Durmak yok hizmete devam
Yazdırılabilir Görünüm
Durmak yok hizmete devam
Zaten mesele bu değil mi? Seçimin anlamı bu değil mi? Herkes aynı şeyi düşünürse seçimin ne manası kalır?
Neden yanlış yapmışız onu merak ettim???
Şimdi ben suç mu işledim hem yanlış yapıp oy vermekle hemde neden yanlış yapmışm diye sormakla...,
22018 kişinin karşısına geçip de yanlış yaptınız diyene de hiç bir şey demeyelim mi yani suçlu gibi başımızı önümüze eğelim "yav affedin bir hata yaptık mı " diyelim - ki öyle bir şeyi asla demem en doğruyu en güzelini yaptık derim. İnsan bir sebep söyler yahu. Bundan önce bir siyasi konuda görüş belirtmemiş bir fikri olmamış bir aday göstermemiş gösterilen adaylar hakkında bir görüş bildirmemiş bu gün kalkmış Niziplilere 22018 kişi yanıldı diyor o zaman sebebini de yazsın yada sadece kendi ilgi alanında yazsın biz o bölümlere yazıyormuyuz????
Bu da senin görüşün Rasimm. Herkes birbirinin görüşlerine saygı duyduktan sonra sorun olmaz inşallah. Ortada yanlış bir şey de yoktur. Görüşler vardır...
Ne oluyor yahu hep beraber olup kızın üzerine gidiyorsunuz.Ya AKP ya hiç mantığı olmaz, olamaz muhalefet olmassa tam demokrasi olmaz zaten. Ben Bursada AKP' ye oy verdim Nizip'te de olsam yine AKP'ye verirdim Dün akşam orhanla görüştüm,Nizipteki akrabalarımla görüştüm gece hepsi parti binasındaydılar, sabah Orhanı aradım tebrik ettim.Sonra özelden kıza mesaj çekip saçma ***** davranmayın ayıp yakışmaz.O arkadaş hemen özür dilemeli yoksa kimin yaptığını ve ne yazdığını burada açıklarım ona göre.
hayal hanım keşke seçim çalışmalarında nizipte bulunsdaydınız...belki ozaman halka nasıl doğruyu yapacaklarını öğretirdiniz...
Mahmut sen o mesajı burada yayınla, senden rica ediyorum, kimin yazdığınıda açıkla.
Neden ateşli bir şekilde hayal nickli kişiyi savunuyorsunuz anlayamadım?
Kendisi sorulara cevap verecek kadar basiret sahibi değil ama 22.000 kişiye yanlış yaptı diyecek kadar basiret sahibi öylemi? Hem "-beni siyasi tartışmalara bulastırmayın" demıs hemde tartışmayı başlatmış. Siz, yani hayal nickli arkadasın avukatı, diğer üyelere cevap yetiştireceğinize, hayal nickli arkadasa tartısma baslattığı için ikazda bulunun.
Hacı Fevzi AKDOĞAN Nizip'e ve Niziplilere hayırlı olsun....
Hayal kardeşim lütfen biraz daha dikkat!
Makale bölümünün başköşesinde yazısı yayınlanan bir editörümüzün bu şekil tarafgirli yorumunu anlamış değilim. Sizin gibi üyelerimizin biraz daha dikkatli yorum yapmaları gerekir.
Yine söylüyorum; makale bölümünün sorgulanması lazım, Ramazan beyin tek otoritesine bağlı bir makale bölümünü ben açıkçası artık uygun bulmuyorum. İster bana kızsın,ister hakaret etsin.
kim ne yazmışsa açıklayın....
22.000 kişiye yanlış yaptı diyecek sonrada -beni siyasi tartışmalara bulastırmayın- diyecek.
Sonrada bunu neden böyle söyledin diyen kişiler hanımefendiden özür dileyecek...menes bey konuyu yanlış anlamayın
Seçmenin iradesine yanlış demek demokrasiyi ve seçimleri sindirememek anlamına gelir, sandıktan çıkan sonuç herkesi memnun edecek şeklinde bir kaide olmadığı gibi yerel seçimlerde 1 oy farkı ile seçim kazanılsa bile buna saygı duyulması gerekir.
Sandıktan çıkan sonuçlara siyasi parti genel başkanları halk yanlış yaptı diyemezken, buradaki bu cümle heyecanla yazılan ve amacını aşan bir ifadedir.
.....................................................
O kendini biliyor tekrar özelden Eda'ya mesaj çekip özür dilemeli. Öyle yok bayanlara özelden mesaj çekmek.
.................................................
[quote=Yunus;178965]Neden ateşli bir şekilde hayal nickli kişiyi savunuyorsunuz anlayamadım?
Siz, yani hayal nickli arkadasın avukatı, diğer üyelere cevap yetiştireceğinize, hayal nickli arkadasa tartısma baslattığı için ikazda bulunun.
Kime avukatlık yapacağımızı kime ikaz yapacağımızı size mı soracağız.
Bir konu açılmış oda mesajını yazmış, sonra tam tersi bir mesaj yazıldı diye hemen hamaset havaları çalmaya başlamayın. Hayret birşey.Siz hayal'e sataşacağınıza DTP Nizip'te 3. parti olmuş onu bir sorgulayın bakalım.
mahmut abi, sayın hayal hanım hiçmi suçlu değil özür dilemesi gerekmiyormu...
Nizip'imize ve başkanımıza hayırlı uğurlu olsun kendisini tebrik ederim; önümüzdeki beş yıl içerisindede başkanımıza başarılar diliyorum, sonuçta nizip kazandı.. Cem aslan
Kim kime ne demiş ne olmuş açıklayın.
Bu sitede küserim giderim demek bir moda oldu giden gider kalan sağlar bizimdir.
nizip.com un çoook üyesi var da, bir tepki karşısında giderim demek ve gitmek gitmeye fırsat kollayıp bahane aramaktan başka bir şey değildir.
Diğer partilerin oy oranı oldukça düşmüş ve DTP Nizip te 3. parti olmuşsa bu da acaba AK Partinin mi suçu?
Sebeplerini araştırmak lazım. Bu chp dsp sp mhp oylarını nereye vermişler 2004 seçimlerine bakıyoruzda bunların oyları o günkü oy oranlarının 1/3 üne düşmüş acaba niye?
Demokrasilerde aslolan şudur;Her halk kendi kaderini tayin etme hakkına demokrasi ile kavuşmuştur!Eğer ki demokrasilerin işleyişinde belirli,gözle görülür aksaklıklar mevcutsa ,bu aksaklıkları düzeltme görevi-yetkisi sadece temsil yetkisi ile görevlendirlmiş siyasi kurumlara aittir!
İşte tam bu noktada ,tabi ki bunlar kendi görüşlerim,Demokrasinin kendi iç çelişkiler ve çıkmazları ile karşılaşırız;bir demokratik aksaklığın ,eksikliğin,yanlışlığın yine o arıza ve eksikliğin bir etkeni olan bir kurum tarafından çözümlenmesi-yetkisi-beklentisi kötü niyetlerin ve siyasetin pratik tatbikinin doğasına aykırı beklentilerden öteye gidemez!
Bu noktada çözüm ise şudur kanımca;ülkem de siyasi otoriteye paralel ama o otoritenin etkisinden bağımsız-tarafsız DEMOKRASİ GELİŞTİRME VE DENETİM KURULU oluşturulmasıdır.
Hacı fevzi beyin başkanlığını yeniden kutluyor ve bu konuyu tartışmaya açan arkadaşlara da şunu söylüyorum;Kabul edin-etmeyin ama demokrasilerde her türlü kavga,dalavere,almak-satmak ve onurlu olup olmamanın sadece kendi vicdanlarınız için önemi vardır!Toplumsal önemi ise şurada nihayet bulur;YÜKSEK SEÇİM KURULU VERİLERİ...
...................................................
Nedir bu bayanlardan alıp veremediğiniz, zaten sitede yazan 2-3 bayan üyemiz var, onlara karşıda sanki karşınızda erkek varmış gibi konuşuyorsunuz, bayan üyelere biraz daha nazik olmalısınız.
Edanın yazdığında bu kadar abartılacak ne var anlamıyorum, sitede şu seçim atmosferi başladığından beri AKP için kim birşey söylediyse üstüne çullandınız, hala aynı şeyleri yapıyorsunuz, sitenin tarafsızlığı ile ilgili yazdığımdada kıyameti kopartıyorsunuz bu AKP yanlısı olmak değil de nedir.
Biraz tarafsız ve objektif olmalısınız.
Edaya kim o ter bi ye siz liği yaptıysa özür dilesin.
müslüm abi tarafsız olmak demenin örneği siz iseniz kendi adıma konuşuyorum ben tarafsız olamıyorum...
İbrahimciğim Ne yazılacaksa konuya mesaj olarak yazılmalı niçin özelden saçma şeyler yazılıyor, anlatın ikna edin varsa yanlışı elbet oda anlar sonuçta oda mürekkep yalamış akıllı biri,onunda tabii olarak kendine ait bir görüşü var, sonra bu site için lazım olan birisi, yazılarını takip edin mesajlarına bakın kaybetmeyin kazanın. Yalanmı kardeşim.
fevzi başkanımı canu gönülden kutluyorum.nizip hizmet aldığı halde gidip başka partilere oy veren iller gibi bir vefasızlık fiilini işlemedi.aradaki oy kaybını iktidar yıpranmışlığı ve küresel kriz üstüste geldi.birde secmen yerel secimlerde partiye pek bakmıyor.
Seçim sathı mailinde gördükki bütün partiler ak partiye saldırarak yıpratmak derdindeler. Türkiye ak partinin kıymetini eski günlere dönüncemi anlayacak.
Bu ülkeyi peygambere hakaret eden milli ve manevi değerlere düşmanlığı ilke edinenlere mi yönetecek.
Seçim sonuçları ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun.
Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.
Şimdi olay sadece şu anlaşılan;Bayan hemşehrimiz Nizip yanlış yaptı dedi ve dar ağacına çekildi hemen!Ya yapmayın ALLAH aşkına bu ülkede insanlar düşüncelerini ifade etme özgürlüğünü ne zaman korkmadan yada aşırı tepkilerle karşılaşmadan yapacaklar,ne zaman vicdanlarımız özgürleşecek ?ne zaman hoşgörüyü öğreneceğiz?ya da ÖĞRENECEKSİNİZ!!!
Arkadaşlar özelden mesaj yazan benim. Hayal özelden gönderdiğim mesajları yayınlasın.
Tekrar ediyorum halk arasında bilgisi olmadığı halde bir işe karışan kişiye "elinin hamuruyla erkek işine karışma" da denir.
Şimdi özel den mesaj yazmak mı **********lik ? yoksa bu cümletyi söylemek mi **********lik .
Siz istiyorsunuz ki -biz görüşümüzü yazalım karşıdaki yazmasın.
Siz görüşünüzü yazdığınız gibi başkalrının da görüşü vardır.
Hayal Hanım da Menes Bey de kendilerine özelden mesaj yazmışım şurada yayınlasınlar site sakinleri de hakem olsun.
Herkes burdea fikrini yazıyor bende fikrimi yazdım özelden de tekrar mesaj attım ayıp mı ettim şimdi.???
Seçim bitti, ama bakıyorumda halen birbirinize taş atmayı tüm hızıyla sürdürüyorsunuz.Kimin malını bölüşemiyorsunuz onu anlamıyorum.Sonuçta demokrasi galip geldi buna da kimsenin yapacağı bir şey yok, gücüde yetmez zaten.
Birileri çıkacak 22 bin küsur kişi için -yanlış yaptı- diyecek bu 22bin küsür kişiden biri de yahu niye öyle dediniz diyecek suçlu olacak ********** olacak????
Tuhaf insanlarsınız derim.
isteyene özelden Telefon numaramı da verebilirim....
21 nisan pazar günü İstanbulda Nizip.Com toplantısında Komando Recep abimizin Hatay'da ikamet eden abiside aynı şekilde dernekte konuştu. Sonra Tarhan söz aldı bir şeyler konuşuldu ortak görüş şuydu sitede siyaset yapılmaması daha uygun çünkü her görüşten insan var sitenin içinde. bir kardeşimiz fikrini beyan etmiş doğru veya yanlış germeye ,özelden mesaj çekmeye onu kırıp küstürmeye gerek yok, Bakın tekrar ediyorum Bende AKP'ye oy verdim Hacı başkanı da gönülden destekledim ama bir bayan üyenin de üzerine bu kadar gidilmez diye ısrar ediyorum.
Seçimi kazanan belediye başkanımız Hacı Fevzi AKDOĞAN'a başarılar diliyorum. Kendisinin bazı projeleri vardı sanırım bundan sonra yapmak istediği o projelere hız verecektir. Bundan sonraki görevinde Allah c.c. kendisinin yar ve yardımcısı olsun. Yeni görevi hayırlı ve uğurlu olsun...
-Siyasi konulara beni dahil etmeyin demişsiniz kendiniz de o zaman siyasi konulara yorum yapmayın.
SİYASET BAYANLARA GÖRE DEĞİL DÜŞÜNCESİNDEYİM . Yine de siz bilirsiniz ama Nizip teki hizmetlerden ne kadar haberdarsınız bilemem tututuğunuz siyasi partiyi de bilmiyorum ama hükumetin bir belediyesi olarak Nizip çok şey kazanmıştır kazanacaktır da.
Kısacası "elinizin hamuruyla erkek işine karışmayın "
Kalın sağlıcakla...
Bozuşak
Alıntı:
MENES Nickli Üyeden Alıntı
Sanada onada özelden mesaj attım bundan utanılacak çekinilecek bi şey yok isterseniz ikinizde özel den attığım mesajları sitede yayınlayın kimsenin kişillik hakkına saldırma maldırma yok Menes Bey
Sana da söylüyorum yazıyorum siyasi konulardan anlamıyorsan verilen cevaplara tahammül edemiyorsan yazmazsın senin gırtlağını sıkp da illa yaz demiyoruz yazarsan cevap verilir. Bu benim için BAYAN da olsa fark etmez. Cevap verilmesi gerektiğini hissediyorsam veririm.
Sizden öğrenecek değililm...
ak partiyi şamar oğlanına çevirmeye kimsenin hakkı yok. Bu millet o partilerin dönemlerini de bilir.
Yardımlar muhabbetine gelince:Yardımların çoğunu valilikler yapıyor.Valinin partisi olmaz. Yenilgiyi hazmedemeyenler izah edebilmek için bahane peşinde koşturuyorlar. Sosyal Devlet diye bir ilke var anayasamızda.Laik sosyal bir hukuk devletiyiz.Sosyal: Vatandaşın kendi eliyle güz yetiremeyeceği zaruri ihtiyaçlarının veya kamu hizmetlerinin devletçe karşılanması.
Bunu birileri yıllardır yapmıyorsa ak partinin suçu nedir.Fakire sahip çıkmakmı. Bunların oy tahvili için yapılıp yapılmadığını Allah bilir.
Son olarak şunu söylemek istiyorum.Ak partililer partilerine saldırıldığı zaman sessiz sedasız dinlemesinler.Edeplice güzel bir üslupla cevabını versinler. Ak parti bu ülkeyi 20-30 yıl bir çıta yükselmesi yapmıştır. Bunları ifade edin. Bu ülkeye kurulduğundan beri 3 kuruşluk hizmeti geçmemiş olanlar laiklik kelimesinin anlamını bile bilmeden milli ve manevi değerlerimize saldırmayı bir adet haline getirmişlere yedirmeyin partinizi.
Evet hakemler buyrun....
İşte bana ve hayal'e özelden yazdığın cevaplar. bu mudur bir bayana özelden yazılacak yazılar verilecek cevaplar.
-Siyaset bayanlara göre değil düşüncesindeyim.
-Elinin hamuruyla erkek işine karışma.
-Karışırsanda sonuçlarına katlanırsın.
-Benim için bayan olsada fark etmez.
Eyvah ekmek eyvah, biz çıkalım da siz rahat rahat gezinin sitede kardeşim Hacı başkan senin gibilerin oy verdiğini bilseydi Allahu alem seçime girmezdi.
Bırak da site sakinleri değerlendirsin artık kanal d ve star gibi belirli cümleleri seçip de yazma evet ben bu cümlelerin yine de arkasındayım yazdım gerekirse bir başkasına yine yazarım.