Güzel bi konuya değin diğiniz için teşekkür ederim . Yetkililerin en kısa zaman da ilgilen meleri dileğiyle .
Yazdırılabilir Görünüm
Güzel bi konuya değin diğiniz için teşekkür ederim . Yetkililerin en kısa zaman da ilgilen meleri dileğiyle .
çok yerınde tespıtler var ama ılgı alaka yok arkadaşalar bır an evel çözüm bulunmalı iş işden gecmeden degılmi yanı kımsenın ocagı sönmeden kazalara yol vermeden gereklı tedbırlerın alınması lazım bır an evel ilgilenen lere şimdiden saygılarımı sunarım umarım sesımıze kulak veren olur....
gerçektende ölüm saçıyor mutlaka acilen bir önlem alınmalı daha ne bekleniyor illede bir facia olup ondan sonramı önlem almayı düşünüyorlar bu yetkililer
katılıyorum pirate sana zaten bizim ülkede önlemler bir facia yaşandıktan sonra alınır önce alınmaz bunu adet haline getirdiler önlem almak için facianın yaşanmasını bekliyorlardır yetkililer
her gün iki çocuğu o güzergahı kullanmak zorunda olan birsi olarak,endişe etmemem mümkün değil.Transit araçların kırmızı ışığı ıskalaması olmayacak bir şey değil.Dün akşam ordan geçtim ve tam bize yeşil ışık yandığında gelen tır’ın durmadığını gördüm.
Ne yapıp edip oraya altlı üstlü geçit yapılmalıdır.
ARKADAŞLAR TRAFİK SORUNUNU SORUN OLARAK İŞLEMEK SEVİNDİRİCİ, YETKİLİLERİN ACİLEN ÖNLEM ALMASI GEREKLİ. BU ARADA TRAFİK KAZALARINI VE BU KAZALARDAKİ ÖLÜMLERİ VE SORUMLULARINI MASAYA YATIRMAYA NİYETİMVARDI .NE DERSİNİZ AÇALIM MI BİR FORUM.GERÇEKLER ORTAYA DÖKÜLSÜN. VATANDAŞ KENDİNE GELSİN VE ÖĞRENSİN HAKLARINI.
Daha önce sayın admin in de belirtmiş olduğu otoban sorunu nun bi an önce ele alın ması gerekiyo.Sürücüler için tehli keli olan Nizip girişininbiran önce yapılması gerekiyo.Gelen büyük araçlar kırmızı ışık ta durmuyo .İzlediyseniz NRT televizyonu nun yapmış olduğu kamera çekimiyle bukanıtlandı.Sayın orhan çelik ilgili bakanlık la görüşül düğünü söylüyo efendim bakanlık ta sizin başbakanlık ta sizin karayollarıda sizin neyi bekliyorsunuz?Lütfen bian önce ilgilerinizi bekli yoruz saygılarım la . HeRşEy NiZiP iÇiN...............
İsteminize kesinlikle ve hararetle katılıyorum.Bu otoban kavşağı bir ölüm kavşağı olmaz inşallah!.
Doğu ile Batı’yı birbirine bağlayan Gaziantep-Şanlıurfa otoban inşaatı tamamlandı ama otoban tam anlamıyla hizmete açılamadı. Gaziantep-Nizip ile Birecik-Şanlıurfa arası otoban sürücülerin hizmetine açıldı, ama Nizip-Birecik arasındaki otoban yolu bitirilmesine rağmen hizmete açılamadı. Nizip-Birecik otoban yolundaki viyadük kısa bir süre önce bitirilmesine rağmen kamulaştırma bedelleri ödenmediği için hizmete açılamadı. Gaziantep-Şanlıurfa arası otoban Nizip için büyük bir tehlike oluşturdu. Otobanın Nizip girişinin yanlış yerde yapılması ve bu yanlışlığın yanlışlıklarla düzeltilmesi Nizipliler için büyük bir tehlike arz ediyor. Nizip ile Dutlu arasındaki Özel Işık Koleji mevkisi tehlikeli bölge olmasına karşılık hiçbir önlem alınmaması ise son derece düşündürücü... Nizip ile Dutlu arasındaki yoğun trafiğe birde otoban Nizip girişi de eklenince tam anlamıyla tehlikeli bir yola döndü. Eğer bu alanda hemen bir üst geçit ile yaya geçidi yapılmazsa o zaman tehlikenin boyutu daha da büyüyecektir. Eğer Nizip-Dutlu arasındaki yolun ölüm yoluna dönüşmesini istemiyorsak bir an önce çözüm yolları için çabalamalıyız. Bu konuda herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır.
Saygılarımla...
Gazeteci-Yazar Bekir Şen
Herşey daha güzel yarınlar için...
Herşey daha güzel Nizip için...
--------------------------------------------------------------------------------
Okunma: 265
Oy/Yorum: Rating:10 Votes:2 (Rating Scale: 1 = worst, 10 = best)
Tarih: 26.01.2007
Yazar/kaynak: Bekir Şen
Yazar iletişim: n/a
Gönderen: bekirsen
Yorum: 2 Yorumlar | Oyla ve yorum ekle
Comments:
--------------------------------------------------------------------------------
Yorumlayan: Tarhan tarih 30.01.2007
Bekir’cigim senin de bu husutaki gayretlerini ve yerel konuları ulusal basına taşıma gayretlerini takdir ile izliyorum.Ben Ulaştırma bakanlığının bu bölgedeki Otoyol için hazırladığı teknik şartnamayi görmedim.Ancak Uluslararası otoyollar için hazırlanan tüm teknik şartnamalerde şehir giriş ve çıkışlarına verilen bağlantı yollarını kesen yan yolların mutlak suretle viyadük veya üst geçitlerle kesilmesini şart koşmaktadır.Dutlu köyü merkezli Eski Nizip-Birecik karayolunun TEM Nizip girişi bağlantı yolu ile çakışması bu kısımda mutlak suretle bir geçidin yapılmasını zaruri kılmaktdır.Kot farkı nedeni ile maliyet açısından hemzemin geçidi daha uygun gören yetkililerin oluşacak kazalara davetiye çıkardıkları kesindir.Bu tarz uyarı ve bilgilendirmelerin daha sık ve daha etkin bir şekilde yapılması şarttır.Yerel basın ve medyayı ve bu konuya hassas yaklaşan teknik kadroların ilgili organlara bu hususu iletmelerinde fayda vardır.Ben şahsen Ulaştırma Bakanlığını bu konu ile ilgili mail ile bilgilendirecegim.
Yorumlayan: küçük mahmut tarih 19.02.2007
Konuyla bağlantılı olmayabilir ama 17.02.2007 cumartesi akşam show tv ana haber bülteninde Nizip’ i gösterdi, motor yarışları vardı birde çok çirkin görüntüler.(kavga ediyorlardı üç kuruş para için diye haber geçti ) Eğer doğruysa hiç yakışmadı. İlgilenelim lütfen M.KÜÇÜK
Nizip otoban girişi ışıklarda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 11 kişi yaralandı birecik istikametinden gelen yolcu minübüsü ile karşı yönden gelmekte olan pasat marka otomobilin çarpışması sonucu her iki araçta bulunan toplam 21 kişiden 11 i çeşitli yerlerinden yaralandılar yaralılar nizip devlet hastanesi mehmet cankesen acil ünitesine kaldırıldılar yaralılardan 3 .nün durumunun ağır olması nedeniyle gaziantepe sevkedildiler. vatandaşlar nizip otoban girişine bir üst geit l yapılması gerektiğini söyleyerek otobanın faaliyete girmesi henüz birinci yıl olmasına rağmen bu kaçıncı kaza oldu buna bir an önce bir önlem alınmasını istediler.aksi takdirde bir çok kişinin ölmesine neden olacak diye dert yandılar.
![]()
Nizip otoban girişi ışıklarda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 11 kişi yaralandı birecik istikametinden gelen yolcu minübüsü ile karşı yönden gelmekte olan pasat marka otomobilin çarpışması sonucu her iki araçta bulunan toplam 21 kişiden 11 i çeşitli yerlerinden yaralandılar yaralılar nizip devlet hastanesi mehmet cankesen acil ünitesine kaldırıldılar yaralılardan 3 .nün durumunun ağır olması nedeniyle gaziantepe sevkedildiler. vatandaşlar nizip otoban girişine bir üst geit l yapılması gerektiğini söyleyerek otobanın faaliyete girmesi henüz birinci yıl olmasına rağmen bu kaçıncı kaza oldu buna bir an önce bir önlem alınmasını istediler.aksi takdirde bir çok kişinin ölmesine neden olacak diye dert yandılar.
![]()
bu kavşak tam bir başbelası kaza olmaması şans eseri
Söyledik! Bundan öncede aynı yerde 4 kişi ölmüştü insanların canları maddiyattan önemlimi
geçen bu konuyla ilgi forum açmıştık resmen kazaya davetiye diye dedik ya nizibin büyükleri bu işe el atmalı diye köprüsüz otoban girişimi olur taşeron şirketin biraz parası gidecek diye yaptıkları girişe baksana
katılıyorum ama bi türlü çözüm üretemiyoruz arkadaşlar bişeyler yapalım gerekirse eylem yapalım bi yerde trafik ışığı varsa yinede kaza oluyorsa çok düşünmek lazım gidelim yolu kapatalım orada eylem yapalım
valla geçen yine otoban kavşagında kırmızı ışıkta geçen kamyon resmen üstümüze çıkacaktı arkadaş ehliyeti nerden aldıysa artık bilemiyorum vallaha
yazık yav bu nasıl iş sen büyük arabasın diye küçük arabayı önemsemeyecekmisin yani bu mu senin şoförlüğün....
yav arkadaşlar daha bu iyi günleri bu yolun. Ben gerçekten çok korkuyorum dah abu yolda kaç tane kaza olacak diye. Bu yolda yaşanan kazaları ben yakından takip ediyorum dileğim bidaha olmaması ama bu gidişle çok kişinini bu yolda canı yanacak gibi. Nerde memleketin ileri gelir laf sahipleri ben size tam bu yol faaliyete geçtkten 1 yıl sonra bu yoldaki kazaların bilançosunu, rapordaki hatanın kimd eolduğunu, yani bütün ayrıntılarına akdar vwerecem. dileğim biran önce yetkililerden sahli birisi çıkacak bu yolu kapatın kardaşım dicek yada bu yola bir çare bulacak işte biz o malkaçoğlunu bekliyoruz. Nizip ki yok ama belşki vicdan sahibi bir tane vardırda buraya el atar. Ben isterimki burda başka kimsenin canı yanmasın yazzık günah. Birileri öldükten sonra buraya yapacağınız alt geçitin veya üst geçitin hiç bir anlamı kalmaz,,,,:(
bu yolun daha iyi günleri olduğuna katılmıyorum aksine çok yoğun günleri...çünkü otoban tamamen açılınca nizipten çıkş yapacak olan araç sayısı büyük ölçüde düşecek...şu günlerde örneğin 100 kamyon o yolu kullanıyorsa otoban tam faaliyete geçtiğinde 10 kamyon kullanacak...tabi yinede bugune kadar bu yolda meydana gelen kazalara göz yumulamaz...
Özyurt okuluna giden minübüsler ve veli aabaları bu kavşaktan geçiyor. Her gün yüreğimiz ağzımızda. Bir üst geçit için kampanya başlatalım arkadaşlar. İmza toplamak yerine buraya yazılacak mesajları toplayıp, ilgili tüm kurum ve bakanlıklara iletelim. Bu nedenle tutarlı önerilerinizi ve tepki mesajlarınızı bekliyorum.
zamanında çok yazılmış çizilmiş ama elde var sıfır gerçekten çok güzel tespitler olmuş...
buna benzer çok konu var hepsini birleştirelim bence...
Yaralının biri vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
İzleyin görün nasıl olsa bedava, daha neler olacak, ne canlara mal olacak o yol.
Bu da ayrımı Selim bey ?
evet admin abi dün gece saat 03 30 da meydana geldi .
Bu bir ay içinde kaçıncı ayrı kaza sanırım. Bu önümüzdeki günlerde aynı yerde allah korusun iki otobüs kafa kafaya çarpışmasın! sonucu kestirmek bile zor. Allah yazdıysa bozsun ama insanlar ihmalkar bide şöförler dikkatsiz olursa kazalarda kaçınılmaz bir sorun olur.Çokmu zor buraya bir köprülü kavşak yapmak sanırım maliyetide bir şey tutmaz gerçi tutsada bu kadar ölen insandan ve ölecek insandan önemlimi?
aman yarabbi sana sığınırım!!!!
ne zaman bitecek nizipteki motorsiklet kazaları.bi çözümü olması gerek
valla NİZİP'imizin sahibi yok yawbir alt üst geçit yapamadılar yada yaptıramadılar iş işe gelince kimseyi beyenmeyiz bu can yaw paradan gelmez yerine :mad:
bu işin sonu gelmez dün gece yine bir kazaya ramak kaldı...
allah korusun insanlarımızı insanın tüyleri ürperiyo yetkililer halen nasıl oluyoda bu olaylar karşısın da bişey yapmıyo ona sinir oluyorum arkadaşlar gerekirse o yolda protesto yapsınlar yaaaaaaaaaaaaaaa