-
Askeriyede görevliyken İstanbul'da görevli, Gaziantep'de görevde bulunmuş bir emektar bir Bçvş. görüşme imkanım olmuştu. Tanışma faslında, Nizip doğumlu olduğumu söyleyince 'Sen Ülfet'i bilir misin?' diye sormuştu. Şaşırmıştım.. ama şu Vıdeoyu izledikten sonra 'şaşkınlığımın' ne kadar boş olduğunu daha iyi anlıyorum..
"Bir biz 'değeri' bilememişiz...."
-
ellerinize saglık
teşekkür edrim bu videoda geçen emeginize ellerinize saglık fakat ülfetin şimdikihali içler acısı işsizlige çare arayan devlet bufabrikaları niye görmeklikten geliyor birtürlü anlamıyorum videoda belirttigi gibi ortadogunun ve avrupanın devlerinarasında bulunan ülfet neden satıldı
-
Arkadaşım Ülfeti Beşler grubu aldı ve büyük bir tadilata girerek bünyesinde 150 kişi çalıştırmaya başladı. Şuan Nizip'de ihracat şampiyonu oldu. Ümid ediyoruz ki daha iyi yerlerede gelecektir.
-
siz beni yanlış anladınız galiba tamam ben zaten satıldıgını biliyorum ofirma veya bufirma yani devlette olsaydı daha iyi olmazmıydı benim yaşım 30 ve ülfetin hemen yanında kenar bir mahallede çocuklugum gecti o güzelim fabrika çokdandır çalışmıyordu şuan satıldıktan sonra çalışmaya başladı teşekkürler
-
http://www.nizip.com/showthread.php?p=154803#post154803
Sayın adminim daha önce konuyu ben vermiştim izleyemeyen arkadaşlar yukradaki linkden ulaşabilirler.
-
bizde 1977 sıralarında
nizipte 3 senelik geçmişimiz oldu..istasyon lojmanında ikamet ettik.yakınımda ülfet fabrikasında memur olarak çalıştı kısa bir süre..bende o dönemde lisede idim
-
m ehmet kardeşim eline emegine saglık ne yazık ki hırzızlar görün dügü üzere güzelim fabrikayı talan etiler etiler ama çoguda cezasını bu dünyada gördü.