BURDA OLSAYDIN EMIN OL BUNU SOYLEMEZDIN KOLUM BILE IYILESMEYE BASLADI MASALLAH :p:D:D:D:D:D
Yazdırılabilir Görünüm
kardeşim inşallah düzelir bir başka nizip.com buluşmasında çiy.köfteyi sen yogurursun acil şifalar dilerim.
allah razı olsun mahmut abı koftem guzel olur evet ama yoguran abımız kadar olacagını sanmıyorum ama pıknıklerımızdekı cıgkofte yarısmalarına belkı katılabılırım :D:D ıns ılerkı bulusmamızda pıknıkte olur 2 seneden berı gıdıyoruz cok guzel gecıyor sankı nızıpteymısız gıbı ıns bu sefer burda uyelerı de orda gormek nasıp olur. Bırlık ve beraberlıgımız hep daım olur ıns...
Bir ara 52 kişi saydım o kadar adama çiğköfte yoğurmak zor olacağını düşünerek içimizdeki en iri kıyım olan Derviş kardeşimizden rica ettik sağolsun kırmadı bizi kendisine teşekkür ederiz, tabi bende yardım ettim.
Dervişin yaptığı kadar lezzetli olurmu acaba.
Çok samimi ve sıcak bir buluşma olmuş. Böyle etkinliklerin devamlı olması hemşerilerimiz arasındaki birlikteliği kuvvetlendirdiği gibi tanışmalara da vesile oluyor. Tertipleyen, katılan ve (katılamayan) tüm hemşerilerimizden Allah razı olsun. Selamlar.
Tüm Nizip'li Hemşerilerime afiyet olsun...
Resimlere Bakılırsa samimi ve neşeli bir organizasyon olduğu görünüyor. İnş.. Başka bir Organizasyonda buluşmak dileğiyle...
Nizip'lilerin buluşmasına vesile olan tüm abilerimi ve davete icabet eden hemşerilerimi yürekten kutluyorum. İnşaallah yazın bizde benzer bir etkinlik düzenleriz. Abilerim konuyu açsınlar artık, bizde peşlerinden gelelim. İmrendim valla
Hani derler ya...; 'Kelimeler kifayetsiz kalır.. ' diye. söylenecek söz yok.. TEK KELİMEYLE: EXCELLENT!! THANK YOU VERY MUCH....
Yahu şu saat oldu nohut dürümünün tadı damağımdan gitmedi... o ilgi alaka.. sıcaklık... Müslüm bey gerçekten "eliize sağlık!"... Pır hoştı...:)
hidayet kardeşim sen geceyi görseydi vadiyeye gitmezdin
admin kardeşim inşallah yine böyle bir gecede sizi ve tüm nizip com üyelerini aramıda görmekten onur duyarız.
aranızda olmak isterdik. Bu güzel günü yapanlardan Allah(cc) razı olsun kutluyorum hepsini saygılar.
Hakan kirişçi
Nizipcom kültürel-sosyal dananışma toplantılarının siyasetten uzak kalmasını tercih ederim.Malesef toplantı yaptığımız mekanın ev sahiplerinin "...memleket işgal altında...bunlardan kurtulmamız lazım.." türü konuşmalarından oldukça rahatsız oldum.Bu yüzden bu tip toplantıları ya lokanta ya da salon gibi yerlerde yapmakta fayda var..Bir defasında hevesle Dürümcü Emminin aylık kahvaltısına da katılmıştım.Burada söz alan Zekariya Beyaz bir konuşma yaptı.Ve gerçekten çok aşırı ve bağnaz bir yaklaşımla siyasilere yüklendi..Bence bu tip yerlerde buna benzer yaklaşımların olmaması gerek..İster CHP ister AKP ister MHP ne olursa olsun hangi partiden olursa olsun tüm hemşerilerimiz baştacımızdır.Ancak mümkünse herkes içindeki kimligini dışa vurmasın..Bundan sonraki toplantılarımızda bu hususa özellikle dikkat edelim derim..
Biz gerek iş hayatında gerreklse özel hayatımızda ev sahibine bakıp toplantılara katılıyoruz sevgili tarhan,bu tür tolantılar böyle olur kimi siyaset kimi ticaret yapar amma yinede insanların bir araya gelmesi çok güzel.Selamlar
Organizasyonu düzenleyen kardeşlerimin emeklerine sağlık.Gerçekten çok güzel bir gece olmuş.
Bu arada bende geceye Nizip'ten teşrif edecektim ama,lakin Müslüm AKPEK abim uçak biletimin sadede gidiş tarafını aldı, dönüşte yayan gelirssin dedi.:D Bende dönüşte o kadar yolu yayan gidemeyeceğim için bu ayki geceye icabet etmeyi erteledim.:D
Ayrıca resimlerde gördüğüm kadarıyla geceye katılan vede organizasyonu yapan Müslüm AKPEK,Ramazan TARHAN,Osman DEMİR,Oktay CANKESEN,Mustafa BAKIR,Sıddık Mehmet PARLAR,Rüstüm CANKESEN,Şıho CANKESEN,Mahmut KüÇÜK,Menes,Eda kardeşim vede diğer ismini sayamadığım tanıdık tanımadık herkese Nizip Com vede şahsım adına teşekkür ederim.
Ne Güzel değil mi?
Bundan sonraki (2 veya üç ay) toplantıya
öyle süpriz yapılacak ki hepiniz gelmek için hiç engel bulamayacaksınız.
kıymetli dostum estf.biz ancak size bu toplantılarda sakilik yaparız.Hürmetler piyer lotici sana herşey için çok teşekkürler sevgili kardeşim minetterım
Ramazanın söylediği konu aslında benide biraz rahatsız etti ama o an yapacak bir şey yoktu, ülke işgal altında diye konuşan nizipli aslında derneğe sürekli gelen biri değil sanırım Hatay'dan gelmiş, bu tarz şeyler kalabalık olduğumuz sürece yaşanacaktır, Ramazan müdehale etmeseydi zaten ben edecektim iyi oldu, sonrada zaten buna benzer konuşmalar olmadı.
Ben her görüşteki insanın siyasi kimliğini öne çıkartmadan aramızda olmasını isterim, zaten siyasi görüşü olmayan insan, bitkisel hayattadır ancak bu kimliği böyle sosyal ve kültürel bir etkinlikte öne çıkartması diğer siyasi görüşte olanları rahatsız eder, o yüzden yine tekrarlayalım bizim buluşmalarımız asla bir siyasi görüşü temsil etmemektedir gelecek olan üyelerimizin bunu bilerek gelmesini rica ediyorum.
güzel bir geceydi ,yanlız bu gibi sosyal kültürel etkinliklerimizde taraf belirtmek pek doğru olmadı. müslüm abinin dediği gibi herkesin bir siyasi görüşü vardır,fakat herşey yerinde ve zamanında uygun olur.tüm üye arkadaşlara selamlar.
Gerçekten çok güzel olmuş.gelemediğim için üzgünüm.mesajımı ilettiğin için doğan kardeşime ayrıca teşekkür ederim.emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum.sağlıcakla kalın en önemlisi de sevgiyle kalın...
Sevgili arkadaşlar ben Bursadan mahmut KÜÇÜK nikim Menes İstanbuldaki Nizip.Com toplantısı gerçekten çok harikaydı düzenleyen, vesile olan ve katılan herkese çok teşekkürler, çok memnun kaldım gerçekten, sıcak bir aile ortamı vardı Müslüm abinin sürekli gülen yüzü, felsefefenin ılımlı davranışları, bizi ağırlayan hizmet eden dernek başkanı Ali bey ve sabırla insanlara hizmet eden Müslüm ÖĞÜT'e, illa bir tepsi baklava isterim yoksa giderim diyen Eda'ya, Mahmut ÇİLKIZ'a Köfteyi yoğuran Derviş'e Oktay'a ve diğerlerine tekrar tekrar teşekkürler, inanın bugün olsa yine giderim.
Her ne kadar Admin beni ektiysede bir dahaki sefere mutlaka bekliyoruz.
Mahmut senle birgün Nizip'e baskına gidelim.
herkesin siyasi kimliği olabilir,zaten az çok kimin ne olduğunu herkes biliyor.bu konuyu fazla uzatıp,gecenin,yemeğin güzelliğine gölge düşürmeyelim lütfen.nizip'e baskına bende varım.
beraber gitmemiz lazım,değil mi?
herşeye ragmen çok güzel bir geceydi.
burdan tekrar müslüm abiye, osman abiye, oktay abiye, mahmut abiye, vedat abiye ve menes abiye saygı ve selamlarımı iletiyorum..
sizleri tanımak güzeldi..
onüçüncümü olacak nedir..ha işte o çiköfteyi basabiliriz...ben de varım...:)))
4 Nisanda 12.var hepinizi bekleriz:)
Tamam vallaha ben hazırım, bunlara bi baskın yapalım hem seçimlerde bitmiş olur,18 nisan olabilir.
Siz gelin bizde Mayısta geliriz...
![]()
Hepinizi nizipcom selamı ile selamlıyorum...kabul ederseniz selamlaşma sembolümüz bu olsun...manasını bilmiyom...gece süperdi...kavurma süperdi...lahmacun süperdi..tatlı da süper sayılırdı....iyi oldu yaw...hasret giderdik valaa...bi saat önce murat ve körük te burdaydı..ama erken kalktılar...orhan çatlasın... :)))
Ahmet seninde emeğin geçti sağolasın.
iyi nbakalım resimlerden anlasılan güzel gecmiş baya :)
bu arada bizim oralarda birbirine baglılık bu denli yoktur ayrıyeten tebrik etmek lazım...