Üstümüze düşeni yaparız, tarih belli, yerde belli olsun, gerisini hep beraber yaparız.
Bahtsız deveyi çölde kutup ayısı bulurmuş...
Dün akşam eve gittim kapıda bir zarf ! açtım baktım AÖF sınav yerleri gelmiş... nerede sınava gireceğime baktım sonra bıraktım... benden sonra hanım aldı baktı İstanbul pikniği ne zaman dedi,31 Mayıs dedim gitmeyi düşünüyormusun dedi, bende evet gideceğim dedim, kadın gülmeye başladı, hayrola dedim ne gülüyorsun, sınav tarihlerine baktın mı dedi 30,31 Mayıs demezmi eyvah ya bu kadar da olurmu kaç gündür plan yapıyordum piknik için çok üzüldüm tabi. Bende İstanbula gidemessem zaten 8 Ağustosta Nizip'te piknik var oraya giderim dedim.Buraya kadar her şey güzel değil mi...Esas bomba şimdi...Büyük kızım baba nereye gidiyorsun 8 Ağustos benim doğum günüm demezmi...13 yaşına girecek kızım... 08.08.1997 doğumlu... vay beni vay...
Sayın hemşerim, sitede zaten Nizip Lisesi mezunları için ayrılmış bir forumumuz var.
http://www.nizip.com/forumdisplay.php?f=17
Orada bir konu açıp arkadaşlarınıza ulaşmayı deneyebilirsiniz. Siz konuyu açtıktan sonra biz de e-posta bilgilendirmesiyle duyuru yapabiliriz. Selamlar.
Elele omuz omuza başedmeyeceğimiz... altından kalkamayacağımız organizasyon yoktur herhalde?!..:):)
Ve bu da Nizipli hemşehrilerimizi ağırlamak gibi "ağır bir mes'uliyet" se seve seve ...:)
bana ne düşüyorsa ben hazırım yani herşeye varım...
Vallahi bak yemin ediyorum ben gidicem dedim kızım da ağladı... ama inan gelmeye çalışcam ben... %99 yani...
Eğer ben Bursadan gelirsem isteyeceğim tek şey "mumbar" Bursaya geldiğimden beri başka yerde 2 kere denk geldim hem tadımlıktı hemde Nizipteki gibi değildi ben gelirsem aha o mumbar için gelirim ağalar...tam 17 yıldır hasretim...
valla şimdi istanbuldaki toplantı tarihi ve nizipteki toplantı tarihi birbirine karıştı desem ayıp etmiş olurmuyum? gerçi farketmez bana hep uygun sayılır hafta içi olmadıktan sonra. öğrenci adamın her vaktı uygundur. bir de bu kurultay toplantısı fikri bence süper. eğer olursa, elimden geleni yapmak isterim. illa resmi olması da şart değilki. ergenekoncumuyuz yaav. allah allah. :))
gayri resmi de olsa ben güzel bir fikir olduğuna inanıyorum.
eyi olur inşallah.
ha bu arada, bana da düşen bişey olursa (ki öğrenci bütçesini aşmayan bişey :)) olsun) elimden geleni yaparım.