:) teyze ısten ızın alabılırsem ıns gıderız bırlıkte...
Yazdırılabilir Görünüm
:) teyze ısten ızın alabılırsem ıns gıderız bırlıkte...
Sağol Müslüm abi İnşallah yazın toplanıp geliriz.
Mehmet yaz falan değil Çanakkale gezisi var programımızda oraya geleceksiniz unutmayın.
Ahmet San benim talebem zaten.
ellerinize saglık müslüm abi öncelikle ben gelmeye calışıcam bende istanbulda yasayan bir nizip yerlisiyim tabi senlede orada tanısmıs olacaz allahın izniyle
yemek saat 18:00 demı yoksa 14:00 temi. başka bir konuda saat 14:00 diye yazıyordu..
birde mönüde ne var acep :D
Mönü
Cımartesi çalışımak zorunda olanları düşünerek(benim kimi)saet ağşamçayın dedik
lahmacun
kavurma
çiğ köfte
vee kadayıf
Yengeniz köye gittiğinden
haspeli aş yaptıramadım.
sevgili felsefe kardeşim,mönü çok güzelmiş,pek kaçırılacak gibi değil.
ama daha da önemlisi,çok değerli arkadaşlarla bir arada olacağımız.bu organize için müslüm'e ve emeği geçecek olanlara teşekkürler.
Davetimize tüm Nizipli hemşerilerimiz gelebilir, osman kardeşimizin yemek mönüsüne sürprizler eklenebilir gelmeyen kaçıracak.
bayan üyelerimizden veya ailesi ile gelecek olan varmı acaba??
kız kardeşimde çok gelmek istiyor. bayan katılımcılarda olacaksa bende kız kardeşimi getirebilirim..
Ben eşimle geleceğim, artık bu toplantılarda erkek egemenliğini kıralım, kadınlarımızı da getirirsek ailece de kaynaşmış olurlar, zaten amaçta İstanbuldaki birbirini kaybetmiş Niziplileri buluşturmak, birbirini 20 senedir görmeyen var, çocuklar büyümüş kimse kimseyi tanımıyor.
dogru söylüyorsun abi niziptekilerden biraz farkımız olsun :D
Nizipte oturanların avantajı var bu konuda zaten hepsi birbirini sık sık görüyor, hepsi birbiriyle komşu ama İstanbulun bir ucundan obür ucu 200 Km, ev oturmasına gitmeye kalksan yandın, geri eve dönüşün sabaha doğru 2-3 oluyor, o yüzden İstanbulda komşuluk hemşerilik ilişkileri bitmiş durumda ancak bu tarz buluşmalarla bir nebzede olsa birbirimizi görme imkanı buluyoruz.
Bursa'dan bir sürpriz olabilir, bakalım bir aksilik olmassa inşaallah gelebilirim.
Menes gelmeye çalışın, çevre illerden de gelenler olacak sanıyorum.
Bu arada Mahmut Bey ve Zeynelden bir haber yok.
müslüm abi ben gelemiyeceğim şimdiden afiyet olsun durumlar elverişli değil
Zeynel baya niyetine girdim inşaallah son dakika bir aksilik olmassa geleceğim, bende özledim sizleri.
dernek dar gelecek gibi görünüyooo :)))
Dernek dar gelirse hemen pratik bir çözüm buluruz orada ben konuştum bile bir kaç yer var.
vallahi bravo müslüm abi organizasyonu çok harika yürütüyorsun..
şimdiden çok güzel ve eglenceli geçecege benziyor..
Bizden tecrübeliler var Osman bu işi bizden iyi biliyor gelsinde ondan öğreneceğimiz çok şey var.
inşallah güzel geçer bende fotoğraflardan bakarım adminim bu arada hiç kayıp seviyoruz sizleri adminim