Yeşil Nizip Projesini Gerçekleştirme
Ortak görüş otoban girişinin doğu kapısından da verilmesi, siyasilere ve vekillerimize iş düşüyor. Duyrulur.
Sanayi kirliliğini önleyip, Fırat'tan Nizip Çayını besleyerek Yeşil Nizip Projesini gerçekleştirilmesi gerekir. 40 yıl önceki Yeşil Nizip'i pekala gerçekleştirmek mümkün. Her evin , sokağın ve caddenin yeşillendirilmesi gerekir. İŞ ALANLARI ÇOĞALTILMALI...Toki projesinin Nizip çayı ile otoban doğu kapısı arasında geliştirilmesi düşüncesine katılıyorum.
nizipte belediye başkanı olsaydım
öncelikle trafik sorununu hallederdim.Herkes gelişi güzel arabasını park ediyor!alt yapı sorununu çözerdim en azından her yıl yolları kazmak zorunda kalmam.kaldırım sorununu hallederdim çünkü;yayaların yürüyecek kaldırımı yok!su sorununu düzeltirdim çünkü;Yanımızda koskoca fırat nehri geçerken nizipte sular üst katlara doğru cıkmıyor vatandaş bu sorunlardan cok rahatsız.nizip çayına fırattan su aktarıp hancaız barajını beslerdim.nizip cayının giriş ve cıkısına kadar üstünü örter vatandaşı kokudan ve sinekten kurtarırdım.şehire yakın bütün fabrikaları sabun zeytinyağı çeltik vb şehir dışına yani sanayi bölgesinin dışına kaldırırdım. Halk için pazar günleri rahat edebilecekleri piknik ve mesire yerleri açardım.misal karpuzatan gibi.nizipde büyük bir müze açar nizipte cıkan tarihi eserleri oralarda sergilerdim.zeugma gibi.toplu konut çalışmaları yapar zaten bütçesi düşük olan vatandaşlara ucuz ev sahibi olma hakkı sunardım...daha yapılacak cok şeyler var ama benim acizane fikirlerim bu kadar saygılar sunarım tüm niziplilere