ALLAH yapmış olduğun hayrını kabul etsin senin yokluğunu vermesin,inşallah tüm nizipli hemşerilerimizde desteklerini esirgemez, yardımcı olacam abi elimden geldigi kadar,rabbim yar ve yardımcın olsun,saygılarımla
Yazdırılabilir Görünüm
ALLAH yapmış olduğun hayrını kabul etsin senin yokluğunu vermesin,inşallah tüm nizipli hemşerilerimizde desteklerini esirgemez, yardımcı olacam abi elimden geldigi kadar,rabbim yar ve yardımcın olsun,saygılarımla
Teşekkür ederim rabbim herkesten ve hayır sahiplerinden razı olsun gelin bu taşın altına hep birlikte elimizi koyalım saygılarımla
ya aslında bende baya bişeyler ayırdım ama nasıl göndericez problem orda eger istanbuldakiler olarak hepimiz toplayıp göndebilirsek çok daha iyi olur burdan biri bu işe öncülük ederse çok memnun olurum .
Ziya eren kardeş eşyalar hala gelmedi haberin olsun saygılar
abi haklısın daha gecen hafta sitede üye olan cumali budak arkadaşıma söyledim.tamam dedi inşallah perşembe günü sende olur, selametle hüseyin abi
ben teşekkür ederim abi ne demek ALLAH (cc ) sizden razı olsun'ki böyle hayırlı calışmalara imza atıyosunuz,başarılar dilerim hüseyin abi, selam ve dua ile...
Giysi-ayakkabı-oyuncak-kitap-gelinlik dağıtımı ağustos ayı başında başlayacak lütfen çevrenizde bulunan ihtiyaç sahiplerini bizlere yollayın yardımcı olalım
Elimde fazla miktarda ansiklopedi ve kitap var daha önce köy okuluna verdim ihtiyacı olan okullara vermek istiyorum muhtarlığımızla irtibata geçerlerse yardımcı olurum cep=05357670375 muhtarlık=5181292
3 ağustos pazartesi giysi-ayakkabı-kitap-oyuncak dağıtımı başlıyor dağıtım yerimiz cumhuriyet mah.yılmaz sokak no=11 müftülük cami arkası ihtiyaç sahipleri muhtarlıga başvurunuz
selam arkadaşlar...gaziantepte uzun süredir yapılan böyle bir uygulamanın... niziptede yapılması beni sevindirdi bazı insanların aç açıkta perişan yaşadığı şu günümüzde kullanmadığımız en ufak eşyalarımızı bile değerlendirerek ihtiyacı olan insanlara ulaştırılması çok güzel sebeb olanlardan allah razı olsun
.....birde bizim burda vatandaşın biri lokantaları gezerek kalan yemekleri... evinden çıkamayan yaşlı ve fakir insanların evlerine kadar götürüp o yemekleri dökülmekten..... aç insanlarıda bir gün bile olsa aç yatmaktan kurtarmış oluyor ..hep dökülen yemekler açırım onları yapabilmek için insanlar tarladan soframıza gelene kadar verdiği emekleri unutmamak lazım .......EKMEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM ÇÖPLERE ATMAYALIM
sevgili muhtarım,ben geçen sene Ahmet Aksoy kardeşimize ve Nizip belediyesi beyaz masada görevli bir arkadaşa ayrı ayrı malzeme yolladım.Bu iş için de,özellikle Ahmet'in katkısı ile Ben turizmi ücretsiz olarak kullandım.
Koliler hazır duruma geldiğinde durumu Nizip'e bildirdim,onlar da Harem otogarını arayarak,benim ismimi verdiler ve kolileri Harem e Ben turizme teslim ettim.Ertesi gün teslim alındığına ait bilgi aldım.
Kısaca Ben turizm yine ayarlanırsa,bizde İstanbul'dan destek veririz,hepinize selamlar.
istanbuldan eşya yollayacak olanlar ben trüzme cumhuriyet mah.muhtarı temel mermer adına verirlerse ücret almayacaklar ben trüzm ile görüşüldü.bir sorun olursa telefonuma çağrı atsınlar ben ararım.saygılarımla
Değerli Muhtarım,
Biraz eşya birikti bunları sana göndereceğim, Ben turizmle olan anlaşma devam ediyormu, bu eşyaları BEN le mi göndereyim.
Temel, sana bu haftasonu inşallah yeniden bir büyük koli giyecek yollayacağım.Selamlar
Ya muhtar bişey sordum cevap vermedin benden sonra yazan mahmut abiye cevap verdin, benle ilgili bir sıkıntı mı var.
Şu eşyaları BEN le göndereyimmi ücretsiz devam ediyormu.
Tamam Muhtarım sağolasın. Ben Müslüm abiyle görüşürüm.
Müslüm abiyle görüştüm daha dün yolladık dedi, o yüzden bir kaç gün bekle dedi, eşyalar bende duruyor ama Mahmut abi eğer yarın gönderecekse beraber gönderelim, Mahmut abi senden haber bekliyorum.
Değerli muhtarım, bugün 5 koli ve bir hurç içinde size eşya gönderdim, bu kolilerin 2 tanesini Mahmut Küçük diğerlerinide ben gönderiyorum, BEN Turizmin akşam 19.00 otobüsüyle gelecek, siz oradan alırsınız.
Dernek ten bu konuda yardım alamadık sanırım başları çok kalabalık, bende otogara gidip kendim teslim ettim ama BEN turizm bu kolilere malesef para aldı yani şu kargo işini bi çözemedik ama olsun biz yinede göndermeye devam edeceğiz.
Temel bey bu yaptıklarınız nasıl ödenir bilmiyorum, ihtiyacı olanlara karşılıksız yardım etmek bu devirde pek görülmüyor.
Ben nizipteki ihtiyaç sahiplerinin yaralarına biraz olsun merhem oluyorsam ne mutlu benim için bizler sizin gibi duyarlı insanlar sayesinde bi şeyler yapmak için çaba harçıyoruz ama bu yorgunluklarımızı ihtiyaç sahiplerinin gözlerindeki işıltıda ve dualarıyla yorgunluğumuzu atıyoruz sizlerde bu taşın altına elinizi koyduğunuz için minnettarım.saygılarımla
Mahmut küçük abi yaptığınız yardımlardan dolayı ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ederim .saygılar sunarım
Değerli muhtarım aslında bizim yaptığımız birşey yok, önemli olan ihtiyaç sahiplerine ulaşması, işin en büyüğünü siz yapıyorsunuz, biz sadece çevremizden eşya topluyoruz o kadar.
Sizin emekleriniz daha fazla bu konuda mutevazı olmayın.
Sizler toplayıp yollamasanız ben ne kadar yeterli olurum .bir elin nesi var iki elin sesi var arkadaş sağolun allahım sizlerden razı olsun sizin gibilerin sayılarını artırsın.saygılarımla
mahmut küçük ve müslüm akpek in yollamış oldukları giysileri aldım çooooook teşekkür ederim.yardımlarının devemını beklerim.saygılarımla
facebook da temel mermer olarak girerseniz resimler var
facebook a ekledim sizi.
Temel, yardımlar devam edecek, işallah daha fazla gayret edeceğiz.
Müslüm akpek kardeşim yollamış olduğun 2 koliyi aldım teşekkür ederim.saygılarımla