Yazdırılabilir Görünüm
katılım çok düşük olmuş galiba ama birde bayan üye gelmiş sanırım...
bana yokmu ya canım cekti valla yine:) bu arada evet fazla kişi yok sanki bu sefer resimlerde
http://imageshack.us/ dan atayım.
Ben-Burak Büyükoğlu- NizipMyo Okulu müdürü yrd. doc. Yaşar büyükoğlu-Ben başkan Tuncay- Derviş abi
![]()
gökhan sabri dayimi at dayimi onu bekliyorum:))
Aman nazar değerse değsin. Çok çok zayıflar :D :D Onunda istediğide bu zaten :D:D:D Yılmaz yine sofraları silip süpürmüşsün. :D:D:D:D
gökhan hani benim fotolarım senin çektiklerin:(
Ben kaçırdım,inşallah gelecek sefere çiğ köfte partisine katılırım.
Arkadaşlar beni kırmadığınız için çok sağolun, yoksa buluşmaya gelemeyecektim, çiğköfte çok nefis olmuştu , bazı arkadaşların yerken aşırı terlediğini gördüm ama yinede tabakları sildiler.
Buluşmanın cuma akşamına alınmasının başka sebebide vardı, Meslek Yüksek okulunun, değerli müdürüde cuma akşamı olursa katılabileceğini söylemişti o yüzden cuma akşamına alındı, aslında çok da iyi oldu müdür bey ortamımızı görmüş oldu, kendisinin çok değerli tarih bilgileri sayesinde Nizip hakkında bilmediğimiz bir çok şeyi öğrenme fırsatımız oldu.
Motosiklet sevdalısı Tatlıcı Sabri kardeşimin gönderdiği tatlılar acı çiğköftenin üzerine ilaç gibi geldi kendisine çok teşekkür ederim.
müslüm abi hg tekrar foruma özledik valla yahu yoklugun hissedildi yani sitede:)
yaa göremedim henüz:( dün baya carsıdaydım baya bi gezdim halbuki.. sendemi carsıdaydın?? belki sen beni bilmeden görmüssündür :))))))))))))
Ayrıca Mavi şahin kardeşime çok teşekkür ediyorum o senin güzel gören gözlerindendir teşekkür ederim...