2 Nisan da Konya Tramvay Projesi bağlantı yolu için Konya'da olacağız..Ben de yokum Ahmet de yok..Zaten ikimiz olmayınca oktay da gelmez...gel de çık işin içinden :))))
Yazdırılabilir Görünüm
Ramazan tarihi sen belirle o zaman, yoksa leğeni kapar Konyaya geliriz haberin olsun.
bence fazla uzaga gitmeyelim 21 veya 22 mart tarihlerinden birini seçelim
bence bu iş yine yatacak gibi tabi bu arada gökhan abinin görüşü de önemli
22 martda güngören nizipliler derneğinin geleneksel kahvaltısı var.
22 mart ta sabah kahvaltı vardı galiba,devamında da çiğ köfte partisi olabilir,diye düşünüyorum.ne dersiniz.
Vedat bence derneğin etkinliğini bizim buluşmayla birleştirmek yanlış olur gibime geliyor, biz nizip.com buluşması yapacağız sadece derneğin lokalini kullanacağız, tabiki herkes davetli ama bence ayrı bir günde olsun.
Osmanla dün konuştum sadece çiğköfte değil yemek de vereceğiz Osman yemek işini ayarladı o yüzden öğleden sonra başlayalım saat 14.00 gibi devamında çiğköfte olabilir.
allahtan hayırlısı bir karara varmanızı istiyoruz artık sevgili adminatörlerim
istanbulda politika ile uğraşmadım, doğruları söylemek muhalefet etmek oluyorsa muhalifiz ebediyen.istanbulda davet edilirsem her etkinliğe oğlum Zeynel'le katılırız.
Mahmut bey hayırdır size kim muhalefetsiniz dedi ben burada öyle birşeye rastlamadım.
Güne kesin karar vermek için Ramazandan haber bekliyorum.
21 Mart uygundur.. :)))
saat ve proğramı tartışalım..kuzuyu gündeme getirmiyom bak...
Eda, sen de kızları topla..onlara da bi masa ayıralım...o gün de çalışma azcık... :)))
Çok iyi saatini de söyleyin
Ben o günü eğitim veriyorum
eğer saat erken olursa eğitimi erteleyeceğim.
Tarih
saat
yer
menu
lütfen bunların ne olduğunu yazalım
21 tamammı Mustafa biliciye bildirin. bizim sisteme girip istanbul ve bursadakilere mail atsın
Tamamdır karar verildi 21 Mart Ctesi Günü Saat 14.00 de Güngören Nizipliler derneğinde buluşuyoruz, önce Osman kardeşimin ayarladığı yemekler yenecek daha sonra vakit kalırda midelerde de boş yer kalırsa çiğköfte yapılacak. Bununla ilgili ben derneğe haber vereceğim sizde üyelere haber verin.
Ben Oktay'ın robotta çalkalanan çiğöftesini yemem..Harbi legen ve harbi yoğurma olacak..Ama Oktay'ın kavurması süper..Bu arada Osman'a fazla güvenme...Saat 14 der 19 da gelir...ona göre... :)))
Ben ilk defa geleceğim İstanbul buluşmasına Osmanın huyunu suyunu siz biliyorsunuz, eğer geç kalırsa rezil oluruz.
Leğen köftesi yapacağız zaten harbi köfte olacak.
eee şimdi napıyoz
21 mart çiğ köfte
22 mart kahvaltıyamı gelecez
Not : konu kapatıldı yenisi İstanbul buluşması 21 mart Ctesilinkinde açıldı