bunu belırtmıstım ok ıyı oku
Yazdırılabilir Görünüm
neyse bu konuya ve kızlara cevab verırsem bıraz sorun olacak tartısma çıkmasın artık yazmam bu konuya... bence sız kendınızı çok önemlı sanıyorsunuz ama bizler olmadan sizlerin hiç bi anlamı yok...
İyiki erkeğim
Akşama kaar onun bunun dedikodusunu yapmıoyrum.
Nizipcomda cevap yazıcam diye akşam yemeğini ocakda yakmıyorum
her şeye cevap vermk zorunda değilim
Aptalca günler için bi dünya masraf yapmama gerek yok
sewgilim'in dogum günümü unuttu vs gib sebeblerle vır vır zırlamıyom
Sokak ortasında saç başa gitmeyiz insan gibi konuşarak sorunlarımızı çözeriz
Kendi görüşlerim hahaha
ben bu konuyu tekrardan soylemek ıstıyorum hakaret etmek kucuk dusurmek ıcın yada bız tekız sadece bız onemlıyız demek ıcın acmadım bız olmadan da sız olmazsınız mehmet bey bunuda unutmayın sadece bunlar gercek ve ben bu gerceklerı komık bır dılle arastırmalarla tebessum bırakarak buraya gecırıyorum sızede dıyecek baska bız soz bulamıyorum.....
Arkadaşlar konuyu herkes kendi açısından değerlendiriyor. Onun için birbirimize sınırları aşmadan konuşalım. Gerektiği zaman frenlemeyi bilmeliyiz. Site adına hoş olmuyor...
Ortada gerdigin bir hava yok kii gençler işte bir birlerine takılıyorlar:)))
Su konuya hayrı bey ben secret muslum abı bıle tebessum edıp bu konulara cvp yazdılar ve ben her seferınde sınırı asmadıgımı ve rencıde edıcek bırsy oldugunu soylesemde ya bende sorun var yazdıklrımı anlamakta gucluk cekıyorum yada sız benım konusmamı ıstemıyorsunuz... Sessız kalıyorum buyrun beyler...
Ammmaaaaan boş ver konunun içeriğin tam bilmeyen arkadaşlar doğal olarak böyle bir tepki verebilir.Kimsenin kızmasına ve ortamı germeye gerek yok ...:D:D
Bayan uyelerın neden bu sıtede uzun sure kalamadıgının cok buyuk bır kanıtı ıste....... Bundan sonra konusmuyorum yazmıyorum da ısteyen ıstedıgını yazsın cızsın soylesın ben kımseye saygısızlık asla ve asla yapmam ne kucugum ne buyugum ben oyle bır ınsan degılım susmam ıstenıyo susuyorum......
Farkında olmadan ortamı geriyorsun arkadaşa konuya biizm gibi hakim olmadığı için böyle bir tepki verdi doğal olarak ;işte kadaın milleti hemen küser))):D Fırsat bu fırsat
him....
Biri sana gercekle yanlis arasindaki farki öğretmeli.
Yoksa hayat boyu doğru bildiğin yanlışlarla yaşarsın.
:D
Hayal erkeklere bu kadar takacağına neden hemcinslerinin yaptigi anormalliklerden bahsetmiyorsun ?
Mesela Sarışınlardan başayabilirsin...
Bilmem anlatabildim mi :) :D :)
ben kumralım ama sarısınların aptal oldugunu düsünüyosanız yanılıyosunuz sadece aptal ayagına yatarlar ama erkekler bunu bile anlamaz işte ehuehue
bu arada hayalcim mahsuni iyi biridir sanırım tartısıyoruz sandı halbuki olay sakadan ibaret yanlıs anlasılmalar oldu galiba..... :)
secret su zamana kadar su sıteye ne yararım ne zararım oldugunu bılmıyorum ama bır konu bazı kısıler tarafından hıc bu kadar saptırılamaz... Hata bendekı burdakı kısılerın samımıyetıne esprı anlayısına yada acılan konuya saygısına guvendım boyle bı konuyu actım ama yanıldım... ıyı nıyetımı nereye cektıler duygu somurusu gıbı algılanır ama hıcbır konu ıcın aglamadım ve uzulmedım merak etmesınler bayan 2 kısı var aktıf olan o 2 kısıden bırı olarak ben ne sızın konunuza ''erkeklerın dıkkatıne '' nede baska bır konuya yorumlarımı ıletmıcem benım ıcın duzenınızı bozmaya gerek yok herkesten ozur dılıyorum.....
heyy kızlar tamam bişey demedik bir eglenceniz var yazılar kendini avutuyonuz eeee birde şunu iii bilin tanrı önce erkekleri yarattı sonra dünyayı... baktı erkek yanlız canı sıkılıyo can sıkıntısı içinde YENİ RAKIYI :D:D:D:D:D yarrattı işte bu kadar önemsizsiniz erkekler için :):):):)
ne olmuşta burası bu kadar karışmış anlamadım..
sanırım secretin açtıgı konunun nedenide bu olsa gerek..
Bence bayan arkadaşların yazmış plduğu kendilerince mantıklı bize göre az mantıklı
o nedenle oyun her zaman kuralına göre oynanır.
Kadını översin ,Ayaklarını yerden kesersin epey idare ederler.Erkeklerde yapmak istediklerini çok rahat yapar canım....
ne yapalım askerlikde böyle yapılıyor...
Bence erkeklere çokm ayıp edionuz
Yav bunların hepsini biz yaptıktan sonra niçin evlenelim ki, o zaman bir bardak süt için niye inek besliyelim. Le ilahe illallah yav.
Ben memur olmadan önce bir tekstil firmasında 4,5 sene pazarlamacı olarak çalıştım, sürekli seyahat ediyorduk ve otellerde kalıyorduk, arkadaşlarım bana seninle evlenen kız yaşadı derdi, yani o kadar derli toplu idim, evlendim hanım bana yav ne kadar dağınıksın diyor, acaba evlendikdemi böyle olduk yoksa birinden:p biri kafamı yapıyor anlamadım.
bak simdi bu neden oluyo biliyomusun nasıl olsa arkamdan toplayan biri var oldugunun bilinmesinin rahatlıgından kaynaklı bişey bu... benim bi kız arkadasım evlenirken daha ilk baslarda bazı kurallar koydu yaptırım uyguladı yani bi nevi ehuehue arada yemekleri esine yaptırıyomus yada ev temizliğinde yardım edıyomus bence bayanlara iş düsüyo.. en basında nasıl alıstırırsan öyle gider
o yüzden hemcinslerim evlenirken muhakkak sartlarınızı koyun olmadı hasta ayagına yatın mecbur erkekte 1 yapar 2 yapar 3. de alısır artık normal olarak görmeye baslar size bulundukları yardımları ehuehue
yoo film değil gerceklerin kendisi özellikle hasta numarasına yatma olayını öneriyoruz.. :)
Senden beklenir:)
haa birde en ufak seyde giderim deyin ehuehue :))))))))
Senaryo şu şekilde gerçekleşir: Adam da gidersen git ulen, der. Kadının aslında gitmeye niyeti yoktur. Ama o da bunu gururuna yediremez ve eşyelarını alarak annesinin evine gider. Günler geçer, kadın kocasının gelmesini bekler. Burada iki ihtimal vardır.
1. Ya kadın bir sebep bulup adamı arar. Ama bu kesinlikle söylenmez kadın tarafından, ama adam anlayışlı işte. Gider karısını alır.
2. Adam, dayanamaz. Karısı yaban ellerde rezil olsun istemez. Yine karısını gidip alır.
Yani her iki ihtimalde de kadın eve döner. Hayat devam etmektedir. Eski tas, eski hamam. Ne de olsa bekara karı boşamak kolay...:)
hayır söyle olur kadın kararlı bi biçimde esyalarını toplamaya baslar adam bakıyo kadın kararlı kapının önüne gecer anahtarı alır tamam gitme lütfen der ne istersen yapacagım ehuehue
Hayali bile güzel değil mi secret?...:)Keşke dediğin gibi olsa. Ama nerdeeeeeee?
sen hayal san:) haa bu anda yumusamamak lazım hayır anahtarları ver kapıyı acıp gidicem hatta olmadı arabanın anahtarlarınıda ver onuda sana verdiğim emeklere sayarsın ehuehue neyse adam vermiyo lütfen lütfen gitme beni bırakma diyo kadın baktı adam çok üzülüyo mahvolmus tamam sana son bi şans daha ehuehue
bi şartla kalırım yemekleri yapcaksın temizlikte yardım etceksin araba bende kalacak sen işe yaya gidiceksin bebekle sen ilgileneceksin deyin son olarak ehuehue
Adamın son şans falan istediği yok. Bu vakitte otobüs bulamazsın der, arabanın anahtarını vermek zaten aklından bile geçmez. Çıkarır cebinden 20 lira verir. Bunu al, bir taksiye binip öyle git; annenin dırdırını da duymak istemiyorum, der. Ama cömert adam, 20 lira verdi bak. Herkes bunu da yapmaz...:) Sevdim ben bu adamı. Bir isimde bulmak lazım bu adama....:)
adamın adı hakan kadının oya...
hakan 20 lirayı uzatınca kadın onu alır basında paralar dilenciye sadakamı veriyosun der ama adam aslında gitsin istemiyo biraz gururu incinmiş sadece...
Dilenciye sadaka mı veriyorsun'a cevabı şöyle olur: Olur mu canım o senin gidiş-dönüş paran. Giderken de bir şişe su al, üstüne içersin. Gündüz tarifesiyle gidersen, üste para bile kalır. Hadi o da senin olsun. Hadi kavga mavga arada parayı vurdun yine....:) gibisinden bir cevap alır ki bu makul bir cevap gibi görünüyor:)